Задържаха сериен убиец на бездомници в Барселона

Мъжът е 33-годишен бразилец
28 апр 2020 16:25, Ния Христова
7
Задържаха сериен убиец на бездомници в Барселона
Мъж е заподозрян в пребиването до смърт на най-малко трима бездомни в Барселона по време на противоепидемичните мерки срещу коронавируса, съобщи местната полиция, цитирана от АФП и БНР. Мъжът днес е задържан. 

Заподозреният е 33-годишен бразилец, който днес е арестуван в Сан Кугат дел Валес в покрайнините на средиземноморския град, само няколко часа след като бездомен е открит мъртъв в центъра на Барселона. 
 
"Тялото, по което имало следи от насилие, било открито в същия район, където бе констатирана смъртта на други бездомни в последните седмици", заяви говорителка на полицията.
 
Жертвата била ударена по главата, както и другите предполагаеми жертви, съобщи местното радио "Кадена Сер".
 
Полицията твърди, че е идентифицирала заподозрения по описание, което им е дадено от очевидци, и от камера за наблюдение. Мъжът, чието име не бе съобщено, по-рано е бир арестуван за кражба в Сарагоса, на 250 км западно от Барселона.
 
Задържаният мъж говорел несвързано, поради което полицията не изключва да има психични проблеми. 
 
От 19 март в Барселона са били убити четирима бездомни. Трима от тях са били убити през последните две седмици. Всички са били умъртвени чрез удар в главата. Според местни медии другият смъртен случай се дължал на бой между бездомни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Ха то и там, като тук лудите се разхождат на свобода по улиците.
4
3
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
убиеца е психопат
3
2
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
тоя не е в ред как ще убива хора
2
2
 
14
 
! Отговори
Браво бе преди 3 години
Бездомни тръгнал да трепе. Малко срам няма ли този? Как така един невменяем не реши да трепе който си заслужава трепенето. В България има много за чистене.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***,че сега се прави и на луд ,за да не го осъдят,никаква милост за тоя извършил серия от убийства,доживотен затвор,без право на замяна!