България и Албания опитвали да си поделят Северна Македония

Коментар на Миленко Неделковски
7 юли 2022 13:54, Росен Стойчев
102
България и Албания опитвали да си поделят Северна Македония
Снимка: БГНЕС/EPA

Дори за мен, македонският журналист във Фейсбук, пишат, че съм българин. Това обяви популярният македонски журналист Миленко Неделковски пред UA REGNUM.

Неделковски е един от водещите протестиращите в страната.

Още по темата
Настоява, че със своите искания, България е преминала всички допустими представи.

Според него българското външно министерство опитва да получи правото да определя представите за оскърбителен език и така да влияе на македонската прокуратура как да действа спрямо гражданите. Настоява, че западните посолства в страната, настояват, че всички, които протестират срещу европейското споразумение, което се разглежда от македонския парламент, всъщност са привърженици на Русия.

Той смята, че промени в конституцията на страната няма да има, тъй като опозицията няма да ги подкрепи, но въпреки това ще има двустранно споразумение, което ще ги уреди. Неделковски твърди, че Западът прави максималното, за да договори българските условия в страната.

Журналистът настоява, че България и Албания се опитват да си поделят Северна Македония.

"В тази страна има повече хървати от колкото българи, въпреки че много македонци са взели български паспорт по икономически причини. Те не искат влиятелна Сърбия и за това занимават страната с Косово, като ние не можем да очакваме реално подкрепа от там", заяви Неделковски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
168 000 македонеца имат българско гражданство, около 120 000 от тях имат и паспорт, а в РСМ по официални данни има само 3504 българи. Извод: Нация на лъжци, икономически интересчии и ***, които се чудят България що не им вярва на обещанията и договорите.
60
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С какво ги дразним? С истината ли? Да се възприемат за каквито си искат, но това не им дава правото да си налагат възприятието върху хора живяли преди тях заявявали, че са българи! Вечно има един като тебе все не разбрал нещо, ами като си толкова *** не се обаждай!Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2022/07/07/bylgariia-i-albaniia-opitvali-da-si-podeliat-severna-makedoniia.536113,1#comments
59
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като са най-долни предатели и ако имате документи за всичко,защо се занимавате с тяк,като ги дразните постоянно?Не мога да разбера нито Българите ,нито Македонците.Едните твърдят че Македонците са Българи,а другите ,че не са.При тези обстоятелства документите не вършат работа.А Македонците като се възприемат за Македонци ,как са застрашени?Странен народ.Лесно манипулируем.Затова мафията се възползва от вас и в двете държави.Прегазват Ви и след това пак на свобода.Бийте се в гърдите,че сте велики
58
1
 
46
 
! Отговори
Куберъ преди 1 година
Любимата приказка, че "взели български паспорт по икономически причини". Абе, добре бе, разбрахме, докога ще се пените за това. Факт е обаче, че тези паспорти са дадени срещу заявен български произход. Дядовците и бабите на тези хора са били българи и те самите са се подписали, че са българи! Какви са им намеренията или мислите, хартията не се интересува, тя показва черно на бяло какво пише върху нея! И неимоверно идва въпросът, как и защо внуците на българите в Македония не са българи?
57
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В тази земя българска- Македония- са се събрали най-долните предатели сред българите. Дори имаме късмет, че не са част от нас. Що се отнася до езика и историята, то всичко е ясно и има документация. Нарочното опростачаване на езика ни обаче няма да ви го простим, жалки мекодони.
56
9
 
5
 
! Отговори
Мк преди 1 година
До 50 да ти докато мислиш кой ква история има се топите 1.1%всяка година продолжавайте тъка на прав път сте
55
1
 
38
 
! Отговори
Стоянов преди 1 година
Великата Македония.....опс ..... Северна Македония....люлката на живота, първия човек на земята, македонец, пирамидите-македонски, Америка- основана от македонци, Китайската стена- македонци са я строили за да пази от македонци. Сега цял свят ви гледа панаира и се чуди, къде е бил тоз народ толкова години че чак сега когато почнахте да квичите се разбра за вас че ви има, за съжаление. Не забравяйте Македония е призната преди около няколко си 40-50 години, до тогава бяхте племе разделно.
54
2
 
26
 
! Отговори
Отворете досиетата преди 1 година
На УДБА,каквото е и едно от изискванията,заложено във Френското предложение!Тогава ще се осветли кой е тоя Миленко Неделковски и всички други агенти,работещи срещу интересите на собствения си народ!
53
0
 
40
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Абе,не знам даби ще станете българи,ама шиптери ще станете много скоро!Чиститу!
52
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази държава съществува защото великите сили искат така . Останалото е театър за пред стадото ...ковид
51
0
 
43
 
! Отговори
Кой беше преди 1 година
Тоя "герой" Миленко Неделковски?Онзи,дето потроши с чук паметната плоча на загиналите Български войници на връх Каймакчалан ли?Айде моля Ви се!Коментара е просто излишен!
50
0
 
37
 
! Отговори
Оф преди 1 година
Аман ! Скоро на всички в Европа ще им писне от тия !
49
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не си сменихте името на Южна Сърбия? Няма как България да мълчи след като около 2 милиона българи имат по някой прародител бежанец от сръбските зверства 1913,1918,1944.
48
0
 
17
 
! Отговори
ницше преди 1 година
''Всяка нация има своите унтеррменши. Ужасно е когато те вземат властта'' - Й. Гьобелс 1935г.
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Док__БРАВО Док, ВИЖДАМ ЧЕ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ КОМЕНТИРАЩ, КОЙТО ПОМНИ ВАРВАРСКИЯТ АКТ НА МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ, РАЗРУШИЛ С БОЕН ЧУК ПАМЕТНАТА ПЛОЧА НА ЗАГИНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ НА ВРЪХ КАЙМАКЧАЛАН ПРЕЗ 2016 ГОДИНА. 24.06.2022 - ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС, ПП, ДБ, ДПС!!! САЙТАДЖИИТЕ ПОМНИТЕ КАТО МАЙМУНИТЕ ПО ТРИ МИНУТИ ИЛИ ЩО ЛИ?!!...
46
0
 
28
 
! Отговори
бай Ламби преди 1 година
Миленкооооо...абре вие тотално изплискахте легена бре аркадаш.То нас ако има кой да ни вземе ще е добре.Тцтцтцт...ептен изтрещехте и вие макетата.
45
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами всички македонци са българи ! А за северомакедонците незнам ,може би са прави сърби,но македонци не са
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чиба бе сърбе!
43
4
 
36
 
! Отговори
Деян преди 1 година
РС Македония ще бъде разделена на две части.Западната ще бъде албанска,а източната ще бъде принудена да се присъедини към България,защото сама няма да може да съществува.Скопие ще бъде в албанската част.Това ми го каза един от хората които преговаряха за членството на България в ЕС 2005г.
42
0
 
33
 
! Отговори
До Мк преди 1 година
Точно мисленето за хладилника и нашата безотговорност ви докара до там да се отричате от род и родина.И затова ще се наложи още повече да учиш албанската история