Освободиха под гаранция скандалния охранител на Макрон

Александър Бенала бе уволнен заради побой на протестиращ
27 фев 2019 08:20,
9
Освободиха под гаранция скандалния охранител на Макрон
Снимка: Reuters

Бившият охранител на френския президент Еманюел Макрон Александър Бенала беше освободен под гаранция след една седмица в ареста, предадоха Асошиейтед прес и ДПА, цитирани от БТА.

Още по темата


Бенала беше в ареста за нарушаване на правилата на пускането си под съдебен контрол, като е разговарял с бившия служител на партията на Макрон Венсан Краз, който е бил негов съдружник.

Бенала бе уволнен миналото лято след появата на видеозапис как той бие протестиращ на първомайска демонстрация. Този месец разследващият сайт Медиапарт освен това съобщи, че Бенала и Краз са участвали в сключването на сделки за охрана на двама близки до Кремъл руски олигарси на стойност 2,2 милиона евро. Според Медиапарт Бенала е започнал да преговаря по една от сделките още докато е работел в Елисейския дворец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
7, МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ Е ФИКСИРАНА НА 8.81 ЕВРО НА ЧАС- МИН РАБОТНА ЗАПЛАТА В РУСИЯ Е 280ЛВ- РОССТАТ- КЪДЕ БИХТЕ ЗАМИНАЛИ ДА БАЧКАТЕ- НА ИЗТОК ИЛИ НА ЗАПАД.
5
4
 
4
 
! Отговори
Шимон преди 5 години
Прав си братко цялата "конкурентноспособност" на немската икономика се дължи на евтина работна ръка която влачат от целият ЕС и евтин руски газ с който храни Кремълските терористи.Специалисти които бачкат за къшей хляб за пари за които немеца ще ти се изсмее.Затова и немските специалисти пък бягат в Швейцария Америка и тн.
4
2
 
5
 
! Отговори
Bat Sali преди 5 години
президент Еманюел Макрон [ЗАПЕТАЯ] Александър БеналаИначе макарончо има доста дълго именце...
3
7
 
5
 
! Отговори
Моше преди 5 години
На много хора в очите включая руснаци немци и американци Франция е трън в очите огромна територия просперираща с права за работници студенти и ученици.Тва робски дъфжави като Германия и Русия не могат да го схванат където човешкият живот не значи нищо и където работиш много за без пари като роб.
2
6
 
6
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
Хм,аз доколкото имам инфо ,то е уволнен ,че имал връзкА с Макрон !Не знам,не знам,но таквиз слухове се носят за Макрон!
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше за по-лесно направо Макрон да уволнят.