Макрон стяга прогресивна коалиция за евроизборите

Целта му – да се спрат антиимигрантските националисти
6 сеп 2018 08:15,
65
Макрон стяга прогресивна коалиция за евроизборите
Снимкa: Reuters, архив

Френският президент Еманюел Макрон искат да сформира коалиция от прогресивни сили за следващите европейски парламентарни избори, насрочени за май догодина, предаде Ройтерс, като се позова на източник от канцеларията му.

"Идеята е да се състави коалиция, която ще обедини прогресивните заедно около съвместна платформа, излизаща извън добре структурираните политически семейства", заяви източникът.

Още по темата


Целта е да се възпрат антиимигрантските националисти, посочва БТА.

"Намираме се във важен момент за Европа, когато трябва да се премоделираме, защото националистите няма да се поколебаят да го направят. Така че ние не трябва да оставаме заложници на политическите етикети", каза източникът.

Изборите ще се произведат от 23 до 26 май 2019 г. Кампанията ще започне още в началото на идната година, което означава, че коалицията, желана от Макрон, ще бъде съставена около декември-януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
5
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Макрон може да се радва на този мандат... Последен му е! Ужасяващо нисък рейтинг, недолюбван от сънародници и от много "партньори" в ЕС... Слаба вътрешна политика, ужасна външна политика... Не неее Макрон и Баба Макрон си отиваТ!!
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е ненормааален. Как така ще се обединяваш срещу собствения си народ и раса?
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фондациите като Open arms и други които уж спасяват хора в морето, са всъщност собственност на Сорос. Доказано. Корабите може да се види в сайтове като trafic marine, имат редовна линия като фериботи от африканските брегове до Европа! Това е умишлено превозване на стотици хиляди африканци! Всеки ден! Така че като ви говорят за толерантност и прогресивни мултикултурални политики, евроценности и подобни глупости, замислете се!
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон нищо не "стяга" Това френско Плевнелииче просто изпълнява заповеди! Позор за страна като Франция да има такова продажно банкерче за президент! Маскиран като демократ! Ротшилд просто си избра лакея в Европа и си го сложиха! На китките му може да видите конците с които е вързан и как го движат като кукла! Меркел е същата! Убииците на Европа, на начина на живот, на спокойствието, на мира! Умишлено ислямизиране и създаване на кризи! Сорос, Кисинджър и др си трият ръцете
34
2
 
4
 
! Отговори
До пустиняк и факт преди 5 години
За "великите" Франция и Британия, колониите им никога не са били техни деца, а роби! Всички тези крайнодесни партии нямаше да ги има, ако точно "великите" страни не бяха правили тези деструктивни политики! Ислямизирането на Европа е дългогодишен план на финансовите елити които поставят на власт техни лакей като Меркел и Макрон. Нямаше да го има Орбан ако всичко вървеше както трябва! Милиони европейци са отвратени от ЕС! Това отвращение си има причина!
33
1
 
7
 
! Отговори
С. Макарон преди 5 години
Je suis луд.
32
10
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Франция винаги е била водеща фигура в човешкият прогрес.Велика Франция никога не ще забрави своите колонии своите деца от различни раси и етнически състав.Те винаги са се биели и борели за тази велика държава.Франция заедно с Великобритания имат колонии и никога не ще се поддадат на нацистките идеологии.Те винаги са спирали и удряли през ръцете немските грабители които с извратените си идеи са се опитвали да превземат Европа.
31
9
 
5
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Национализмът в развитите общества, вече и да иска не може да бъде човеконенавистната идеология, която почти унищожи света само преди 70 год. Там имат ПРАВОВИ държави и БУДНО общество. Но разбунването на истерия у по-ниските прослойки от обществото, може да докара 15-20% на лицемерни популисти. Но и те знаят, че благодарение най-вече на съда и икономиката, до изродщини не могат да достигнат. А тук! Тук матрияла е яко озверял. Добре, че от Бг в международен план нищо не зависи. Нито от Унгария.
30
1
 
6
 
! Отговори
Баси мишокът?! преди 5 години
И тва е Франция?! Кееееф...
29
1
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
До 32С по-големи букви го напиши, белким си повярваш на глупостите!
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 30РУСИЯ НЕ Е ХРИСТИЯНСКА СТРАНА!!! ТАМ МЮСЮЛМАНИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ХРИСТИЯНИТЕ!!! РУСИЯ Е АТЕИСТИЧНА СТРАНА НАД 70% И САМО 30% ОТ ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ СЪСТАВЕНА!!!РУСИЯ НЕ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ОТ 10-ТИЛЕТИЯ И ПОВЕЧЕ!
27
4
 
10
 
! Отговори
Баболизец Храбър преди 5 години
Макрончо и Меркел са марионетки на Ротшилд и целят разрушаване на християнска Европа.
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще дойде момент в който западноевропейци ще бягат в Унгария да търсят по добър живот. Че даже и в Русия, защото ще са единственните останали християнски бели страни. Сега толерастите и продажните им медии ги плюят, но след като си ислямизират страните, и като вземат в Стокхолм да се събуждат с виенето на ходжите, ще им дойде мозъка в простите модерни толерантни джендърски тикви, но ще е късно. Орбан да приготвя лагери за германци е французи
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон - прогресивнк баби, обединявайте се!
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Противно извратено банкерче! Националистите са им проблема защото им пречат на плановете за ислямизирането на Европа! За унищожението и! Малко късно този път! Ако ще и цяла армия от толерасти да съберете, на десетки милиони европейци им писна! Швеция е на ръба, Италия, Унгария, Австрия, Холандия, и Франция за Льо Пен гласуваха милиони! Само че Ротшилд размърда конците за да сложи това негово псе! ЕС е план за унищожение и хората започнаха да го виждат
23
3
 
2
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До АнонименФранция е "само" 30% ман**лизирана,не 50%както казваш.Ама до 10 години ще си напълно прав.
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На французите яко са им промили мозъците. Франция вече е наполовина черна!Ако тази тенденция се запази след 20г белите французи ще са малцинство а джамиите и тарамбуките ще звучат от всеки ъгъл.
21
1
 
14
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
На Ротшилд издънката да мълчи и да ходи да търкаля бабичката в Елисейския докато е време, че срока на годност е пред изтичане ако не е изтекъл вече...
20
1
 
4
 
! Отговори
Радичков преди 5 години
До ДодоИзключителен коментар кратко, точно и ясно по добре написано от това надали може да бъде !!!!!
19
1
 
11
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
До ДодоЯсно че след II-та Световна евреите вече доминираха света,ама поне слагаха* на ключовите места хора дето струват нещо!А сегашните им протежета са пълни карикатури,актьори от блудкави сериали.Целта е ясна-да се свали нивото и само Богоизбраните да са в час.*Понякога се случваше във властта да се промъкне и някой без тяхно съгласие-примерно Кенеди.