Зеленски обвини двама генерали в предателство

Междувременно Тик-ток бойците на Кадиров спечелиха свирепа битка със светофар
1 апр 2022 12:30, Йоана Цонева
75
Зеленски обвини двама генерали в предателство
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски разжалва двама генерали - Андрей Наумов и Сергей Криворучко, с мотив, че са предатели.

"Нямам време да се занимавам с всички предатели, но с времето те ще бъдат наказани", поясни Зеленски в канала си в YouTube, предаде Actualno.com

В изрична публикация в Twitter, арменският премиер Никол Пашинян отрече, че страната му осигурява коридор за сирийски наемници, които да отидат да се бият на руска страна в Украйна.

Още по темата
"Очевидно е, че Армения, която пострада от намесата на наемници-терористи в Нагорни Карабах преди 2 години, не може да помогне за разполагането на чужди бойци-терористи в Украйна", написа той.

Русия блокира и удължаването на мисията на ОССЕ в Украйна. Организацията е изготвила 2400 доклада дневно от 2014 година насам за ситуацията в Източна Украйна. А Държавният департамент на САЩ настоя всички американци, които все още се намират в Русия или Украйна, да напуснат, защото руските специални служби са почнали да издирват американски граждани и да ги задържат.

За последното денонощие, украински сили унищожиха 3 танка, 2 бронетранспортера, 2 броя моторни превозни средства и 2 артилерийски Свален е и БПЛА "Орлан-10", съобщава Генералният щаб на Украйна. А от руското военно министерство съобщава за поразени 28 военни обекта в Украйна, отново без да дава подробности за човешки жертви - свои и чужди.

Междувременно опозиционната беларуска телевизия NEXTA не пропусна да се подиграе с войците на чеченския лидер Рамзан Кадиров. В публикация в Twitter с ново видео, медията коментира: "Тик-ток бойците на Кадиров спечелиха свирепа битка със светофар. Не се докладват ранени и убити сред тях".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
33
 
15
 
! Отговори
поздрави от Ламброзо преди 2 години
Пред мен са няколко снимки на двама политици, президенти на съседни държави. Единият В. Зеленски -бивш актьор и В. Путин бивш КГБ кадър /макар да казват, че бивши кагебисти няма/. Професионалното ми мнение е, че наркоманът, фашистът, садистът, психически неравновесният президент не е В. Зеленски.
35
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този все повече звучи като Хитлер в бункерът си. Командва несъществуващи формирувания на карта и се жалва как генералите му го предават.
34
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако разжалва още няколко и ще бяга като юсеин болт на запад, като пътя ще му се види като асвалт.
33
6
 
39
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Шегаджия!... А останалата част от елита воглаве с президента?...
32
44
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, боже! Тука явно не се разбира за какво въобще става дума. А става дума за трета световна война, подпалена този път от загубилата студената война Русия, както навремето направи загубилата ПСВ Германия. Сега историята пожела победителката във ВСВ Русия да заеме мястото на пообедената Германия като наказани. Ддотук съвпаденията са пълни. Да видим по-нататък и да се надяваме, че някой няма да натине ядреното копче, каквото навремето Хитлер за щастие нямаше, за да отнесе със себе си целия свят
31
13
 
15
 
! Отговори
иZраждане преди 2 години
До Гиб Мелсън--Така се прави с предателите и теб те очаква същото.
30
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
краката и докато кръвта им изтича ще ги разпитват. Така правят гордите украински бойци/////// направиха им услуга. нали това искаха куршум в меките части и 6 месеца стационар в Сочи далече от войната, ревльовци.
29
1
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
И у село указателната табела е надупчена - след люта битка с алкохола...
28
13
 
63
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Двамата дженерали най-вероятно ще бъдат простреляни в краката и докато кръвта им изтича ще ги разпитват. Така правят гордите украински бойци. Има и видеа, които са имали глупосттта да снимат и да качат да ги види целия свят какви уубитаци са украинците.
27
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На светофара виси нещо, по което стрелят, и нищо чудно висящото нещо да е заредено с взрив.
26
16
 
64
 
! Отговори
Шут главнокомандващ преди 2 години
Аз не разбирам кой истински генерал, ще позволи на комедиен артист да му дава заповеди?!?!?! НЕ МИ ГО ПОБИРА УМА!!! КОЙ?!?! Тези пак много са изкарали..
25
15
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленяшка се е разсърдил на двама генерали - не искали да шмъркат с него... и Зеленяшка ги разжалвал. Хахахах.
24
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси новината.И в какво се състои предателството?
23
14
 
54
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Пращането на оръжия за Украйна щяло да бъде само за отбранителни цели. Дрън, дрън приказки за русофоби. Днес украинците са нападнали петролна база в Русия Белгород. Ако им дадем самолети на тези уубитаци, няма да се поколебаят с тях да стрелят по цели в Русия. И после приказки на меките китки русофоби, че пращането на оръжия за Украйна не въвличало във война. Тия работи ги разправяйте на други меки китки.
22
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мале, мале, руското трольчик вече се чуди какво да пише - 1 месец повтаря само "до седмица и Украйна е паднала", а в Русия гърмят складове за гориво, в Беларус - железопътната инфраструктура. Друго си е да не можеш дори да разбереш как Украйна дава такава съпротива. Нормално е - в РоZZия никой никога не се съпротивлява - там всички се движат по течението, така са научени от деца - войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
21
9
 
44
 
! Отговори
2ма истински мъже!!! преди 2 години
Най-накрая се намериха 2ма истински дълновидни мъже, жалко само че толкова късно..трябвашв още от самото начало да зарежат шута и да застанат да бранят народа от бандеровците!!! Зашото едни е ясно, най-големите проблеми и убийства са от тях!!! Те са най-голямата заплаха за Украйна! Дерибействаха 8 год. из Донбас и избиха маса мирни жители, а Зеленски и украинската армия не направиха НИЩО, за да ги спрат!!! Щото така им бяха наредили САЩ!!!
20
9
 
40
 
! Отговори
Zoro преди 2 години
Който види знамена на наци Украйна по обществени сгради да се обади на 112 за да се вземат мерки,привърженици на фашизма по нашите закони се наказват.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега да ги праща на източния фронт по примера на един известен пълководец от близкото минало криещ се и самоубил се в бункера си :)
18
30
 
11
 
! Отговори
ПТН-ХЛО преди 2 години
До Анонимен: Путинистките *** и техните жертви се активират по ключови думи. "Зеленски" е една от тях. Като видят някоя от ключовите думи от заглавието и почват да дpискат из коментарите. Преди руската инвазия в украйна така реагираха на "радев" или "ваксини".
17
7
 
33
 
! Отговори
Бачи Кико преди 2 години
Ако има украински патриоти ще го обесят тоя с главата надолу - като мусолини.... Същото и за другия проддажник - кмета на Киев - Кличко.От 2014та вкараха Украйна в казана на адда. тия изчадия продадоха народа си на хамериканските интереси.