В Италия разбиха българска банда, внасяла проститутки

Сред българките имало дори момиче с физически недъзи
12 окт 2021 16:03, Елка Василева
35
В Италия разбиха българска банда, внасяла проститутки
Снимка: архив, БГНЕС

Полицията в Катания разби международен трафик на проститутки, съобщиха италианските медии. Десетки българки са били транспортирани до Сицилия, където след това били експлоатирани като сексробини.

Деветима българи и италианци са арестувани по различни обвинения – от участие в международна престъпна група до експлоатиране на проституция, пише „24 часа“.

Операцията на властите носи наименованието „Боклук” заради бруталните методи, използвани от организаторите над жените, които били третирани като отпадъци. Полицията разпространи до медиите и видео, от което се вижда при какви мизерни условия били принуждавани да живеят българките. Сред тях имало дори и момиче с физически недъзи, което било използвано и като проститутка , и като прислужница, грижеща се за домашната работа в квартирите.

Българките били принуждавани да упражняват проституция всяка вечер от 19 часа до 4,30 часа сутринта, дори в условията на рестриктивните мерки заради пандемията. Те били контролирани непрекъснато от бандата.

Разследването е започнало през юни 2020 г. след оплакване на две българки. Според властите организацията набирала момичета в страната ни, за всяко от което плащала по 6000 евро. След това те били настанявани в мизерни квартири без никакви хигиенни условия в квартал „Сан Кочимо” в Катания. Експлоататорите били скъперници дори за храната – давали на момичетата най-вече картофи заради ниската им цена. Всяка от проститутките гарантирала на трафикантите по 1400 евро седмична печалба.

Сред арестуваните от полицията са 49-годишният Емил Иванов и 31-годишната Милена Миланова, които се смятат за шефовете на бандата. Те били отведени в затвора, както и Зина Кожарова (27) и Масимо Корадо (33). Други италианци, както и 33-годишната Елена Ангелова, са под домашен арест.


 


35
Още от ЕС
Битката срещу офшорките е битка за спасяване на демокрацията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
явно не са ги обмитявали
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"такива дилари набарам ли ги 20 години затвор преди това жесток пердах." - Хах .. успех!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това да не като една, дето 2010-а се оплакваш, че я държали под ключ и и давали само по 500 еверо ... на ден.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тука не ни трябват в българия да ги екстрадирате.там си ги хранете тия ***,тука такива престъпници не ни трябват няма хляб държавата за такива хора.не ни ги караите въобще там по тяхното законодателство да си ги съдят.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Въпроса е тука дилърите от коя боя са българи и он онези кафявите горили.кои си позволява да нарушава закона.тя една жена ако иска да простутоира за какво и е човек които и разпределя парите които получава.тук идва въпроса че тези хора са надрусани и тровени и после ги хвърлят на бонището.и кои ги снабдява с забранени вещества.има доста хора за затвора.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тва са много гнусни хора.къде ги извършват тези работи.първо че продават наркотици и друсат момичетата,за да простотоират насила защото така стават по лесни жертви и пропадат,и прават селс за да си вземат дозата и пари за хляб.такива дилари набарам ли ги 20 години затвор преди това жесток пердах.
23
1
 
1
 
! Отговори
До 21 преди 5 дни
Твърде хубаво би било да е така-на света да има само добри и лоши. А че някои от тези труженички са си платили за да се уредят. Не звучи добре. Ама е истина. Знаете ли кое е най сигурното хапче против забременяване-това е аспирина. Само че не се пие а се държи между коленете
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ми българина какво друго да изнася? Да няма да изнася чипове и процесори. Виж, от ваксини разбира много.
21
1
 
8
 
! Отговори
ДО 13 преди 5 дни
Доста *** коментар, това е трафик на хора. Тези жени са отвличани от малолетни възраст, държани са насила повечето, заплашват семействата им. Ти не си човек определено!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Българска работа срама нямате ей пpoпaдняци такива!
19
0
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 дни
Чисти българи са, меланинов демократичен електорат ;) !!!
18
0
 
6
 
! Отговори
От Бг провинция преди 5 дни
Прави комкуренция на местното мафиозо
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
цените в италия са различни, тъй като съм в сферата в онлайн помощ на жандармерията, в кола, без собствен терен секса и свирката вървят по 40 евро, в апартамент същото струва 100 евро, свирката без е 130 евро, на ден жандармерията с мен и още 700 българи залавя над 300
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Бантнустаните са най-долните хора. В Цял свят ги ненавиждат. Ценганска държава създава само ценгани.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Браво,все пак правим някакъв износ към Италия.
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
да ясно "българи " с адресна регистрация в Столипиново
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До ТестКит Хора ли? какво човешко има в тези?
12
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Убийте ги, и сводниците и проститутките, защото нито едните, нито другите някога ще изкарват прехраната си с честен труд!
11
4
 
5
 
! Отговори
Асан преди 5 дни
1400 евро на седмица за колко клиента
10
4
 
12
 
! Отговори
Меди доганов преди 5 дни
Ооо, братя иии сестри, каква поредна ромска драма!!! И аз заработвам цял живот в България, но парите са добри защото пускам цялото турско стадо за моя сметка, алах-малах акбар .!.