Автобуси возят пътници с дървени платна вместо прозорци

Обяснението: Няма пари за ремонти!
4 фев 2019 21:05,
40

 Снимка: traffic.od.ua Харков

Кризата в Украйна се отразява на пътническия транспорт. В два от най-големите градове в страната – Одеса и Харков, започнаха да заменят прозорците на градските си автобуси и маршрутки с дървени плоскости, съобщава traffic.od.ua
Още по темата

"Нововъведенията" събудиха множество негативни коментари в социалните мрежи.

Според украинската медия тази замяна не може да гарантира безопасността на пътниците, което е притеснителен факт. "Дървените автобуси" започнали да се движат из градските пътища от края на месец декември миналата година.

Обяснението за нелепо изглеждащите автобуси е просто – няма пари, налице е кризисна ситуация с обслужването в градския транспорт на морския град Одеса. Подменят се само най-нужните части в автобусите, но ако ремонтът превиши 300 долара, то возилото се изоставя в гаражите, чакайки „по-добри“ времена, коментират от traffic.od.ua.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво очаквате от рускоплатеният сайт Днес,БГ, да ви покажат мизерията на алкохолиците? Никога! Руските *** си знаят добре урока, иначе aut от хранилката. Украйна ще се оправи и то скоро, украинците живеят много по-добре от ушанките и са по-работливи. МИЗЕРИЯТА е бъдещето за Империята на злото!
33
5
 
15
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Либерализма и неокапитализма до това водят - криза, мизерия и ликвидиране на местното население чрез здравен и икономически геноцид.Демокрацията уби и прогони от родината ни 2 милиона българи - почти 1/4 от населението на страната.В Украйна, на 46 млн население, жертвите през следващите 20 години сигурно ще са около 10 млн.Тепърва ги чакат поредица от жестоки кризи.
32
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Окрайна просперира, подкрепена от европейските си партньори : )))Уж в Масква зле, а то в Окрайна десет пъти по-зле...
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеН 35През 1954-та година когато СССР отстъпват Крим на Украйна референдум не е имало.До тогава Крим не е бил част от Украйна.През 1992- Крим обявява автономия ,но украйнците не я признават.25 год. по-късно украйнците решават че вече не са бивши съюзници с Русия а фанатични националисти наследници на елитните SS.Руснаците вече не им бяха братя а окупатори и смъртни врагове.И руснаците пратиха мироопазваща мисия на полуострова.Местните им се радваха-пращаха си децата да играят с войницит
30
11
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БКП РУСИЯ Е ОФИЦИАЛНО МЪРТВА СЧИТАНО ОТ 2015-ТА ГОДИНА КОГАТО САЩ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ЗАЛИЧИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ЗА ТОВА, ЧЕ ПРИСЪЕДИНИХА КРИМ НАПЪЛНО НЕЗАКОННО!КРИМ МОЖЕ ДА Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА НО НИКОГА НЕ МОЖЕ БКП РУСИЯ ДА ПРИСЪЕДИНИ КРИМ КЪМ НЕЯ ТОВА Е ПОДПИСАЛА БКП РУСИЯ 1994-ТА !САЩ Е ПОДПИСАЛ 1994-ТА , ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА УКРАЙНА ОТ КРАЖБИ НА ЗЕМЯ ОТ СТРАНА НА БКП РУСИЯ НО НЕ ГО ИЗПЪЛНИ!
29
6
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БКП РУСИЯ СЪСИПА И ОКРАДЕ ТАЗИ СТРАНА АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО А САЩ НЕ ГИ ЗАЩИТИХА ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА ПОДПИСАЛИ 1994-ТА, ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВАТ ОТ БКП РУСИЯ!
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безмислената война води до мизерия.Ама те в Украйна нещата са доста диви,например в техният парламент почти всяка седмица има ръкопашни боеве между депутатите.Сериозно се бият понякога ползват части от мебелировката.Преди бяха по-нормални ама сега са яко издивяли.Например местната полиция арестува и млати некви от "Десен Сектор".Ония ги заплашиха че ще им превземат бронетранспортьорът и ще взривят районното.А уж са от един отбор.
27
3
 
18
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Те да благодарят, че все още имат автобуси, защото както е тръгнало съветниците им зад океана може да подшушнат на Потрошенко, че и градски транспорт не им трябва. Както ги посъветваха, че руски въглища и газ не им трябват, злато не има трябва и т.н. Изкупиха им газопреносната система, защото и тя не им трябва.
26
3
 
1
 
! Отговори
муспи преди 5 години
И България иска, но изсраел е затруднен, защото няма гори? Ще се преодолее като българите доствят собствен дървен материал, но ще е безсмислено да го пращат в изсраел, когато може да се направи на шпертплати в български дървопреработващи коорпорации. Остава въпроса за заплащането, и исраел ще изтегли приличен заем от МВФ, което за племе владеещо всички Фондове в света и въобще всичко в което мърдат пари е изгъзица, а България ще започне без отлагане погасяването му.
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За украинците и това е много, бегом пеша,гл уп ац и.
24
0
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
То и така се вижда - през предното стъкло...
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези са взели пример от БДЖ. Там счупените прозорци ги лепят с лепенки сместо да се сменят.
22
4
 
8
 
! Отговори
Искам преди 5 години
Нека онзи, който говори за чисти и топли автобуси се повози по някоя междуградска линия в Делиормана, Северозапада или Югоизтока пък след това да говори за постиженията на демокрацията.
21
1
 
2
 
! Отговори
Кой преди 5 години
Виждал съм и съм чувал израза "в дупката кръпка , а в кръпката дупка".
20
5
 
18
 
! Отговори
който каквото преди 5 години
Урките скачаха като маймунки - сега ги ги возят като oвц е.и газта им е с европейски цени!Мечтите се сбъдват!
19
4
 
14
 
! Отговори
Шоу преди 5 години
А какви влакове имаме. Японците сигурно ги възприемат като влакчета на ужасите. Това е защото ни управляват крадливи гербери.
18
1
 
4
 
! Отговори
Кой преди 5 години
Дъски вместо стъкла може и да няма, но дупки по пътищата имаме да наръсиме цяла Европа. В София има ли дупки?
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако живееш в София изобщо не се замисляш че има хора дето живеят и по провинцията - факт! И си мислиш че държават е пътя от апартамента до работата и няколко хипермаркета и още няколко мола!
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .."Щастието и спокойствието на обикновенния човек, е задължение преди всичко на обикновенния човек. ..постига се с труд и желание."Ако не си забравил така ни учеха и през времето на "гадните комунисти".Какво се е променило тогава?
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 13"Ами написах, но не откривам нищо. Вие нали имате лични наблюдения, защо не ги споделите?!"В топлия градски автобус ти секна интернета ли що ли?Е пиши:София - Бърдарски геран