Нещо не е наред с Меркел ли? Тя отново трепери и се тресе

Канцлерът на Германия заснета отново на официално събитие
Обновена: 27 юни 2019 14:07 | 27 юни 2019 13:40, Елка Василева
96

 

Германският канцлер Ангела Меркел беше видяна днес да трепери до президента Франк-Валтер Щайнмайер на събитие в Берлин, предаде Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че такова нещо й се случва за втори път в рамките на две седмици. Говорителят на Меркел обаче каза пред агенцията, че тя е добре.

На 18 юни германският канцлер видимо трепереше на среща с украинския президент Володимир Зеленски, който беше на посещение в Берлин. След като обаче пи вода, тя се почувства по-добре.

Днес 64-годишната Меркел участваше в церемония на закрито по освобождаването на министъра на правосъдието Катарина Барли, която напуска, за да бъде депутат в Европейския парламент, и по встъпването в длъжност на нейния наследник на поста.

На Меркел беше предложена чаша вода, но тя я отказа, а при пристигането си в парламента половин час по-късно изглеждаше добре, отбелязва Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Запитан дали Меркел ще участва в предстоящата среща на върха на Г-20 в Япония, говорителят й каза, че всичко ще се състои, както е планирано.

Германия, както и голяма част от Европа, е обхваната от продължителна гореща вълна, въпреки че през изминалата нощ температурата в Берлин спадна, отбелязват агенциите.

Жега, дехидратация... И треперещата Меркел. Добре ли е канцлерът?


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: ангела меркел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН БУДИСТ преди 4 години
АКО НИЕ БУДИСТИТЕ НЕ ПОЧНЕМ ДА ПРАВИМЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА ИСТОРИЯ ЩЕ БЪДЕМ НИЕ(ЕДВА 500 МИЛИОНА СМЕ) АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БУДИСТКИ СТРАНИ ИМАТ ОТРИЦАТЕЛЕН ПРИРАСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗА СМЕТКА НА УВЕЛИЧАВАЩИТЕ СЕ КАТОЛИЦИ И МЮСЮЛМАНИ(ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ) ТАКА ЧЕ БЪДЕЩЕТО НИ НЕ Е МНОГО СИГУРНО АКО НЕ ПОЧНЕМ ДА СЕ ПЛОДИМ.......
53
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симптомите И говорят, че наведнъж ще и се отворят всички чакри до 5-та.ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА Е ТРЕПТЕНЕ (ВИБРАЦИЯ). НЯКОЙ ОБЕКТИ СА НИСКОЧЕСТОТНИ, ДРУГИ ВИСОКОЧЕСТОТНИ. ВСЕКИ СИ ИЗБИРА САМ, ЧЕСТОТАТА!
52
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стресирана е , нищо друго неможе да е!Ама с тия един милион имигранти наистина збьрка, може би трябваше да помогне само на тия които имат нижда от истинска закрила бягащи от военни конфликти.
51
3
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН БУДИСТ преди 4 години
ДО 28:ХРИСТИЯНИТЕ СА 3 МИЛИАРДА ТАКА ЧЕ ЗА КАКВА ИСТОРИЯ ГОВОРИШ ТИ БЕ? НИЕ БУДИСТИТЕ СМЕ ЕДВА 500 МИЛИОНА............
50
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абстиненцията не прощава
49
0
 
8
 
! Отговори
... преди 4 години
До ЛекарДокторе, ти *** уби :D
48
0
 
25
 
! Отговори
Лекар преди 4 години
ТРИПЕРлива бабичка не се лекува ,то с тия мигранти в Райха... Може и да се разтресе повече от вида на Тиквата,я от смях,я от срам или страх...
47
2
 
22
 
! Отговори
... преди 4 години
Здравословни проблеми. Това се пояяава, когато знаеш че ще умреш от глад, че няма да имаш пари да си платиш сметките, че не можеш да изхраниш и подсигуриш децата си, че семейството ти е на косъм от развод, заради огромните лихви на заемите...Те така живее българския народ, вече дойде време и бабичката да го разбере. Да знае какво се случва. И както казват от Североизточна България - халал да ти е.
46
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бива да се изключва,че това става заради гузна съвест-Ква гузна съвест бе гьотверен? Ти влизал ли си в немски форум, да видиш, какво мислят за нея германците. Това че в някакъв български ***, пеошляците се надпреварват да я плюят не я прави по-малко значима.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен пак са се ояли преди това и дюзата е заиграла. Вижте е само какъв *** е станала това не става с вода :)
44
2
 
15
 
! Отговори
не може да бъде! преди 4 години
Не бива да се изключва,че това става заради гузна съвест-само като погледне назад какви ги е вършила,треска ще я тресе!И с Украйна е същата работа-САЩ докараха на власт едни ***,а Германия и Франция станаха гаранти!Ако Меркел е нормален човек,ще изпитва чувство за срам като гледа какво вършат украинските управници!Но треската е и за друго-американците ще си вдигнат чукалата от Украйна и ще оставят ЕС да оправя бакиите!?Но струва ми се,най-голямото треперене ще бъде при среща с Путин!?
43
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие Меркел не я мислете!Симптомите И говорят, че наведнъж ще и се отворят всички чакри до 5-та. За това не и треперят краката, а предимно ръцете.Този симптом се проявава често през денонощието, но е строго специфичен, с различна сила и интензитет при различните хора.
42
2
 
18
 
! Отговори
Boston Dynamics преди 4 години
Бабичката пукяса преди 4 години....от тогава я заменихме с наш робот...
41
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само е набарала мездренската ракия на Бай Пешо - стругаря от Краводер!
40
8
 
16
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Туй нещо мяза на онуй нещо, дето некои жени си го слагат на едно нещо, да ги гъделичка бе...може да го е забравила включено-знайш ли...тя германската нация нали е техническа и всичко може да измисли
39
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като чета коментарите, ми става ясно защо държавата ни е в такова състояние...
38
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Праи се на луда за да не я съдят.
37
5
 
26
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
И Хитлер съм го гледал така да се тресе като ненормален. Съвпадение? Не мисла
36
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е за ново тяло, старото вече се изхаби.
35
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Застигнало я е проклятието от белия човек.