Макрон стяга прогресивна коалиция за евроизборите

Целта му – да се спрат антиимигрантските националисти
6 сеп 2018 08:15,
65
Макрон стяга прогресивна коалиция за евроизборите
Снимкa: Reuters, архив

Френският президент Еманюел Макрон искат да сформира коалиция от прогресивни сили за следващите европейски парламентарни избори, насрочени за май догодина, предаде Ройтерс, като се позова на източник от канцеларията му.

"Идеята е да се състави коалиция, която ще обедини прогресивните заедно около съвместна платформа, излизаща извън добре структурираните политически семейства", заяви източникът.

Още по темата


Целта е да се възпрат антиимигрантските националисти, посочва БТА.

"Намираме се във важен момент за Европа, когато трябва да се премоделираме, защото националистите няма да се поколебаят да го направят. Така че ние не трябва да оставаме заложници на политическите етикети", каза източникът.

Изборите ще се произведат от 23 до 26 май 2019 г. Кампанията ще започне още в началото на идната година, което означава, че коалицията, желана от Макрон, ще бъде съставена около декември-януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
16
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До Радичков: Разлика между СССР и ЕС почти няма! И двете формирования са създадени и управлявани от евреи и еврейски интереси. В СССР словото е било контролирано с ГУЛАГ, сега в ЕС чрез Интернет, забрани, банове и кибертормоз. И двете формирования се контролират от неизбрани, а назначени органи - за СССР Върховния Съвет, за ЕС - Европейската Комисия. И двете формирования са силно антихристиянски. Разликата - петолъчките на СССР бяха на червен фон, а сега, на ЕС са на син.
17
1
 
7
 
! Отговори
Радичков преди 5 години
И какво от това като има евроизбори, и какво от това като има ЕП ? Ми то цялата власт е в ЦК на ЕК и каквото те кажат това става ЕП само за парлама и за гласуване ! Е, защо ги ручахме тогава жабетатат и скачахме по площадите и викахме-Кой не скача е червен , след като от ЦК на КПСС и ЦК на БКП отидохме при друго ЦК на ЕК ? При първите поне страната ни имаше някаква независимост за разлика от сега !!!!
16
2
 
10
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До Паметлив: И Хелмут Кол и Митеран си бяха марионетки на Синдериона. И Германия, и Франция бяха победени държави във ВСВ и до ден днешен са във владението на онези, за които вожда ни се бие по темето и гърдите, че сме били спасили много повече от 50 хиляди!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАКРОН ИМА ПОДКРЕПАТА НА БАБИТЕ, ПРА БАБИТЕ И ПРА ПРА БАБИТЕ!
14
1
 
9
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
Някога Р.Рейгън,М.Тачър,Х.Кол,Ф.Митеран-все авторитетни хора,държаха страните си в кондиция и даже успяха да убедят СССР да се предаде.Какво имаме сега?Тръмп,Мей,Меркел и Макрон.Айде Тръмп горе-долу става,ама останалите????Велики дела от тия не могат да се очакват,а само велики излагации.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КортезМного е трудно човек да се изрази във времена на демокрация и свобода на словото!
12
1
 
14
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Представям си, как Бойко М. Борисов му се мазно мазни и му се обяснява, как "България е спасила много повече от 50 хиляди" от господарите на Макрон- Рокшийлдовци, Рокфелери и Соросoиди. Идилия! Целта на този посветен сатанист, Макрон, е да източват кръвта на децата ви в техни си, илюминатско- рептилски ритуали, докато земите ви бъдат заселени с *** от Северна Африка, Афганистан и Близкия Изток.
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО Е СИЛНА ОПОЗИЦИЯТА ДЕТО *** ТУК Я СПРЯГАТ А БЕШЕ ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ПРИ ИЗБОРИТЕ ПОСЛЕДНИ!НИЩО ХУБАВО НЕ ВИ ЧАКА РУСКИ *** И СИ ГО ЗНАЕТЕ!
10
1
 
12
 
! Отговори
евро измама преди 5 години
до 8 Това че харесва винтидж мадамите е прикритие ,колкото да не кажат че не прави секс с женски пол .Само на мен ли ми се струва че този си пада по децата в оня Уди Алънов смисъл ... Братята с брадите яко го държат и той милия изпълнява заповедите.По съвместната миграция е пране на пари чрез социални помощи- милиарди евра се печатът или направо се издават на карти за да се надуе стойността на еврото .
9
1
 
14
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Геронтофили от цял свят-съединявайте се!
8
1
 
18
 
! Отговори
Крюшо преди 5 години
Като го гледам ми напомня за френските полицейски комедии с Луи дьо Фюнес. И тази карикатура и гротеска е президент на Франция. Същински Плевнелиев, но с уклон към винтидж мадами. Пълна смешка демек.
7
2
 
1
 
! Отговори
2 преди 5 години
Градски, членска карта номер 7 много обичаше некои мюслета от Балканите. Защо този и баба германска да не ги обичат?
6
1
 
21
 
! Отговори
Др.Врабчев, сексолог преди 5 години
Един луд човек може да стяга само усмирителната си риза. Толкова за оцъкления перко и ротшилдски лакей от снимката.
5
1
 
23
 
! Отговори
грубиян преди 5 години
Ако символ на прогреса е човек да се жени за баба си, мерси!
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Френски управленец, а бял!? Неква грешка
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой ще спре тези които поканиха имигрантите и след като е за тях да влизат, да бъде така добър да си ги храни, а не да задължават и другите от ЕС да ги приемат.
2
2
 
14
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Това, за прогресивните сили, го е заимствал от идеологията на СССР.... Ще свършите, като СССР! Няма как чиновници да създават и осъществяват големи идеи...
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазете бабите!!!