Зеленски обвини двама генерали в предателство

Междувременно Тик-ток бойците на Кадиров спечелиха свирепа битка със светофар
1 апр 2022 12:30, Йоана Цонева
75
Зеленски обвини двама генерали в предателство
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски разжалва двама генерали - Андрей Наумов и Сергей Криворучко, с мотив, че са предатели.

"Нямам време да се занимавам с всички предатели, но с времето те ще бъдат наказани", поясни Зеленски в канала си в YouTube, предаде Actualno.com

В изрична публикация в Twitter, арменският премиер Никол Пашинян отрече, че страната му осигурява коридор за сирийски наемници, които да отидат да се бият на руска страна в Украйна.

Още по темата
"Очевидно е, че Армения, която пострада от намесата на наемници-терористи в Нагорни Карабах преди 2 години, не може да помогне за разполагането на чужди бойци-терористи в Украйна", написа той.

Русия блокира и удължаването на мисията на ОССЕ в Украйна. Организацията е изготвила 2400 доклада дневно от 2014 година насам за ситуацията в Източна Украйна. А Държавният департамент на САЩ настоя всички американци, които все още се намират в Русия или Украйна, да напуснат, защото руските специални служби са почнали да издирват американски граждани и да ги задържат.

За последното денонощие, украински сили унищожиха 3 танка, 2 бронетранспортера, 2 броя моторни превозни средства и 2 артилерийски Свален е и БПЛА "Орлан-10", съобщава Генералният щаб на Украйна. А от руското военно министерство съобщава за поразени 28 военни обекта в Украйна, отново без да дава подробности за човешки жертви - свои и чужди.

Междувременно опозиционната беларуска телевизия NEXTA не пропусна да се подиграе с войците на чеченския лидер Рамзан Кадиров. В публикация в Twitter с ново видео, медията коментира: "Тик-ток бойците на Кадиров спечелиха свирепа битка със светофар. Не се докладват ранени и убити сред тях".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Ивачо преди 2 години
На тази кукла Зе шефовете му Коломойски и Ахмедов го тъпчат със много качественна стока,предай се Зе исключително много знаеш само чичко *** ще ти спаси вазелиновото дупенце, той поне няма да те издаде че си бил кукличка на твоите всевластни.
55
10
 
17
 
! Отговори
xoxo преди 2 години
Президентът -комик-блогър по време на война...
54
8
 
17
 
! Отговори
CC преди 2 години
До r3v0lv3r. И защо са избягали? Явно нещо не са били съгласни със Зелени и са били неудобни. Знаели са че може да бъдат ликвидирани и са се спасили.
53
12
 
30
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Така са правели фашистите в Германия, така са правели и комунистите. Неудобните са набеждавани, че са предатели, след което изчезват безследно. Та какъв се явява Зеленски?
52
1
 
12
 
! Отговори
ни са знай преди 2 години
Живи ли са още?
51
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинския Хитлер се жалва.
50
2
 
27
 
! Отговори
Ром'с преди 2 години
Защо не пишете за какво са оьвинени в предателство тези генерали...не знаете ли или не искате да пишете...единият му е съученик или съустудент...и двамата избягват в Германия в един град на А...не помня името му...още през феврари след офанзивата ..Ей,голями .....само заблуждавате хората.
49
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След настояването на украинското посолство да бъдат преименувани улици в България, аз не виждам какво да коментирам началника им. Обнаглели до крайност не щастници, неспособни да оценят чуждата помощ. Държава с такова ръководство заслужава да бъде денацизирана. кой знае какво са изтърпяли руснаците, преди да започнат операцията.
48
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаха я пак какво настоявал департамента на ФАЩ? Руските служби издирвали и задържали американски граждани? За какво им е да ги издирват като просто могат да ги чакат по летищата и като напускат да ги задържат? Краварите пак разпространяват слухове и фалшиви новини май
47
4
 
21
 
! Отговори
Путин към Зеления преди 2 години
"Красавице мая"...ИЗПЪЛНЯВАЙ !!!!!!!
46
2
 
32
 
! Отговори
уфььь... преди 2 години
Пак ли тоя Зеления със зелената фанелка и зелените чорапета...???!!!!!Балдисахме от него!!!!!
45
4
 
34
 
! Отговори
володоМОР Зеления преди 2 години
Евреин-НАЦИСТ !!!!
44
31
 
10
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 2 години
Русофилите пак плескат с ръчички и се радват за нищо. Въпросните генерали са избягали от страната още на 23 февруари в момента, в който се обявява войната. Просто са дезерьори и за това символично им взимат званията.
43
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все си мислех , че са генералите Кличко ...
42
11
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък подозирам Зеленски в предателство.Предаде Украйна на САЩ.
41
7
 
20
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
Трети,който е депутата Андрей Кисловский също е бил заподозрян в държавна измяна,но при проверката се оказало,че не е имал среща с шпионин от РФ,а с травестита Жасмина
40
5
 
22
 
! Отговори
Смех преди 2 години
Туитър и тик ток генералите на зеленски.... обезглави армията този човек =))))
39
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом го казва по телевизора значи са ги опраскали вече ... като оня преговарящия дето му светиха маслото без съд и право на защита ... ама ние що да не им пратим оръжие .... всичко го правят, да не се делим от умните и красивите?
38
0
 
21
 
! Отговори
някой преди 2 години
ОССЕ верно ли е изготвяла 2400 доклада ДНЕВНО за последните 8 г.?
37
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох повръща ми се от този ! И ела си прибирай азовците от тук карат ,като дрогирани вчера щяха да ме ударят челно при изпреварване и то с джип