Подкрепа! Превозвачите с апел към българите в Брюксел

Превозвачи и евродепутати - в "Брюксел 1"
5 яну 2019 18:18,
39


"Очакваме поне 600 души на протеста, организирали сме 2 чартърни полета. Призовавам всички български граждани, които живеят в Брюксел и припознават проблема ни като национален, да се присъединят към протеста," каза за предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria ON AIR Ангел Траков, председател на УС на Съюза на международните превозвачи.
Още по темата

Вчера се проведе спешна работна среща между превозвачи и депутати от НС и Европейския парламент, преди готвения на 10 януари протест в Брюксел заради пакета "Мобилност 1", който променя правилата за международни превози в ущърб на българските превозвачи.

"Помолихме настоятелно вицепремиера Дончев, който е с голям опит в администрацията, да издири българските служители в евроинституциите и очакваме тези от тях, които са изпратени там от българската държава и получават доходите си благодарение на това, да подкрепят протеста," каза евродепутатът Ангел Джамбазки.

Целият разговор на водещата Милена Милотинова с Ангел Траков (председателя на УС на Съюза на международните превозвачи) и евродепутатите Ангел Джамбазки (ВМРО. Консерватори) и Андрей Новаков (ГЕРБ/ЕНП) вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27 колега ти по на запад от Тимишоара ходил ли си или ги бращолевиш от кръчмата тия умни мисли
35
3
 
4
 
! Отговори
ОСТАП преди 5 години
НЕ СМЕ ХОРА! ГАДНА И ЗАВИСЛИВА ПАСМИНА СМЕ. ОТ ЗЛОБА ЩЕ СЕ ТЪРТУЗИМ ПО КОРЕМ, НО НЯМА ДА КАЖЕМ ЕДНА ДУМА В ПОДКРЕПА.В БРЮКСЕЛ НИ ТАОВАТ МАЙКАТА, НО НАРОДА ПАК Е РИБА,РАК, И ЩУКА .ИДИОТИЗИРАНА НАЦИЯ!
34
1
 
3
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
КЕБАПЧЕТА ЩЕ ИМА ЛИ НА ПРОТЕСТА.МАРШ ПОСОКА ИЗТОК.
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление,80% от тираджиите ни са сталинисти.Докато тъпеят в кабините на колите си,плюят ЕС,НАТО и управляващите ,и възхваляват Путин.Що не отидат да работят в Русия,ами ореваха Брюксел?
32
4
 
3
 
! Отговори
Курника преди 5 години
Веднага в бг. Да се организира контра протест
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27 Наистина има заплатаи по 3000Е. За 5 фирми в Испания ти ги гарантирам! Но средно е 2500-2800.В Франция стандарта е там накъде но работят по-малко часове, защото имат синдикати да защитава работника. А ми ти като си будала седи да те експлоатират и унижават! Като си 3-4 месеца на курс, що ми не дадеш номера на женати да пием кафенце?
30
0
 
2
 
! Отговори
Chalgarin dudaev преди 5 години
Ne na 27
29
0
 
1
 
! Отговори
111 преди 5 години
До *** sheptiНа мен ли отговаряш? Че нещо логиката се губи.
28
2
 
7
 
! Отговори
Anus shepti преди 5 години
ДО 27. ЩО НЕ ПИЙНЕШ ЕДНА ЗЕЛЕВА ЧОРБИЦА. ПОЯСНИ НА ТУК ПИШЕЩИТЕ ЧЕ ИМА АВТОВОЗ.ХЛАДИЛНО РЕМАРКЕ.ИЗВЬНГАБАРИТНО .ЦИСТЕРНИ.АДР ТОВАРИ. КОМППЗИЦИИ ЗА ГОЛЯМА КУБАТУРА. ТИ 3000 ЕВРА ЩЕ ГИ ВИДИШ САМО ПОСОКА ИЗТОК.КЬМ МАКОВИТЕ ПОЛЕТА.
27
5
 
8
 
! Отговори
111 преди 5 години
До 25Заплата 3000 евро за шофьор не съществува. 2400-2500 е таванът и то ако владееш що годе поне един западен език. Мисли, преди да пишеш. Кой ще възложи товари и как ще ги диспонира на хора, които говорят само български и то неграмотно?Ако даваха 3000, нямаше да я има тази кампания за бг и румънски шофьори, защото точно затова става дума. И още нещо. Бг тарикат чорбаджия в международните превози е изчезващ вид. Работи се на съвсем друг принцип, но теб това не те интересува, ***!
26
5
 
7
 
! Отговори
Пародия преди 5 години
Мутрокомунягите шъ фанат любовниците и чааветеата и на протест че не щат да предоставят на робите дето им работят човешки условия. За тях те са роби не хора. Иначе как всеки месец с различна любовница по топли места. Ще замине келепира.
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бг шофЬор в западна фирма с 3000 евро заплата не иска и да чуе за бг тарикат чорбаджия често си лафим из европата колко шофьори завлечени с пари от бг работодатели
24
3
 
8
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 5 години
Трябва да се забрани транспорта в Европа с ТИР - да вложат пари в ЖП или Теснолинейки .
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На джамбаза колко ли му е подаръка от родните превозвачи за тази врява дето вдига по би ти вито
22
2
 
22
 
! Отговори
Потърпевш цял живот преди 5 години
Няма по-лош началник от българския чорбаджия.
21
1
 
15
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Къде да отида за взема Пари за този Протест - имам желание да ходя до Брюксел на Държавни Разноски - като Депутат .И каква е Надницата и Командировъчните , за трудов Стаж признава ли се ?
20
1
 
20
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Те това се нарича Платен Протест - плаща го Частна Фирма и ГЕРБ заедно с ОП .
19
4
 
35
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Да бе, ще подкрепяме алчните собственици, дето от неспазване на европейски норми за заплащане и нелоялни конкуренции станаха МИЛИАРДЕРИ!Почна от един гараж в който правеше лимонада?? Сега като стъпи на пара не може да се приказва с него. Беше селски бияч, но човек бързо забравя, от къде е тръгнал, особено безмoзъчният!!
18
3
 
28
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Нашите искат по тънката лaйсна, да цакат западняка, защото спат в тировете, не ползват почивка и ги бият откъм режийни, които никак не са малко!Един познат има бизнес у нас, щял да почва и на запад. Преди два три месеца му казах (в компания) , да изчака да види как ще се развият нещата, той се направи, дори че не ме чува.Френските и немски шофьори да ги сикратят, заради нашите, дето си врат човките, да бе.....!
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закарали са родата на екскурзия а джамбаза им е екскурзовод