Наздраве за Brexit! Френски пъб сервира бира в чест на събитието

Пивото бързо стана хит сред посетителите на парижко заведение
12 мар 2019 07:10, Красимир Ангелов
11

Френски пъб сервира бира в чест на Brexit. Напитката е толкова популярна, че вече се е превърнала в хит сред посетителите на парижкото заведение.

Още по темата
Собствениците споделят, че кехлибарената течност кара клиентите да повдигат вежди, тъй като 30% от посетителите са британци. А те не приемат еднозначно питието.

"Не е лошо. Имам предвид, Brexit е ужасен, но бирата е добра. Трябва да призная, че се опитвам да избегна всичко свързано с Brexit, защото за мен това е катастрофа", споделят британци.

Бирата се вари на източния бряг на Великобритания и е една от десетките пенливи напитки по целия свят, вдъхновени от референдума за Brexit. Производителите казват на анти-Brexit клиентите, че бирата е била първоначално произведена в Шотландия, която гласува за оставане в ЕС, а че горчивият вкус е отражение на чувствата на пивоварите след референдума, съобщава в свой репортаж телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз казвам на французите наздраве в чест на това отървахме се от американския троянски кон в Европа дето имаше две цели да раздели Европа и да предизвика война с Русия.*** не го огря.И като не стана подобно на американския си учител взе да плаши и да обяснява колко зле е без него, найстина в Европа ще сме много зле без една нация която откровено ни мрази и обижда всички други европейски народи и даже не в съюза а е със специален догово щото иска да има самл правя а не и задължения да вървят на.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НаздравеСамите англичани не искат да излизат от ЕС,те също са под контрол или си мислиш,че сами решават съдбата си?Да,европейците са допуснали голяма грешка,че не са последвали Дьо Гол и сега са в плен на собствената си глупост и не могат да взимат самостоятелни решения! Разпадането и на съветския блок също се оказа във вреда на европейците,защото се е нарушил баланса,затова триъгълника има две страни и хипотенуза за основа,ако е само една страна,ще се разпадне,ще останат само два вектора
7
1
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
В Слънчака да обърнат внимание на тоя маркетингов трик и предложат богат асортимент от ментета с такова заглавие!Слогънът може да бъде:"Пийте,докато забравите Брекзит-а!" или нещо такова,специалистите да решат.А Кали може да предложи и съответен фолк-хит на английски!Все още помним "Шенген"!
6
1
 
9
 
! Отговори
Наздраве преди 5 години
Лукавите англосакси ще лишат Европа от присъствието си. Какво по-хубаво от това? Още Де Гол е казал, че Англия винаги ще играе в отбора на САЩ и срещу интересите на континентална Европа. Затова никога не е пускал рижaвите. След смъртта му обаче проамерикански мекeрета-европолитици най-накрая ги хриеха в общия пазар да дестабилизират съюза, каквото правят до ден днешен. Хайде да се махат и да започват празненствата!
5
3
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Германия и Източна Европа трябва да ги издържатЕеее чак пък Източна Европа...? Основните донори на ЕС това са Германия и Франция. А Юнкер какъвто и да го наричат, е повлиян от немската политика. Горещ пример беше скорошното му посещение в САЩ, където защитаваше предимно интереса на немската автомобилна индустрия!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип бирата е хубаво нещо, а дали я сервират в чест на брексит или не, не е толкова важно.
3
2
 
11
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
И английският парламент (с всички лордове и дукеси) продължава да вири нос и такъв твърд... Brexit ще е, че по-твърд не може и да бъде!
2
2
 
15
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
"Не е лошо. Имам предвид, Brexit е ужасен, но бирата е добра. Трябва да призная, че се опитвам да избегна всичко свързано с Brexit, защото за мен това е катастрофа", споделят британци.Никой не ви задължаваше да гласувате Brexit, но нали всичките сте със синя кръв?Сега ще си берете гайлето!
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А наздраве и бог да го прости!