Борис Джонсън като персонаж от комиксите, бил по-лудият Хълк и побеждавал

Невероятният Хълк винаги се измъквал, така щяло да и с Великобритания
Обновена: 15 сеп 2019 07:48 | 15 сеп 2019 07:45, Камелия Цветанова
24
Борис Джонсън като персонаж от комиксите, бил по-лудият Хълк и побеждавал
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Борис Джонсън е оприличил себе си с буйния персонаж от комиксите Невероятния Хълк в дадено вчера интервю, в което е изразил също готовността си да изведе Обединеното кралство от ЕС на 31 октомври, предаде Ройтерс.

Още по темата
Вестник "Мейл он сънди" цитира Джонсън да казва, че ще намери начин да заобиколи решението на парламента, задължило го да отложи Брекзита. По думите му щял да направи това, за да избегне икономическия шок от напускането без сделка.

"По-лудият Хълк побеждава, по-силният Хълк побеждава", казва Джонсън пред неделното издание и добавя: "Хълк винаги се измъква, няма значение колко здраво е вързан и това е случаят с тази страна. Ние ще излезем на 31 октомври".

Преди срещата си в понеделник с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер премиерът изразява "голяма увереност" в успеха. "Има много, много добър разговор за това как да се справим с проблемите на северноирландската граница. Постигнат бе огромен напредък", казва Борис Джонсън пред "Мейл он сънди". /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 16ЕС е много по-голям и относително платежоспособен пазар.......Точно обратното, Англия е този огромен пазар за ЕС, тя почти нищо не изнася за ЕС а само внася от него!!!
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ха хах голяма симпатяга е този Джонсън.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вероятния Хълк 19Тази "новина" е идентична с новината преди няколко месеца за дете в САЩ което си мислело че е Батман и скочило от прозореца от 4тия етаж . С чисто новия си костюм на Батман. Лекарите в болницата едва са го спасили с множество натрошени кости и мозъчно сътресение...А във "велика" Лаййннннарррия скачат без костюми много възрастни хора, от българо-лаййнннарсссскооо благополучие.
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Няма особен паралел с Хълк, по-скоро е като Алън от "Последният ергенски запой". Същото налудничаво поведение и начин на мислене.Важното е че не е редови български лаййннннарецц и потомствен клошарец. От Лаййннннарррия само това остана - множество смесен брой лаййннннаррцццциии!
19
0
 
8
 
! Отговори
Вероятния Хълк преди 4 години
... Хахаха . така става като гледаш много детски филмчета и реалноста започва да ти се губи .Тази "новина" е идентична с новината преди няколко месеца за дете в САЩ което си мислело че е Батман и скочило от прозореца от 4тия етаж . С чисто новия си костюм на Батман. Лекарите в болницата едва са го спасили с множество натрошени кости и мозъчно сътресение . Успех на Невероятния Хълк с Брексит .
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7По-полека с капитан Морган, бих те посъветвал аз.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма особен паралел с Хълк, по-скоро е като Алън от "Последният ергенски запой". Същото налудничаво поведение и начин на мислене.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто някои политици се заиграват с националистичните комплекси на хората, а това е било популярно в миналото. В момента е малко по-сложно да се обират позитиви от това. Проблемът е, че разцепиха основите на партията си, в желанието си да спрат други политици.Колкото и да не му се иска ЕС е много по-голям и относително платежоспособен пазар, който трудно ще бъде компенсиран. Едва ли на друго място ще могат да се продават толкова стоки от други места.
15
1
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До saki 11 Я дай определение за Путин. Опиши го както си описал Джонсън.
14
5
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До ined 10 Най луд е Путин. Патологичен войнолюбец с мания за величие.На гол тумбак ,чифте пищови.
13
3
 
5
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
И този не е с всичкия си.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според английската литература Блондин Бийблброкс е най-близкия характер.
11
4
 
20
 
! Отговори
saki преди 4 години
Не знам какви турски корени има тоя ,но ми изглежда на типичния англичанин. Безформен, дебел,отпуснат, с малки нежни женствени ръце, блед и бозав, не виждал никога слънце, кривозъб ,но за сметка на това неприятно гръмогласен и непохватен.
10
2
 
8
 
! Отговори
ined преди 4 години
Тръмп е по-луд и от Хълк и от Джонсън взети заедно
9
6
 
11
 
! Отговори
Палячото Джонсън преди 4 години
Каква победа ако излезе от ЕС без сделка?! - Британия ще фалира и британците ще гонят с камъни този *** !
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Капитан Александър Батенберг разгромил сръбските Генерали Бойко и Слави Чалгаджийски шапка да му свалишКапитан може да си и да громиш Генерали стига да не си сбърканяк като Сакскобургите
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Българите си имаме Капитан Батенберг разгромил Сърбите и спрян от Австрийските Хабсбурги да не превзема БелградВ Англия има голямо разнообразие от Капитани като без съмнение най-голямата световна литературна класика за пиратски английски капитани е "Капитан Блъд" то ест "Кървавивия Капитан"-книга-класика написана от Рафаел Сабатини дето ми мяза на италянец но има още Капитан Скарлет,Капитан Кук и още много известни капитани тъй като винаги са били морска империя
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обещания много.Като застане на капитанското място и леко ще приклекне пускайки кафява лента...46517
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рано сте предрусали. Браво!
4
4
 
1
 
! Отговори
2200 година преди 4 години
На този свят има още аристократи и монарси защото имаше СССР и комунизъмБоруй Маргарет Тачър и Козлодуй Роналд Рейгън унищожиха СССР и подписаха смъртните присъди на монарсите и аристократите по цялата планета като е въпрос на време да свършат на ГилотинатаДа знаеш че бъдещето е на ФАНАТИЗМА и да се залепиш точно за ФАНАТИЗМА е цялата им РЕЙГЪНОМИКА базирана на Айзък Азимов а и в СССР го знаеха та не се съпротивлявахаДа се изтребят ОСЕМ милиарда човечета и пак ще има еволюция