VIP сватбар: Путин кацна за сватбата на Карин Кнайсъл

Австрийската външна министърка се жени за бизнесмен
18 авг 2018 15:56,
116
VIP сватбар: Путин кацна за сватбата на Карин Кнайсъл
Снимка: архив Reuters

Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град Грац и от летището се отправи с хеликоптер към община Гимлиц. Там той ще бъде гост на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и бизнесмена Волфганг Майлингер, предадоха световни агенции, цитирани от БТА.

Още по темата

Сватбената церемония ще се състои в имението "Чепе" в Гамлиц.

В сряда прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди визитата на Путин за бракосъчетанието на Кнайсъл и Майлингер. Той добави, че руският президент смята да поднесе на младоженците сватбен подарък, но не разкри подробности.

След церемонията край Грац Путин ще отлети за Берлин за преговори с германската канцлерка Ангела Меркел. Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата.

Очаква се преди началото на срещата двамата да направят изявления за пресата, в които да съобщят основните теми на предстоящите разговори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелавам на новото семейство много щастие е дълъг живот в мир и благоденствие!Путин им оказа голяма чест и вярвам, че е било весело! Той има невероятно чувство за хумор!А с Ангела ще си спомнят за годините, прекарани в КГБ! Е, какво ще си кажат, естествено няма да узнаем!
48
0
 
10
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Брей ! Къв ум бря ! Къв спициелист бря ! От таквиз българия удари дъното бря и още са окопва бря
47
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хи-хи-хиТози от Германия вярва в таласъми.И е прекалил с рекламните клипчета на пропагандата.а за този един час Русия ще стои и ще чака да я унищожат.Примитивно мислене.
46
2
 
10
 
! Отговори
До 64 привет от Герм преди 5 години
До кога ще се правиш, че си в Германия ? Германия си я виждал само по телевизията това се разбира от софииската ти неграмотност.
45
16
 
3
 
! Отговори
До привет от Германи преди 5 години
Абсолютно вярно - санкциите действат много зле. Но на път е The Defending American Security from Kremlin Aggression Act of 2018 (DASKAA), насочен персонално срещу Путин и сие. Правят го на закон и създават отдел който ще проследява финансовите потоци.. Отделно забрана върху всички инвестиции над 250000.Ударът ще е убийствен за някои затова са се разтичали по свадби и седенки.Не обръщай внимание на червените *** които пишат тук :)
44
1
 
15
 
! Отговори
Браво на Путин! преди 5 години
Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град Грац и от летището се отправи с хеликоптер към община Гимлиц. Там той ще бъде гост на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и бизнесмена Волфганг Майлингер
43
2
 
12
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
До привет от Германия /52/Човек трябва да е мно-о-ого тъъъп, за да повярва на онази украинска ***! Вече съм го писал, но нека го повторя, за да стигне и до най-семплата главица. Германия даде огромна сума на Русия за жилища на руските военни, които напуснаха Германия. И тогава "Главболгарстрой" построи хиляди новички модерни жилища за руските офицери. Откъде са на Симо Пешов милионите?"Бери, честно заработал!". А аз гледах филмчета за новите руски казарми за войничетата. Чудни! Ты охуееш!
42
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германците започнаха да консервират мляко за по 6 месеца, след като Русия им наложи санкции на храните.Поляците не знаят къде да си пъхат ябълките и лука, а французите я закъсаха с месото и млечните продукти.Щото Путин им наложи санкции. А Крим е руски, въпреки санкциите.
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе това за бомбичките на НАТО го знаем, ама на НАТО не му стиска да пробва. Щото не се знае...Пропагандата е едно, реалностите са други. Пък и от историята знаем, как завършват войните с Русия.
40
6
 
13
 
! Отговори
невероятно,но факт! преди 5 години
Това посещение на Путин не е политическо на пръв поглед,но е знаково.То показва накъде върви политиката на обиди,клевети,остракизъм и санкции срещу него.Може би действията на Путин спрямо западните държави не винаги са били правилни,но колективният Запад,ръководен от САЩ,решава,че Путин трябва да бъде унищожен и всякакви средства са позволени в т.ч гадости.Повтарям,Путин не е бил и не е идеален,но в този сос,в който искаха да го изпържат,сега ще се пържат повечето от неговите противници!?
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Привет от Германия.Много си самотен май. Що не си намериш някоя мигрантка за компания. Или мигрант, може би...спри с този онанизъм.
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от Германия /42/Не, вече мина всякакво мярка! *** от тъпотии! Крим НИКОГА няма да бъде върнат на Украйна, сега заредиха стратегическите бомбардировачи, базирани там, с ядрени бомби.Лошото е, че ние сме много наблизо до Девеселу, и до "Михал Когълчеану", а нашите *** приеха есминец от класата "Иджис" в български пристанища! Няма да има "братушки", ще ни отлупят някоя бомбичка!А ти си вземи нещо за затягане, че те е хванал летния ***! Смрад!
37
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха-хаМного смешно наистина - руските управници си държат семействата на запад и ще го бомбандират! Ха ха... О, а това че Беликобритания била титуляр е върхът - Лондон е пълен с деца и жени на олигарси. А в кои банки мислиш са им парите? ха ха хаМного хора тука не могат да вържат две и две.
36
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
много впечатляваща биография на министьрката с наи добри пожелания
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А НАШ БОКО ЩО НЕ ГО ПОКАНИХА?СЕГАШНИЯТ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛ МАЙ НА Е`БАВА ПРЕДИШНИЯ.АМА ТО НА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА ЗА ИМЕТО НА МАКЕДОНИЯ ДАДОХА ЛОШ ПРИМЕР - И ТАМ НЕ ГО ПОКАНИХА?
34
0
 
9
 
! Отговори
алоо германеца преди 5 години
стига философства, цял ден ми дремеш пред компа или телефона
33
1
 
10
 
! Отговори
Церемониалмайстор преди 5 години
До Анонимен 38Да бе, откъде ще знае етикета на австрийските сватби Путин? Кого да пита, кой да му каже? От коя страна се слага ножа, от коя вилицата е твой проблем, селски! Знам, че няма да вика на жениха да настъпи булката. И че няма да носи китка здравец. Когато някой е много глупав и го показва гордо на другите, е ужасно противно! Ми го разбра намекот?А наша Деса ше те изпапка с парцалките, само копчетата ще изплюе! Не можеш да стигнеш до чатала й!
32
3
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Австрийците си знаят работата-вече твърдо са извън списъка за бомбардиране(на Путин)!Там основни титуляри остават Великобритания,Германия(заради американския ядрен арсенал разположен в страната),Полша и Румъния(заради ПРО).Останалите ще бъдат любезно изчакани да се самоопределят.
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След сватбата Путин ще намине и в Берлин, за да позатегне бурмите на Меркел.
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този от Германия, докато мие тоалетните какви работи измисля. Същински кло-зетен гении.