Слабаков иска да маха парламента в Страсбург, гласувал скучни неща

Евродепутатът организира и рок фестивал
Обновена: 1 авг 2019 16:26 | 1 авг 2019 16:14,
86
Слабаков иска да маха парламента в Страсбург, гласувал скучни неща
Снимка: БулФото

Искам да се махне парламента в Страсбург, защото е безсмислен. Тази радикална идея сподели пред bTV евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков.

Сградата в Страсбург е една от трите основни, които европарламентът ползва за своите заседания. Другите две са в Брюксел и Люксембург.

Още по темата

"Моето място в европарламента е на гражданин, който да прави някакви смислени предложения", поясни още Слабаков, но добави че в момента "гласуваме скучни неща като това кой да бъде председател".

Евродепутатът беше категоричен, че новото му политическо поприще не е повлияло на самобитния му стил на обличане и поведение, макар да призна, че за откриването на парламентарните сесии е облякъл костюм.

"Всички евродепутати се обличат както си искат и аз не съм единственият, който се разкарва по тениска в Страсбург", отбеляза той.

Един ден на Андрей Слабаков в Европарламента пък започвал с пиена на кафе на местта, където е разрешено и пушенето. Той изтъкна, че не е единственият любител на тютюна сред европейските избраници.

"Председателят на Европарламента пуши много. Постоянно се засичаме на местата за пушене. Аз пуша по четири цигари, а той по три", разказа Слабаков, който отбеляза, че с Давид Сасоли са се засичали в италианската телевизия РАИ по времето, когато сегашният председател на Европарламента е бил журналист.

Освен работата си като евродепутат обаче, режисьорът се е захванал и с друго предизвикателство - организирането на нов рок фестивал в България заедно с бившия кмет на Каварна Цонко Цонев и певеца Димитър Аргиров.

Събитието ще се проведе на 9 и 10 август в Челопеч и в него ще вземат участие едни от големите имена на метъл сцената. "Избрахме Челопеч, защото кметът Алекси Кесяков е много готин", заяви в типичния си стил Андрей Слабаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек и пушач са две несъвместими неща.Предполагам, че е изпратен да представяБългария от някаква "демократична"партия. От тези, които унищожавахаработни места и разгониха стотицихиляди извън България.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, *** народ сме и си заслужаваме управляващите си.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един абсолютно безполезен човек!
66
0
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Аааа.Тоя и Станишенко не са за Европата.Пак ще ни изтъпанчат,че сме кенефът на Балканите!
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
единствено доволни са от Нова ТВ , че се отърваха от него
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да напуска и там да отиде качествен човек. А той да се върне и да си прави халтурите.
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гримьорите на "Планетата на маймуните - 10", държат Слабаков да участва, изобщо няма да се мъчат с него, готов си е за снимките. Но продуцентът и режисьорът не искат и да чуят такова тъпо парче да участва в техния филм. Да върши маймунджилъците си другаде. Шебек.
62
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не би и в европарламента да върлува чумата по свинете, а този да си мисли, че е от задния двор ?
61
1
 
15
 
! Отговори
всс преди 4 години
рано изписан
60
2
 
18
 
! Отговори
Бау преди 4 години
За нищо не става милия...
59
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постижението му в живота е, че е син на баща си! Лентяй, нечистоплътен дърдорко!
58
1
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Да не го гори, като Рсйхстага?
57
8
 
29
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До анонимен51Такова е нивото на тези, които гласуваха за него, а и на тези, кото го поставиха в листата! Борисов е прав, когато говори за " лошия генетичен материал'.
56
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то е всеизвестно,че в Европарламента има хора които случайно са попаднали там и даже и не знаят за какво са там и какво трябва да вършат.Слабаков е точно заради това там,защото и с него и без него ще е все тая.То и с повечето евродепутати е така.Само по старите,дето са там втори и трети мандат,като украйнеца СТАНИшев знаят,коя врата за къде води и де е тоалетната.Иначе и те не знаят за какво са там
55
2
 
21
 
! Отговори
Луцифер&Буда преди 4 години
До 56 Имаше!.. Но беше от края на 80-те, защото хаджи Ахил го играеше Парцалев! А всички знаем кога се спомина той! Така че добре си изигра ролята, но и той като Вачкова цел живот със името на баща си разполагат! Филмите му не ги и знам, ако има такива въобще.....!
54
1
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
По правило българския ентелектоалец трябва в сюблимния момент да скочи на масата с бялата покривка и да се изкендза пред погледите на останалите. След което да изкрещи че не му разбират изтънчения вкус и широка душа.
53
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя да не се е объркал вместо на заседанията на парламента да е ходил на сбирки на Анонимни Акохолици?
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Eve1, имаше сериал "Под игото" от 90-та година, Слабаков изигра в него Бойчо Огнянов. Не знам дали има други роли,но със сигурност една има. Апропо, този сериал играха доста известни артисти от миналото,но не съм засичал да го повтарят по телевизиите,както въртят "Приятели" или " Двама мъже и половина".
51
2
 
27
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
Слабак! Не е ли време да сменяш матрака..:)))