Vodafone с предупреждение за атаки над 5G антени в Германия

Vodafone ще разшири 5G мрежата си до 10 млн. германци
23 апр 2020 11:24, Ния Христова
78
Vodafone с предупреждение за атаки над 5G антени в Германия
Снимка: Pixabay
Мобилния оператор Vodafon излезе с предупреждение за възможни атаки върху 5G антените за мобилна телефония в Германия. Няколко държави от ЕС вече трябваше да се справят с опити за палежи на подобни съоръжения. В сряда вечерта ръководителят на Vodafone Германия Ханес Аметсрайтер заяви, че е възможно подобни атаки да се случат и в Германия, пишат от Investor BG
 
"Тези дейности могат да застрашат човешки животи", каза Аметсрайтер, цитиран от Handelsblatt. Във Великобритания скоро беше разрушена клетъчна кула, намираща се в близост до болница и заради това до нея не могат да се извършват спешни повиквания. Това развитие е тревожно, припомни мениджърът. 
 
Теории на конспирацията са част от предисторията на тези атаки. Те се свързват с разширяването на 5G мобилните комуникации с избухването на пандемията от коронавирус. Във Великобритания, Холандия и Кипър са повредени или унищожени подобни антени. 
 
Опасенията за подобни събития в Германия се увеличават, въпреки опитите на учени и политици да успокоят населението. Технологичният директор на Vodafone Герхард Мак пояснява: "Не трябва да се заблуждаваме за нищо". Според него разширяването на 5G все още е в начален стадий в Германия. За да се снабди населението с 5G във Федералната република трябва да се изградят много хиляди нови антени. 
 
Цялата статия можете да прочетете ТУК 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
23
 
13
 
! Отговори
ЕСЕ преди 4 години
Ми идете в пещерите, там няма никакъв сигнал. Където и да сте другаде има хиляди радиосигнали. Тоя фейсбук ви напълни главите с какви ли не глупости. Едно време хората се радваха на напредъка, сега се чудят какви безумици да измислят. Всичко им е вредно, всичко е създадено против тях лично.
7
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заради това че е в начален стадий, има малко жертви. Вижте Италия, там вече е почти изградено. В Китай първите кадри през декември, бяха на хора отиващи на работа, които просто падат и умират без да са имали симптоми. Те не са отивали в болница, и не се чувствали болни!! Облъчването предизвиква подобни симптоми както и при грип. В Германия 5Г не е изградено, в Берлин има 10 стълба, затова и умрелите са под 500. 5Г трябва да се спре, без значение как.
6
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия 5G действат с минимални вълни върху нервната система на хората, но с годините какво става?
5
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Махайте се с това 5 G !
4
10
 
14
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
До 2: Няма болни мозъци. Тези трептения природни ли са ? - НЕ. Значи вредят по някакви причини. Нали не си забравил как е станала еволюцията на човек ? С малки , много малки промени , дори на субатомно ниво в следствие предимно на радияция - облъчване. Прочети си книгите по физика и ела пак. Да вярно няма да опържиш яйце, но е достатъчно да избиеш няколко електрона......
3
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е терористична атака срещу квантовата революция на Мария Габриел. Да подкрепим 5Г и квантовата епопея и прогрес.
2
6
 
39
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Ще чупя тази антена.
1
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навсякъде по света е пълно с болни мозъци. А някои твърдят, че ние сме били зле.