Еврокимисар изплете шушони по време на сесия в ЕП

Илва Йохансон извади плетката си и започна спокойно да плете
19 яну 2021 21:00,
53

Снимка: БГНЕС

На интересен и забавен момент се натъкнаха фотографите, които отразяват днешната пленарна сесия на Европейския парламент в Брюксел.

Еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон извади плетката си и започна спокойно да плете по време на дискусиите за глобалната стратегия на ЕС по отношение на пандемията и ваксинацията в Европарламента, съобщи БНТ.

Малко по-късно Йохансон представи пред евродепутатите доклад за хуманитарната ситуация на бежанците и мигрантите в ЕС.

56-годишната Илва Йохансон, която е бивш министър на труда и образованието в Швеция, е известна със своите умения в плетивата. През ноември тя изплете и подари на всички свои сътрудници шарени вълнени чорапи.

"За мен е привилегия да работя с такива брилянтни и компетентни мъже и жени в моя кабинет. За да им покажа колко ценя тяхната работа, им оплетох топли чорапи", написа еврокомисарят в Туитър.

Илва Йохансон не е единствената в екипа на Урсула фон дер Лайен, чието хоби е плетенето. Зам.-шефът на ЕК Маргрете Вестагер също е известна със своите умения.

"Плетенето помага да се концентрираш", беше написала преди време Вестагер в Туитър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тотален разпадВместо да си построи частна резиденция за 1.35 млрд на брега на Черно море (като вожда-гасударь...).
7
3
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
еми ... руснанците, индийците, пакистанците, китайците за министър на вътрешнте работи слагат : генерали, шефове на тайни служби, МИ-5, 6, 7 и т.н. (няма МИ-7), въобще наистина подготвени и калени в битката железни мъже. Ние сложихме - баба - плетачка. Докато китайските генерали трепят джихадистите където ги хванат из китай, без да им пука за воплите на ЕС, нашта баба - може да им изплете по един пуловер.Аз разбирам, че жените требе да ги бутаме напред навсякъде - ама .. плетачка?
6
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Ти сигурно като идеш на село търсиш да видиш лилава крава!Тропчо, жената плете, рвиййшш! Като преде и трябва хурка, рвийшш!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това е новина, защото ...? Не? Защо? Защо е новина?
4
0
 
13
 
! Отговори
нищо лично преди 3 години
Толкова е обидно, че не мога да го коментирам... Щом не е наясно, че на работното място не може да упражнява хобито си...
3
2
 
9
 
! Отговори
Странно изглежда преди 3 години
На плетенето не му е мястото там. Все пак е публична личност, а не си е в частната фирма, в която може и по ролки на главата да се разхожда
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само шушони са й в главата на авторката - то поне с тях да запълни вакуума там, че е страшно празно
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние хокаме нашия парламент!