Меркел слуша химна седнала, промениха протокола заради нея

Тя настоя, че е добре и треперенето ще изчезне
11 юли 2019 18:12,
42
Меркел слуша химна седнала, промениха протокола заради нея
Снимка: Reuters

Германската канцлерка Ангела Меркел и датската премиерка Мете Фредериксен изслушаха днес националните химни на двете страни седнали, предадоха световните агенции.

Още по темата

Протоколът беше променен, след като вчера Меркел видимо трепереше на церемонията на открито за посрещането на финландския премиер Анти Рине. Това беше третият подобен случай за три седмици, припомня Reuters, цитирано от БТА.

След церемонията по посрещането с военни почести Меркел и Фредериксен изминаха пеша разстоянието до канцлерството.

След срещата си с Рине Меркел заяви, че е добре и настоя, че треперенето "ще изчезне, също както се появи един ден".

64-годишната канцлерка на Германия заема поста от 2005 г. и не е известно да страда от сериозни здравни проблеми. Вчера тя не съобщи да е получавала медицински препоръки или лечение.

Медицински експерти омаловажиха спекулациите по въпроса, заявявайки, че има много възможни причини за тремора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАЗВАХ И НА МЕРКЕЛ ДА НЕ СЕ ЗАИГРАВА С ПУТИНПОМОГНА МУ С НАШЕСТВИЕТО НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВАПОМОГАМА МУ ЗА ГАЗОВИТЕ ПОТОЦИ,НАПЪЛНИ ПУТИНСКАТА ХАЗНА С МИЛИАРДИ ЕВРО.И МИСЛИ,ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ЗА ЛИНИЯТА ЩАЗИ - КГБЕ,СЕГА КАКВО ЛИ Я ОЧАКВА ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ?
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пуснете я на една група от млади и кОрави бежанци и ще й мине всичко ! Бежанското оране е полезно за германското здраве .
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С политиката си спрямо пришълците тантето събра толкова много негативизъм от страна на европейците, че нищо чудно да се е разболяла. Германците са гневни, казват, че случаи като този с алжиреца у нас наскоро, са ежедневие, но не се дава гласност. Жената явно е под голямо напрежение. Все някъде ще избие.
25
1
 
4
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
Една халба бира и тогава пред камерите. Може и 100 грама уиски. А за любителите на конспиративни теории : може да е рептил като Хилари Клинтън. Хилари си клатеше главата а очите й по скоро зениците й като на влeчyго.
24
2
 
19
 
! Отговори
Варан преди 4 години
Защо ни занимавате с тази немска ***.Тя направи живота на европейците черен.Пълен провал.Отивай си в пенсия на село.
23
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпреки че е слаб политик, дано жената се оправи.Направи каквото може, стига си изливайте злобата върху нея.
22
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
е какво?!..Старите и болните имат същите права (И ВЪЗМОЖНОСТИ),като младите и здравите!..Следващия път да променят така протокола,че бабето да седне на химическа тоалетна..Да докарат ония с перата от Ориента да разпръскват аромата...Може и "по технологически"-с вентилатор..
21
2
 
24
 
! Отговори
Меркел преди 4 години
Един от най-трагичните и слаби политици в историята на Европа. Покрай нея го отнесе и България - кръговете, стоящи зад Меркел, качиха Бойко Борисов на власт. Те са част от една и съща клика продажби олигарси/бивши комунисти.
20
2
 
5
 
! Отговори
причините преди 4 години
Мене ме подложиха на подобни пси атаки заради постингите ми в нета. Точно така става - нямаш сили, при мен беше хипогликемии, защото враговете ми съсипаха съня, след това и метаболизма. Аз не съм единственият човек, нападан през интернет. Всеки може да бъде на мое място. Затова не се подигравайте, а мислете за себе си. А. Защо въпреки атаките върху мен, пиша постинги? Защото като си мълчах, бомбите падаха по границата ни със Сърбия. Затова.
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабичката съвсем изкукурига горката .....
18
15
 
4
 
! Отговори
до бандерлозите преди 4 години
Колко сте жалки подигравчии. Това е пси атака над Меркел. Пси атаката е минала на соматично ниво. Някой се опитва да изгони Меркел от властта и освен политическите атаки последваха и атаки над здравето и. Така правят онези, които стоят в сянка и искат да се отърват от някого. Пречи им да ви командват като стадо и да ви употребяват. Днес е Меркел, а утре може да е някой от вас, не е нужно да сте на власт.
17
2
 
12
 
! Отговори
Коце кмета преди 4 години
Аз знам що трепери. В последните дни в София се наблюдава голямо движение на ***. Явно Боко ги внася тук, а танте Мурксул трепери, че те няма да и станат гости.
16
6
 
5
 
! Отговори
за да няма аварии преди 4 години
Многп добре ви разбирам, госпожо Меркел. Напрягат ви хората, ситуациите, тогава се появява тремор. Има автогенен тренинг за целта. Знаете ли защо страдате? Защото на доверието ви някой е отвърнал с рани. Аз спрях да плача, откакто спрях да вярвам на хората. И вече не боли, защото не допускаш никого до себе си. Общуваш сякаш всичко е ОК, а сърцето ти е буца лед. И да искат, не могат да те наранят. Изберете си в тази ледена епоха някого, когото да обичате, но се контролирайте.
15
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде другия път да го слушат легнали.До кога ще я търпят ами не я сменят.Даже трябва да я изритат със шутове.Германците ми паднаха в очите.
14
6
 
12
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
еи сега разбрах какво нещо е сребролюбието до последно ще стои само и само да не загуби някое евроГрешиш драги ми смехурко! За разлика от Путин, Меркел каза, че няма да се кандидатира за следващ мандат! Ти това не го ли чете или си пропуснал ;) статията?
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В един миг всяко движение у човека изчезва... И знаем как се нарича този момент...
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
еи сега разбрах какво нещо е сребролюбието до последно ще стои само и само да не загуби някое евро
11
6
 
15
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Пожелавам и след това което причини на Европа дълъг живот и все "по-добре да ставаПази Боже пожеланията ти да се върнат при теб! Здраве, щастие и любов желая на теб и всички по света!!
10
5
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
За да живеем всички заедно в общият ни дом ЕС, трябва да се борим за неговият просперитет!!
9
5
 
7
 
! Отговори
съвет преди 4 години
Ангела Меркел да си изследва кръвната захар. Пълна кръвна картина и урина.За тремора - преглед при невролог. Кръвната захар, госпожо. Реагирайте навреме. Вземете здравето си под свой контрол.