В Гърция ваксинирането на децата ще изисква съгласие на родители

Имунизацията на деца в САЩ и Канада били 100 процента ефективни
Обновена: 2 юни 2021 12:10 | 2 юни 2021 12:07, Петя Славова
45
В Гърция ваксинирането на децата ще изисква съгласие на родители
Снимка: БГНЕС

Ваксинирането срещу COVD-19 на деца на възраст между 12 и15 години все още се разглежда от Националния комитет по ваксинациите на Гърция. Това заяви неговият ръководител проф. Мария Теодориду, предава БГНЕС.

Окончателното решение на комитета може да се отнася до деца от високорискови групи, уточни тя. За да се постави ваксина на дете, ще бъде необходимо съгласието на родителите, съобщи сайтът Keep talking Greece.

Още по темата

Позовавайки се на медицински проучвания, проф. Теодориду посочи, че ваксинациите на деца в САЩ и Канада са 100 процента ефективни, тъй като нито едно от всички 1005 деца, ваксинирани до момента там, не е показало признаци на инфекция.

Ваксинирането на деца предотвратява разпространението на коронавируса сред възрастните и е основният стимул за вземане на решение в негова полза, отбеляза тя.

В последно време се заговори активно за ваксинирането на деца срещу Covid-19, но гръцките власти заявиха, че решението по този въпрос ще се вземи преди началото на новата учебна година през септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Хайде стига бюрократщини! Бийте го направо на децата маркера на смъртта, без изобщо да питате родителите. И без това, международниците-банкери, които ви дадоха заемите и които са кукловодите на Новия Световен Масонки Ред, искат да отнема децата от родителите им и да ги направят собственост на държавата, както е и сега в по-голямата част от Канада и Норвегия! Бог ще накаже извергите, които налагат този геноцид над невинни дечица! АНатема, анатема, анатема!
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как точно "ваксинирането на деца предотвратява разпространението на коронавируса"? Ваксинираните пренасят и заразяват независимо деца ли са или възрастни. Стига сте манипулирали хората!
14
1
 
19
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Прозорецът на Овертон. Първо, ще питаме родителите и ваксините не са задължителни за никой. После, ваксините не са задължителни, но за родителите няма работа без сертификат. После задължителни за родителите и без достъп до училище за деца. После задължителни и за деца, ама ако откажеш се намесва "закрила на детето" и става страшно... Събудете се!
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксината за папилома вируса не е никак сигурна. Майка ми, която е лекар, много време се чуди дали да рискуваме, но накрая се отказахме. Дами, ходете редовно на цитонамазка и не се бавете, ако има проблем. Ракът на шийката на матката прогресира бавно, но българките като цяло бягат от този тип прегледи, а не бива. Далеч по-предотвратимо е от всяка друга "вирусна" криза.Що се отнася до ковид: всичките ми колеги се ваксинираха, една част заради Гърция. Смятам, че си вредят, но всички са големи хор
12
2
 
1
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Моята ваксина е не само 100% ефективна срещу ковид и е пълна с милиарди антитела и тя няма нито един страничен ефект... Малко недостатък е, че трябва усилие от пациента и отлични знания по френски език за да се получи ваксинацията успешно, най-добре студентки завършили френската гимназия в София...
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво сега...нормализирате ни наратива за задължителна ваксинация чрез идеята, че за деца няма да е задължителна. Сега създавате нова паника у родителите с тези призиви, че видиш ли идеята трябва да попие в главите им. Само пълнолетни могат да решат дали да се подложат на медицински експерименти. Родителите нямат това морално право. Тези деца не са ви собственост, родители, а идват чрез вас. Който си ваксинира детето върви срещу Бога.
10
0
 
5
 
! Отговори
Bili преди 2 години
сезонният грип е по-смъртоносен за деца от ковид. факт.
9
0
 
22
 
! Отговори
Bili преди 2 години
от миналата година в щата ню йорк деца над 12 нямат нужда от родителско разрешение или дори знание за ваксинация...скоро и в други държави...ще се сетим за кво иде реч в истанбулската конвенция - децата принадлежат на държавата, не на родителите...
8
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има си хас. Ами че то алтернативата е революция. Някой да провежда медицински манипулации върху детето ми без да ме пита. Убивам го, просто...
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си мислите че ще ваксинирате децата, пък ние после да ви съдим грешите! Само като се доближите до детето ми и просто ви усмъртявам. Пък после вие мене ме съдете!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки месец ръся сол около блока срещу алигатори, и се оказва сто процента ефективно - няма никакви алигатори. Трябва да почнем да ръсим навсякъде, помага. И поне няма ужасни странични ефекти.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6 Очевидно си платен медицински представител, ако въобще си медицински... За ваксината за папиломавирус провери колко съдебни иска са повдигнати и после говори. Компанията производител е съдена от всички краища на света. Защо според тебе сега СЗО си изми ръцете като даде извънредно временно разрешение на тия ковид ваксини? Защо подписваш декларация за информирано съгласие? За ваксина срещу коклюш да си подписвал такава? Децата никой няма да пипа иначе правим световна революция!
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Гърция ваксинирането на децата ще изисква съгласие на родители... следваща стъпка от "Прозорецът на Овертон" в действие. До преди седмица това бе немислимо за стадото... Днес вече е възможно "при определени случаи".Ако стадото продължи да мучи и преживя-при следващия грипен сезон медийната психоатака ще бъде на MAX и "в името на обшото благо" децата ще ги генномодифицират под строй. А ако тогава откажете-ще криминализират действията ви, като опасни за здравето на децата ви. Спете още... ОФФце
3
0
 
11
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
ЩЕ МИ ВАКСИНИРАТЕ ДЕТЕТО ---САМО КОГАТО АЗ СЕ СЪГЛАСЯ , КАТО РОДИТЕЛ.....ИНАЧЕ ЩЕ ВИ СЪДЯ ДО ДУПКА И..... ДОКАТО *** ВИ ПРОПЕЕ "ЧИЧООО..."....
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Остава и без съгласието на родителите да правят ваксини на децата. Престъпници са тези, които рекламират новите генни терапии, защото това не са ваксини, и принуждават хората да се подлагат на тях, за да си възвърнат елементарни човешки права. Чака ги нов Нюрнбергски процес.
1
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1005 деца от население милиони... ай, сиктир... То бива облъчване с ваксини, то бива, бива, ама вече става безумно. Намерих си една статия от 2014 година за ваксините против грип и тогава са ни облъчвали жестоко, че ще се мре без ваксина. После ваксина за папиломавирус, също неефективна. Даваха я по телевизиите, докато не почнаха да се появяват тежки усложнения при девойките... и така...