Фон дер Лайен: Няма как да се нормализират отношенията на ЕС с Путин

Западните страни вече наложиха няколко пакета от санкции срещу Русия
24 юни 2022 18:45, Александър Попов
116
Фон дер Лайен: Няма как да се нормализират отношенията на ЕС с Путин
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Нормализирането на отношенията на ЕС с руския президент Владимир Путин е невъзможно. Това заяви ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

"Наложихме шест пакета от санкции, които сериозно подкопават руската икономика, все по-дълбоко и по-дълбоко с течение на времето. Така че за нас е невъзможно да се върнем към нормални отношения с Путин", заяви Фон дер Лайен в ефира на Ukraine24.

Западните страни вече наложиха няколко пакета от санкции срещу Русия заради Украйна. Путин заяви, че настоящите събития поставят граница на глобалното господство на Запада както в политиката, така и в икономиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тази некадърница защо е още на този пост?
52
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво да не закачат Русия те и разказаха играта, по скоро тя сама
51
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обява от Русия: Разменям Сармат с ядрена глава за телевизор Сони 4к. Ще им обещаем пари, ако се разоръжат. Разоръжихме така Украйна, Беларус. Ред е на Федерацията на независимите държави.
50
10
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 33 Много просто и ясно: убива се! Руснаците имат много хубава народна поговорка: "Който с меч влезе в моя дом, от меч ще загине!!!" - Руска народна поговорка! Руснаците никъде не са добре дошли!!! ДА СИ СТОЯТ В СИБИР, ДА НЕ УСЕТЯТ ГНЕВА НА УРСУЛА - ЕВРОПЕЙСКАТА МЕЧКА!!!
49
1
 
10
 
! Отговори
Нека говори преди 1 година
Русия - 100 дни санкции $96 милярда приход само от горива. Още санкции моля!
48
2
 
12
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Руса вещица,която управлява цял континент с йезуитска демагогия.Не закачайте Русия,защото ще се чудите в кои мази да се криете.
47
2
 
7
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Колко по добре бяхме извьн - есЖалко сигурно затова - рсм си търси поводи да не влезне
46
4
 
8
 
! Отговори
Урсата лайнен преди 1 година
Тази май няма познания по география. Южна Америка вече ЦЯЛАТА е с дрейф към Русия. Африка поддържа Русия. Азия поддържа Русия. Против останаха наглосаксите и техните сателити от ЕС. Ресурсите повечето познайте къде са? А стабилната икономика е от ресурси и производства - не от услуги и спекула!
45
2
 
10
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Майната и на Урсула :)))
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"от надежден доставчик на горива, те се превърнаха в изнудвачи" - потърси в нета има кадри как САЩ изнасят 40 тира с петрол от Сирия преди месец. Също има новина от преди 2 седмици че САЩ накарали Гърция да задигне Ирански танкер пътуващ към Венецуела. Разбира се не са познали щото Иран 24 часа по-късно плениха 2 гръцки кораба. В санкциите участват едва 15% от населението на света. част от НАТО, Ю. Корея и Япония. Всички останали чакат разпадането на американската и европейска икономика.
43
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Референдум в Калининград, раздаване на германски паспорти. Ще вземат всички германски паспорти. БМВ се връща, дава работа. Руснаците си заминават за родината, германците си заминават за родината. Така ще се спре Путин.
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно, че Путин нито веднъж не се оплака, че му липсва Урсула. А тя рев, плач, сълзи, coполи...
41
0
 
10
 
! Отговори
по милярд на ден ++ преди 1 година
"шест пакета от санкции, които сериозно подкопават руската икономика, все по-дълбоко и по-дълбоко с течение на времето." - Отстрани погледното : срязахме веригите на руската икономика и тя почва да изплува, ние потъваме....
40
3
 
9
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 1 година
От момента в който Путин усети заплаха за страната си ,до момента на в който тази сбабичосана женица си поеме последния дъх има цели 155 секунди.Много време.Дано дъртото Урсула се осъзнае навреме.Макар че за такива като нея ,Шолц ,Макрон и бай Дън хич няма да ми е мъчно.Както и на целия останал свят ,търпял краварската агресия и наглост цели 77 години.
39
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми права е жената, вече от надежден доставчик на горива, те се превърнаха в изнудвачи, ама нали рашките си почитат като божество полуголия Путин, дето влиза в ледени реки в Сибир :)))
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западните лидери са останали на ниво четвърти клас, заради това не знаят златното правило на физиката - На всяко действие има обратно по-посока и еднакво по-сила противодействие. Вчера Зеленски направи видео връзка с Африка. От целия континент имаше представители на едва 3 държави КотД'Ивоар, Сенегал и Конго като никой не подкрепи санкициите, а му казаха, че е време да преговаря. Лидерите на останалите 52 държави в Африка саботираха срещата и въобще не се включиха във видео връзката.
37
3
 
14
 
! Отговори
Анон преди 1 година
Западна Европа вече е имала 200 години време да се научи, че не е добра идея да се провокира мечката. Може би Германците имат нужда някой да им припомни това.
36
1
 
10
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Късно е либе за китка!
35
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все едно слушам наш Кире. На него Митрофанова му пречи. На Урсула пък й пречи Путин.
34
3
 
17
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Скоро бабичката ще усети силата на руската армия.Ще им бъде за трети и последен път на фашагите.