Фон дер Лайен: Няма как да се нормализират отношенията на ЕС с Путин

Западните страни вече наложиха няколко пакета от санкции срещу Русия
24 юни 2022 18:45, Александър Попов
116
Фон дер Лайен: Няма как да се нормализират отношенията на ЕС с Путин
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Нормализирането на отношенията на ЕС с руския президент Владимир Путин е невъзможно. Това заяви ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

"Наложихме шест пакета от санкции, които сериозно подкопават руската икономика, все по-дълбоко и по-дълбоко с течение на времето. Така че за нас е невъзможно да се върнем към нормални отношения с Путин", заяви Фон дер Лайен в ефира на Ukraine24.

Западните страни вече наложиха няколко пакета от санкции срещу Русия заради Украйна. Путин заяви, че настоящите събития поставят граница на глобалното господство на Запада както в политиката, така и в икономиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
0
 
! Отговори
Офффф преди 1 година
Западната цивилизация е изградена от смърта и ограбването на хората по целия свят! Нищо добро не сме видяли от сащ и запада. Четете история ако е можете друго!
92
5
 
2
 
! Отговори
този който... преди 1 година
Брей, много руски платени слуги бе..! Бълват бълвоч гадовете .!. До Анонимен
91
0
 
4
 
! Отговори
Осрала фон Лайнен преди 1 година
Намазах на Путин гъзопровода с моята вчерашна манджа!
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато тази акушер-гинеколожка по образование бърка там където не разбира ситуацията ще става все по-зле. Тая е бясна за властта си колкото и висока цена да плаща Грузия Пунчев от България.
89
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
спрете прокситата му,спрете агентурата му,спрете рама...молещ за прием...и нагло и по мафиотски,силово...с обиди...ЕС бил импотентен...а България била "позор",не му позволили да не спазва правилата...богоизбран бил,правите компромиси както с руските олигарси...обслужващите ги мафиоти работят по същият начин не ги разпознавате...Свобода,Демокрация,Равенство,зачитане на човешкото достойнство...е рама зачете ли на ЕС"импотентният"?това ни прави слаби!Върнете се към Началото или убивате идеята ЕС
88
2
 
10
 
! Отговори
Па съм я бе преди 1 година
Така става,като пуснете женските да излязат от кухнята
87
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарко ла. Йнарко от началото на санкциите Русия спечели 93 милиарда долара от износ на петрол и полезни изкопаеми. А евро гейците спечелиха инфлация глад и мизерия. Честито ла й нарко.
86
4
 
15
 
! Отговори
Тоя преди 1 година
Тази жена е за психиатър
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моя
84
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
странно!....Има коментари,много по-обиждащи и "нецензурни" от тези на "ПроСоТо",но те си остават,а на "просото" ги трият ?!...Некой май си пада по "ПроСоТо"..
83
2
 
16
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Що госпожата не си гледа гинекологията,а се е впуснала в политиката. Може би нещата "отвътре" изглеждат по- добре ,отколкото външната политика.
82
3
 
16
 
! Отговори
Zzz преди 1 година
Ужас каква грозна и зла вещица.
81
6
 
24
 
! Отговори
Бунтата преди 1 година
Ама чумо,ти в кой свят живееш ***???6 санкций наложили на Путин и той като се е трогнал,та чак си го премести в другия джоб!!!Ти луда ли си или носиш дреите на луда???СНКЦОЙТЕ СИ ГИ НАЛОЖИХТЕ ЗА ВАС,НА ПУТИН САМО МУ ИСПИСАХТЕ ВЕЖДИТЕ!!!!СМЕШНИЦА!!!!
80
2
 
17
 
! Отговори
чичо Кърле преди 1 година
КИТАЙ И ИНДИЯ ТЪРСЕЛИ ОЩЕ ПЕТРОЛ И ГАЗ ОТ РУСИЯ ПРЕВИШАВАЩИ КОЛИЧЕСТВАТА КУПУВАНИ ОТ ЕВРОПА. ПУТИН ВКАРА ЕСЕС ОВЦЕТЕ ВЪВ ЗАДНАТА КОШАРА.
79
3
 
30
 
! Отговори
Киро коравио преди 1 година
Сестро па да не мислиш че Путин ще ви се моли. Като измръзнете зимъска и народа излезе на улицата ,ама с бухалките , тогава ще ви светне
78
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АМИ ЧЕ СИ ЯДЕТЕ ЛА". ЙН ' АТА.
77
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много си нагла самите ще се унищожавате без русия сте гладни и боси дай бог рус да ви врътне кранчето. рус вече направи нов джи 7 евроазиатски рус се обърна към азия вие ще хванете за петата на рус рус е непобедима
76
3
 
25
 
! Отговори
Гз преди 1 година
Азия не спи. Само запада си мисли, че слънцето се върти около вашингтон.
75
3
 
15
 
! Отговори
Сега преди 1 година
Докато си на власт така ще е
74
2
 
22
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 1 година
Изчезни,тъпъ ОФСО!Ти си никоя и от теб нищо не зависи.Нямаш думата .Нямаш газ,нямаш петрол,нямаш ресурси,нямаш злато.Нямаш и акъл.Единственото,което имаш е една уста за насиранье и наакания си ***