Мъж от ливански произход убит в Берлин

Засега не се съобщава кой е отговорен за стрелбата
10 сеп 2018 12:52, Елка Василева
29
Мъж от ливански произход убит в Берлин
Снимка: архив, Reuters

Мъж от ливански произход почина, след като бе прострелян в Берлин, съобщи германската полиция, цитирана от Асошиейтед прес.

Засега не се съобщава кой е отговорен за стрелбата.

Полицията в германската столица каза, че срещу 36-годишния мъж е стреляно няколко пъти в района Нойкьолн вчера в късния следобед и няколко души са избягали от мястото на стрелбата с кола. Той е бил откаран в болница, където е починал по-късно вчера.

Местните медии съобщават, че жертвата е била свързана с престъпна банда и около 150 човека са се събрали пред болницата вчера вечерта. Полицията, която призова в Тwitter хората да не отиват в болницата, отрече съобщенията за щети по сградата.

Агенция ДПА предаде, че днес от полицията отказаха да потвърдят самоличността на мъжа. Оттам казаха, че той е роден в Ливан, но засега не е ясно какво е неговото гражданството, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: стрелбаБерлин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Bg преди 5 години
Ако бяхте прочели германските медии,а не да преписвате, като папагали, щяхте да знаете веднага името на човека (Нидал), от кой клан е и името на другият клан , който е във война с този. Абе въобще цялата информация. Само, че в *** го караме яваш-яваш, с назначени роднини, познати, които не си мърдат *** да работят, но взимат заплати.
20
1
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
В Нойкьолн е пълно с турци и араби, разправяли са се помежду си. Не е отчел парите от дрогата, а бате кюрд не прощава.
19
0
 
2
 
! Отговори
Ливан преди 5 години
Дано да не е бил Християнин ливанец.
18
3
 
1
 
! Отговори
Американ преди 5 години
Ливанецът е верочнто християнин, нищо общо с дивaцитe мислимантовци от Афганистан, Пакистан, Ирак и подобни..
17
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Да се чува някъде, че е починал от инфаркт нямащ нищо общо с раните от куршумите? Не? Значи евреите си знаят работата. Не може да не подсетя пак - само избиването на евреите спасява!
16
2
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
"Мъж от ливански произход убит в Берлин"Малко е!
15
4
 
9
 
! Отговори
Хм преди 5 години
100 тара.мбуки не струват колкото 1 бял човек...
14
2
 
36
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
За съжаление на обикновения европеец, дойде момента и те да усетят ислямското робство. Преди 600 години ги спасихме като поехме основното бреме, преди това Испания ги спаси (макар, че там арабите са били доста по цивилизовани от нашите диваци). Един от малкото случай в които трябва да се радваме, че родината ни я превърнаха в такава ***. Даже арабите не искат да идват тук, което е добре за нас.
13
1
 
20
 
! Отговори
Pesho преди 5 години
И те си имат мафия. Само че вносна от Ливан.
12
2
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
До Анонимен 11Бе за Русия не знам, но тук един немски пенсионер с 800-1000 евро пенсия, би си живял добре
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТъпанарПък за Русия да не говорим - какъв живот процъфтява там...
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мигрантите са виновни, местните неонацисти, подкокоросвани от ЩАЗИ нямат пръст в тая работа!
9
2
 
27
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Съвсем скоро тия етническите немци ще остановят, че неглижираният и мразен източен блок, включително и България, е много по-добро и спокойно място за живеене...
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Германия става вече опасно да се живее. Даже и заплатите на обикновените работници са ниски и търсят все повече чужденци да и бачкат за малки заплати.
7
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова политиците не трябва да се задържат с деситилетия..тантето е всекимоментно охранявана, ходи по излъскани стълби и килими, въобще и представа си няма, какво се случва с редовия германец на улицата, с редовото германче в държавното училище, с редовите пенсионери в болниците...Заобиколила се е с теоритични плъхове и чертаят светлото бъдеще с новата "работна" сила...
6
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно как ще ги асимилират като те в градовете където са и гетата и новодошлите, няма бели германци вече. Те или са дълбоко скрити в богата провинция, или избягаха , като нас. Идете из Германия в по-големите им градове вечерно време като си тръгнат раотещите и бройте да видите колко са местни и колко не са...А при тези, които ви се сторят светлички, се поослушайте да не чуете славянска реч.
5
3
 
50
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Нойкьолн отдавна е гето както стотици места в европа. това е новата европа, етнизирана, анклавизирана, гетоизирана, разпокъсана на области обхващащи райони на няколко държави, където ще си е шериат с отделна власт и самоуоравление. Хубавото е че това се случва от австрия на запад!
4
4
 
48
 
! Отговори
Jas преди 5 години
Германия всеки следващ ден се превръща все повече в опасна и пълна с престъпници земя, в която редовият обикновен и нативен немски гражданин е бит, убиван, ограбван и заплашван от пристигнали от среднивековието аборигени, на които за съжаление им помага немското правителство и ЕС да асимилират и "интегрират" нативното население а не обратното. Deutschland=Halifat Germanistan=Gangsterland
3
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Нойкьолн беше и видеото където нашия роден poм ритна една жена в метрото.
2
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нойкьолн - ясна работата. Гетото на Берлин.