Лейди Ди след убийството на Версаче: Ще направят същото и с мен!

Кралската особа дълго време се притеснявала за живота си
2 фев 2019 07:40, Нели Христова
104
Лейди Ди след убийството на Версаче: Ще направят същото и с мен!
Снимки: Reuters

Докато се взира от яхтата си в красивото Средиземно море през 1997 г., принцеса Даяна получава смразяващи новини – нейният близък приятел Джани Версаче е убит пред имението си в Маями. Той е четвъртата и последна жертва на серийния убиец Андрю Кунанън, който го прострелва два пъти в гърба, а след това бяга.

Принцесата е съкрушена от новината за смъртта на дизайнера. Но не я завладява само тъгата по изгубения приятел, а й страха, че нещо подобно ще се случи и с нея, пишат от британското издание Mirror.

На яхтата тя е с любовника си Доди ал Файед. Сутринта, след като е получила трагичната новина, тя отново се взира в морето, но този път някак нервно. Когато бодигардът на Файед се доближава до него, Даяна му задава смразяващ въпрос: "Мислиш ли, че ще направят същото и с мен?“

Още след раздялата си с Чарлз, принцесата живее в страх, че рано или късно дългите ръце на кралското семейство ще стигнат до нея и ще сложат край на живота й. По думите на друг неин близък приятел и дизайнер, Роберто Деворик, тя била категорична: "Ще го направят докато съм в малък самолет, докато карам кола или съм в хеликоптер“.

Само седем седмици по-късно ужасяващата катастрофа в Париж убива Даяна и любимия й Доди, а предположения за това, какво е накарало Мерцедеса да се разбие в стената на тунела все още се правят. Дали принцесата е била права да се страхува за живота си или отвратителна случайност я убива, може би никога няма да разберем със сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
До 56Не е такаЕй така от любопитство - в записите от 92/93 тя казва че бодигарда е шътнат по подозрения че са любовници. Развода е по-късно през 1996
53
5
 
15
 
! Отговори
99%ов Българин преди 5 години
Кралското семейство са вампири хемофилици.
52
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го гледам тоя чарлз нямаше да му пука ако тя имаше един любовник настрани ама тя тръгна през всички...Те вече отдавна бяха разведени.
51
2
 
8
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Тежйка е кралската корона! И то не само за самия крал.
50
9
 
12
 
! Отговори
Сат преди 5 години
Някак си не изпитвам съжаление нито за тая селс ка пръчка, нито за кафевия и любовник.
49
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"... а на снимката се вижда основно как Елтън Джон плаче"---Ами, нали днес им е празника 2-ри февруари. :)Трябва да ги уважим и споменем, толерантно е, политкоректно ... така, де! :)
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хе, публикацията е за Даяна, а на снимката се вижда основно как Елтън Джон плаче, а "партньорът" му го е прегърнал утешително. :) Съмнявам се, че Mirror, откъдето е преписана "новината", е публикувал точно тази снимка. :)Смехотворна приказка със смехотворна картинка. :)
47
8
 
15
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Принц Чарлз мясаше на комплексар но е имал само 1 любовница. Диана е била с бодигарда си (и него са го гътнали), коняра си, пакистански лекар и арабин от който е забременяла. То въпроса е как правиш нещо, не дали го правиш. Като го гледам тоя чарлз нямаше да му пука ако тя имаше един любовник настрани ама тя тръгна през всички. И като е била толкова нещастна горката за кво е стояла толкова десетилетия? Щяха да й дадът развод без излишни патаклами, всяка жена като загази на затворница се изкарв
46
7
 
8
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
София е имала добре развити аграрни покрайнини по време на бомбардировките. Някой кореняк Софиянец да ме обори ако не съм прав.
45
11
 
7
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Още ли ги ревете тея бомбардировки на леко ъпгрейднатото село София? Горкия добричък малък народец!! Той само искаше да е в Съюз с Хитлер и да обявява война на САЩ и Англия без последствия! А те! Лоши и го мразят и го бомбардират!! Лоши хора!!!Тва детска градина неща.. навън в реалния свят утре ще са ти приятели на другия ден ще сте врагове тъй като това е интернационална политика. Франция е била в съюз с Османската империя 200 години за да играе шах на международно ниво ама вие по детски
44
1
 
4
 
! Отговори
бРАВО МОМЧЕТА преди 5 години
абе това беше в "миналият век",защо пускате тази новина? Нямате друг иновини ли ,да ви помогнали...ето едно Турция изнася злато от Каракас и го прехвърля в Техеран ,а вие Диана пишете -жълтинизъм и 52 коментатори отдолу са се наредили.
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карайте не толкова бързо, за да не ви носят толкова бавно.
42
3
 
12
 
! Отговори
От дек на дек ? преди 5 години
Братя българи,редно е да пишем тук,за четата на Драгалевския Ай дук ! Важното е да решаваме нашите проблеми,а не да ни интересуват глупаците от МИ 6 и ингилизките ***.
41
3
 
6
 
! Отговори
:) преди 5 години
До дедо Ташунко: Тоя мерцедес беше голЕм! Не може да се изписва с малка буква като тико.
40
1
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
***, мерцедес се пише с малка буква. Иначе публикацията е интересна, благодаря.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обърнете внимание, кое е това момченце до Даяна на снимката. :)Е, днесбегето не може и ден без гейове, пък било то и известни певци, :)
38
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наивитетът на тази женица граничеше с глупост. Първо се омъжва за принца,за които като аристократка не може да не е знаела,че от години има любовница. После следват скандали,които тя развихря като вади кирливи ризи.Отделно е имала глупостта да поддържа интимни връзки с доста съмнителни и явно меркантилни алфонси.Накрая завъртя любов с мюсюлманина-търговец.След толкова глупости логично беше да се допусне следваща такава- дете от арабина, а то щеше да е брат или сестра на принцове...
37
0
 
5
 
! Отговори
Бездомен преди 5 години
Лъжииии ... зимааамиииии!
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано сега, останат без съзници и всички да ги нападнем и да си поделим провинцийки .. ХЕХЕХХЕХЕХЕХеххехехехех хиииихиххиихихихихих!
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуХхаххахах ... Ами излез навън и ще се нагледаш на изродщини, достойни за съществата, който се показват пред нашите чалготеки.