Франция удължи извънредното положение до 10 юли

Опозицията се притеснява от ограничения на обществените свободи
10 май 2020 08:30,
32
Франция удължи извънредното положение до 10 юли
Снимка: БГНЕС

Парламентът окончателно прие в събота вечерта текста за удължаване на извънредното положение до 10 юли във Франция, предаде БГНЕС.

Още по темата


Сенатът на дясното мнозинство даде зелена светлина по-рано, след компромис в комисията между депутати и сенатори по този чувствителен текст.

Президентът Еманюел Макрон вече обяви, че ще сезира Конституционния съвет за контрол на този закон, докато опозицията се притеснява от ограниченията на обществените свободи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Кръчмар преди 3 години
Бе тия хора акъл имат ли? Ами туристическия сезон? Ами кафенетата и ресторантите ще фалират! Като си нямат един Ричард Алибегов. Мъка, мъка! Край, умря бизнесът! Горката Франция!
20
0
 
1
 
! Отговори
ilia преди 3 години
tam sa mnogo poveche kato naselenie ne moje da se sravniava s Bulgaria
19
1
 
9
 
! Отговори
korona преди 3 години
До АнонименЕеееее, ама и тука ли се намеси нашето управление?Защо се съгласяват да им се отнемат правата да тичат по кафенета, молове, паркове и т. н.Къде сме ни е.....къде са те?Светлинни години разлика.
18
1
 
11
 
! Отговори
геноцид преди 3 години
Господи това е чудовищно, няма ли кой да спре това клане от страна на френския кървав режим??? Къде са протестите, БХК, Сорос, ало там чувате ли, загиваме!!!!
17
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ще се препича горд че има слободия.-----Това е най-ценното в живота.А тебе никой не те е спрял да се затваряш вкъщи.
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте писали глупocти, няма ли някой сериозно да разъждава тук?Не бяха ли вече удължили извънредното положение до 24 юли във Франция?Поне така си спомням.И стига с този ***. Всички хора по света са еднакви, няма идеален народ както няма и лош народ. Едни били дисциплинирани, пък видите ли, други не сме!Където дойде хубавото време, пекне слънце и народът излиза на припек като гущери!Навсякъде е така!А това няма нищо общо с народопсихологията.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално.Тези потушаваха протестите на жълтите жилетки с палки и сълзотворен газ и арестуваха хиляди.Даже десетки починаха при протестите , но понеже са от добрите , никой не им размахва пръст , че се държат като диктатори
14
0
 
19
 
! Отговори
Франсе преди 3 години
Колко много глупости, написани от хора, на които светът се ограничава до новините на "националните " ни телевизии! С това управление и срещу Франсетата да вървим пак няма да се срещнем. P.S. От началото на инзвънредното положение ВСИЧКИ еднолични фирми получават БЕЗВЪЗМЕЗДНО от държавата 1600 евро всеки месец!!!
13
1
 
35
 
! Отговори
ами преди 3 години
До АнонименАми защото са колонизатори и са цуцали от благата на съответните държави и сега тия черни и арабели на практика се водят френски граждани. Те са от бившите френски колонии.Скоро бял французин няма да остане при тях. :))))
12
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еййй намат си Мангър там, по простти са от българите,. ще седят затворени цяло лято. *** ще се препича горд че има слободия.А да видим.....
11
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам представа, ЗАЩО си напълниха държавата с ннегри и араби французите!!!!!!!!!?????
10
7
 
23
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Aнонимен 11 какво да пишем ве.Вируса изкара на бял свят истинските доказани теори,които са забранени от либерало-дбендъеския модел.На балканите гентичните българи минават леко вируса и тука е раят.Много добре виждаш коя *** се арзболява и сее заразата.Отдавна доказани неща и за объркващия геном и за мелезите,които са подоатливи на всички заболявания.Гена е здрав,когато се е утвърдил с векове.Ама искат от горе с метиси и ***,да разсипят всичко!!Кое не ти е ясно?
9
0
 
42
 
! Отговори
Снимката преди 3 години
Те това са вече френските "аристократи". След някоя година със свещ ще търсят бял французин.
8
28
 
33
 
! Отговори
Пет преди 3 години
Хората, които се страхуват от вируси(екзозоми), са потресаващо изродени същества. Да искаш да има извънредно положение е чисто човешка катастрофа. Страхът е голямо унижение!!! ИНаче всички почитат Васил Левски, а реално са жалки мижатурки.
7
32
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
А тук нашите национални предатели го махат, по съвет на д-р Менгеле. Кой оцелее
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа, не е извънредно, и там вече го прекръстиха на санитарно.
5
46
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен радеф съсипа България и зарази с корона народа, да подава оставка.
4
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не извънредно, а санитарно положение. Нашата тиква оттам го копира, след разговор с Макрон преди десетина дни.
3
10
 
46
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Чини ми се, че скоро жълтите жилетки, ще излязат на ново и ще има нова френска революция...Просто мое виждане... Няма да му върже на макарончо новото световно редче, дет му го налагат неговите господарчета...
2
2
 
31
 
! Отговори
вижда се преди 3 години
Тази снимка е от Африка !