Путин уверен: Победата ще е наша както през 1945 година!

Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия
845
Путин уверен: Победата ще е наша както през 1945 година!
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че "както през 1945 г., победата ще бъде наша", правейки много сравнения между Втората световна война и конфликта в Украйна.

Коментарите си той направи в днешното си обръщение към страните от бившия съветски блок и сепаратистките региони в Източна Украйна.

Това става в момент, когато Световната здравна организация обяви, че събира доказателства в Украйна за възможни военни престъпления, извършени от руските сили срещу здравни заведения.

Последната разузнавателна справка на Обединеното кралство потвърждава, че Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия, за да вземат командни решения, въпреки че не е ясно дали това оказва някакво въздействие за промяна на стратегиите на бойното поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


845
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
17
 
30
 
! Отговори
Пенева преди 1 година
Тоя товарищ от кадрото със сатанинската усмивка спокйничко и необезпокоявано си на режда на своите фашисти да громят и избиват населението на Украйна барабар с деца та, да разрушават и унищожават украинските градове и села,всичко що е украинско и не му се подчинява - срам и позор за този руски диктатор ! Смърт за неговите кръвопий ци! Той унищожи в очите ни успехите на съветската армия и ни хвали своите убийци! Путин е в пъти по-зъл от Хитлер !!!Слава на Украйна !
407
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е нали 1945 г е било война, а сега "военна операция", как си приличат двете неща, че да има аналогия и в завършека им? Русовфилите, които безрезервно вярвате на руската пропаганда, какви автомобили карате, кога последно ваш познат ходи в Русия да изкара някоя рубла, а кога последно ваш познат ходи на запад? За съжаление вина носи не само Путин и елита около него, носи го целия руски народ, щото живее един век назад.
406
11
 
32
 
! Отговори
Некъф преди 1 година
Какво го интересува това джудже, че народа му ще умира от глад и мизерия. Той нали си живурка в палат за 1 милиард
405
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Показват детска градина в бойно снаряжение. Ще ги пращат май на фронта! За победата!
404
12
 
16
 
! Отговори
Чипът преди 1 година
Факт - докато САЩ не открива Втори фронт СССР се бие за своята територия. Едва след разгромните победи на САЩ руснаците успяват да освободят своята територия.
403
17
 
10
 
! Отговори
Слава преди 1 година
На този ден е извоювана победата над фашистка германияСсср дава близо -20 милиона жертви вьв войната , ще го отбележа подобава с цветя на паметника на сьветската армия
402
3
 
24
 
! Отговори
Българин преди 1 година
ЧЕСТИТ ДЕН НА ЕВРОПА, БЪЛГАРИ!
401
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само че ще победите Украйна но и целия Европейски съюз то нас инфлацията ще ни довърши
400
9
 
33
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Тоя живее в средата на миналия век и мечтае ,,победа ".Е да де ама в края на миналия век ,,великия,непобедимия "СССР се разпадна.
399
8
 
38
 
! Отговори
Брей преди 1 година
Много комплексирани и неадекватни били руснаците !
398
11
 
24
 
! Отговори
Брево Путлер преди 1 година
Браво Хитлер.
397
15
 
49
 
! Отговори
да ама не преди 1 година
Да попитам рублофилите- руснаците като победиха във втората световна война германците по-добре ли живеят от тях или намират щастието си в това да пият одеколон и боярщик и да ходят по нужда където намерят ? И какво всъщност празнуват -собственото си нищожество и неспособност да създадат нещо градивно , красиво и полезно али способността им само да крадат пиянстват изнасилват и убиват
396
7
 
19
 
! Отговори
Антикомунис преди 1 година
До#743, гочо Благодарение на такъв *** какъвто си има такива садисти като твоя путин
395
9
 
35
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Путин продължи геноцида над украинския народ започнат от Сталин с гладомора 1933 като въвлече в това престъпление и руския нород, правейки го народ от садисти убийци , грабители и изнасилвачи.След окупацията на Берлин един милион и половина германски жени и момичета са исзнасилени и убити от руските окупатори. Сега това се пренася в Украйна
394
12
 
45
 
! Отговори
Антикомунис преди 1 година
В руските гадове няма нищо човешко, пускаш руска телевизия, само филми за войната, от малки си обличат децата във военни униформи, освен да се хвалят с оръжията си с друго не могат, извън големите няколко града живеят като скотове, по скапана и военнолюбива държава няма а и на последък непрекъснато шантажират и с ядренно оръжие ненормалници
393
11
 
38
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Руският народ е отговорен за зверствата на тяхната армия срещу братския им народ. И тази омраза ще е там десетки години. Победа няма да има, мир няма да има. Ако успея някак да откраднат Донецк и Луганск. Там живот в мир не ще намерят. Победата ще им я направи телевизора в промитите руски кратуни, докато глада ги осветли.
392
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лош човек, да бие така беззащитните фашаги!
391
30
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЕГОДНЯ, 9 мая, отмечается 77-Я ГОДОВЩИНА ПОБЕДЫ советских войск над нацисткой Германией!
390
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът е много зле в главата. Да се гръмне днес по случай празника и за мирясат всички.
389
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шпионката пионка Йончева се покри. Чака го да победи - но няма да стане.