Великобритания ще изгради мигрантски център в Албания

Изясняват се подробности като местоположение и капацитет
3 окт 2021 17:58, Анисия Иванова
43
Великобритания ще изгради мигрантски център в Албания
Снимка: БГНЕС

Имигрантите, които ще се опитат да прекосят Ламанша с малки лодки от Франция, ще бъдат настанени в център за убежища в Албания, според новото споразумение, пише британският вестник The Sun.

Нелегалните мигранти ще прелитат 1500 км до център, който ще бъде построен в балканската държава, докато техните молби се разглеждат.

Британският министър на вътрешните работи Прити Пател се надява, че това ще възпре имигрантите, които планират да извършат опасното преминаване на канала. Тя добави, че "правителствата трябва да могат да обмислят всяка възможност, когато става въпрос за търсещи убежище".

Според The Sun служители в Лондон и Тирана са потвърдили, че са близо до постигане на споразумение за изграждане на центъра, пише "Фокус".

Началникът на кабинета на Борис Джонсън - Дан Розенфийлд, е ключова фигура в политиката и дипломатите на Министерството на външните работи. Министърът на вътрешните работи даде да се разбере, че настоява за създаването на такъв център.

Според нея преговорите са в техническа фаза. Изясняват се подробности като местоположение и капацитет. Създаването на такъв център в чужбина е част от нов проектозакон за националността и границите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Центрове за обучение на главорези от чужд етнос.За бъдещи погроми и убийства сред населението,изведнъж отникъде появяващи се военни без отличителни знаци,терор на балканите,търсен от англия винаги.Врагът е Русия,терена са балканите.
32
0
 
2
 
! Отговори
долу ЕС преди 2 години
важното е *** да е извън острова, а скапния ес ще приеме албания с тези лагери в пакет!
31
0
 
4
 
! Отговори
долу ЕС преди 2 години
както казах 1000 пъти, Меркел направи англетата *** маймуни за Брексит, за да даде урок на другите желаещи какво ги чака, и да забави истината, че и извън ЕС има живот и той е по добре! с всяко из изминало тримесечие в Англия нещата ще се подобряват от към доходи образование и перспективи. Англия изживява това което ние след 1990. наследството на ЕС ще се изчегърка бавно, но ще стане!
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британският Гуантанамо
29
0
 
3
 
! Отговори
Вътю Т.Панчев преди 2 години
И ШИПТЪРЕТЕ КЕ УМРАТ ОТ КЕФ ... ТОЙ И СУЛТАНЪТ ЕДНО ВРЕМЕ ПРИБРАЛ 2 МИЛИОНА ЧЕРКЕЗИ И ГИ ПРАТИЛ ПРИ КЮРДИТЕ....
28
1
 
10
 
! Отговори
Преводач преди 2 години
Да се разбира- Ционостите увеличават ислямизацията на Балканите, а оттам и на Европа.
27
0
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Да го направят във Великобритания.Албания не е британска колония.
26
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Дават 10 000 евро на талибан
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Албания да не е станала английска провинция?
24
2
 
12
 
! Отговори
мак преди 2 години
Поощряват следващите орди да хукнат. Те идват на собствен риск и отговорност, но едни т.па.ци решават да ги улеснят. Защо направо не пращат самолети там, откъдето идват, кеф ти Афганистан, кеф ти друга страна, да взимат хиляди и да ги карат при тези, които без да питат народа си решават да ги приютят. Сега и на Албания ще плащаме за издръжка на центъра.
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо в Албания, а не по-наблизо- например о-в Гуернси, Уайт или Ман, или пък може за по-сигурно на Шетланд.
22
7
 
10
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Пак ще въртят далавери и интриги с двата си лоста - мигрантите и ЛГБТ - а през това време английските бройлери ще се самоизяждат от глад. През следващата година, канибализма ще навлиза на мода в западна Европа.
21
1
 
8
 
! Отговори
Поредната форма на преди 2 години
неоколониализъм,характерна за наглосаксонската политика.Но британската икономика вече не е това,което е била,а политиката е концентриран израз на икономиката.Кара се по инерция,но с намаляваща скорoст.ВБр става все по-незначителна.Може и от ЮК да отпаднат някои части,напр.Шотландия.Пример-/иконом/-по брит данни през 2019 г.ВБр е произвела 1273 000 леки автомобили:JLR/Tata-Индия/385к;Nissan/Renault-347k;BMW-222k;Toyota-148k;Honda-109k;Vauxhol/PSA/-62k.Вижда се,че контролът върху фирмите е чужд.
20
2
 
18
 
! Отговори
до 23 преди 2 години
За шофьори викаш да ги вземат? Те имат книжки само за камили. И трябва да спират по средата на пътя да се молят, че да не ги цапне нещо по главите. Ама нищо де, техният Бог е милостив. Те евреите едно време са обикаляли с едно книжле с халюциниращ тип през една пустиня. Та тия са същите. И те имат книжка. Ще си харесат някое място и "опа, ама тука го пише в книжлето, че ми се полага от Бог". Честито на англичаните. Те са новият Израел!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоест трябва им да прескочат една граница и са у шенген. А честито. После към Кале и така ще се въртят
18
6
 
4
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Моля ви помогнете ми да имам реално и хубаво бъдеще ! Може ли ?
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що ще ги праща, да ги качва на камионите да шофират, че с тия сто хиляди липсващи шофьори как се запълва тая дупка. Ще ми ядат и наливат в колите си дедовия ми скоро
16
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англичаните за пореден път доказаха колко злобни, глупави и долни хора са. Мислят си, че ще пуснат троянски кон в ЕС с тия бежанци като ги настанят в република с 80% мюсюлмани. Албанците са мюсюлмани, ама само на думи. Една от най-силните мафии с пипала по целия свят. Тия бежанци скоро ще станат англичани, американци, австралийци, ***, наркодилъри и каквото се сетиш с истински паспорти Месце за мафията. Идете в кой да е стриптиз клуб във Виена - албански е. И това е най-безобидното ниво.
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Албанците пак намазаха ,така се прави политика ,сега Великобритания ще подкрепя албанците във всичките им начинания.
14
0
 
24
 
! Отговори
БС преди 2 години
Това означава, че трябва да направим още една ограда , където е РСМ. Сериозен съм.