Хиляди на протест в Брюксел в защита на климата

Хората искат повече усилия за борба с промените
27 яну 2019 22:00, Петя Славова
17
Хиляди на протест в Брюксел в защита на климата
Снимка: БТА

Хиляди демонстранти се включиха днес в марш през белгийската столица Брюксел, настоявайки правителството да увеличи усилията си за борба с климатичните промени, предаде Асошиейтед прес.

Демонстрацията, която е четвъртата за два месеца, привлече най-малко 10 000 участници. Те носеха плакати с искания за по-добро използване на възобновяемите енергийни източници и повече действия за подобряване на качеството на въздуха.

Миналия месец подобна акция привлече 70 000 участници, а през изминалата седмица около 35 000 ученици и студенти пропуснаха часове, за да излязат и да се включат в поход с подобни искания за защита на климата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: брюкселпротестклимат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
нови оръжия има преди 5 години
Нов вид оръжие ни облъчват от към север. Хората се ползват з а производство и разпространяване на исключително жестоки анти земни анти климатични и подобни оръжия вкл холограмни и контролирани през холограми оръжия.Подава ирисодиагностика на протестиращите вбесени от пострадали тежко региони..Има тежки увреждания на ядрото магнитосферата чрез фотоволтаични и други оръжия.готвят ни срив на йоносферния ни екран
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките са големи еколози, а никой не ползва градски транспорт или колело. Всяка сутрин задръствания. Браво на псевдо-еко-сектантите.
8
0
 
1
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До Я да видя дали съмНе си доразбрал - това за което казваш ще се случи на родителите им, не на тях самите..
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви преситени хора
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на снимката някакви деца и една истинска европейка
5
1
 
26
 
! Отговори
goso преди 5 години
т.нар. "борба с климатичните промени" се изразява предимно във вдигане на можество данъци и въвеждане на нови върху транспорт, отопление, енергоносители, храна от месо и много други. Ефекта от всичко това е неясен или направо отсъстващ, защото повечето държави в Света извън Европа изобщо нехаят за намаляване на емисиите и с право. Тия протестиращи или са пълни ***, или някой им е платил за акцията.
4
0
 
27
 
! Отговори
Я да видя дали съм преди 5 години
разбрал ....значи 10 000 промити мозъка искат да им въведат данък "въглероден двуокис", да им повишат цените на горивата двойно, да им повичат данъците на колите и да продължат да им изнасят работните места ..... намирисва ми тук на Сороски шекели и професионални "протестиращи"
3
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Би трябвало да протестират срещу липсата на контрол на раждаемоста в Индия,Китай,Африка и други държави.Като ограничат правото да бедните да имат повече от 1-2 деца много бързо нещата ще се оправят.Другото е мижи да те лажем за 100 години от 2 милиарда тъмничките станаха 10 милиарда.След още 100 години ще са 50-60 милиарда.И едницилиндрови тротинетки да карат пак ще има много смог щото са адски много.И пак няма да има достатъчно храна и вода.Точно както сега само че вместо 10 човека ще са 100.
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глобалното затопляне е една голяма лъжа.С която се източват стотици милиарди долари всяка година.Истината е,че предстои глобално застудяване.Което се причинява от слънчевата активност.В момента няма никакви петна по Слънцето,което за последно се е случвало през мини ледниковият през 17-и век.Температурите ще паднат драстично.Северните държави ще са сковани от лед и сняг през голяма част от годината,а летата ще бъдат хладни .Глобално застудяване е много по-опасно от глобално затопляне.
1
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, а в Бг кога