Руските войници в Украйна се отдават на пиене

Те активно търгуват с техника в замяна на алкохол
7 юли 2022 20:30, Йоана Цонева
145
Руските войници в Украйна се отдават на пиене
Снимка: Министерство на отбраната на Украйна

В подразделенията на руските войски, действащи на територията на Украйна, цари тотално пиянство. Това се казва във вечерната сводка на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, предаде агенция УНИАН.

„В руските части, действащи на територията на Украйна, се регистрира тотално пиянство“, се казва в доклада. Освен това, както беше отбелязано, принудителната мобилизация, която продължава във временно окупираните райони на Донецка и Луганска област, значително деморализира личния състав на руските окупационни войски.

По-рано беше съобщено, че руските окупатори активно търгуват с резервни части, откраднати от военната им техника, за да купуват алкохол. Освен това войници от руската армия давали срещу пари на чужди разузнавателни агенции информация за местоположението на части на руската армия в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този дето кьор кютук пиян подлуди Банско преди няколко месеца руснак ли бе, или украинец? Преди 3 седмици при Бучин проход из страничните пътища излезе, като ме засече автомобил с украинска регистрация. Водача не можеше да оцели пътя като продължи. Сигурно бе сланчасал? Последно време украинските водачи на тирове май водят на турските по причинените катастрофи в България и то след употреба на наркотици, или алкохол. Автобуси също.
114
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофобите няма да ви карам да четете руска литература, но влезте в Уикипедия и разгледайте панорамните снимки на руските градове особено историческите да видите каква чудесна архитектура имат, колко златни църкви манастири и дворци да не сте ги построили русофоби те. Руснаците са си ги построили. Имат към двайсе милионни града с нова и най модерна архитектура. В Русия учат повече от 3000 бг студенти в руските университети. Бъдете по честни в оценки и мненията които пишете.
113
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не напишат че през България ще премине натовско оръжие тежко въоръжение в посока Румъния уж че там щяло да има учение на Нато .Аз това го чух по радиото .
112
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единия мъж е ранен а и двамата са с вързани ръце Не трябва да се показват военнопленници. Не ми приличат на руснаци.
111
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Информацията е от най големите трезвеници в европа. Тази сутрин три украинки влязоха в заведението ми и започнаха деня с полска водка, руската горчала.
110
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тази снимка са показани пленени руски войници. Единия е прострелян в крака, по маниера на "Азовците"! Другия още не е и гледа какво ще му се случи скоро. Прострелване - така прострелват всички руски войници. Целта е никога да не е нормален човек, още по малко годен за военна служба. Маниер на украинските командири, и одобрено от политиците им. Затова руснаците ще ги разпартушинят до край. Дори германците не са правили чак така. Затова ще ги спукат от бой!
109
3
 
7
 
! Отговори
Оня преди 1 година
Мдааа а украйнските войници не близват алкохол, нали???
108
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щото бг. не пият.В супера всеки взема пвц бира от по 2 литра и от по 2,5л. За учениците да не говорим. И много дрогирани. В последните месеци сори станаха тежки катастрофи. Това не го виждат медиите
107
3
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 1 година
Вързани са , за да не буйстват от алкохола...ха,ха,хааааа...И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГЕРОИ...единия от ляво даже се кефи....
106
1
 
6
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 1 година
РУСКИЯТ ВОЙНИК , МОЖЕ И ДА УСТОИ НА ЯДРЕНА БОМБА---НО , НА ЧИСТ ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ С 40% -ГЛЮКОЗИН Р-Р И МАЛКО РУСКИ РУБЛИ В ПЛИК ...НИКОГА!!!
105
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката виждам не руснаци, а явно дегистанци. Както и военно престъпление. Единия войник е със стегнато бедро. Явно ранен и му изтича кръвта. Вместо, както руснаците постъпват веднага на пления войник да му се окаже помощ, тези се гаврят с тях. Евроатлантически ценности, сър.
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единия мъж е ранен а и двамата са с вързани ръце Не трябва да се показват военнопленници. Не ми приличат на руснаци.
103
1
 
2
 
! Отговори
:) смехорани! преди 1 година
"Преведено от английски- UNIAN или Украинската независима информационна агенция за новини е базирана в Киев украинска информационна агенция." Стига бе ! ***,в,бг - укропитеците какво да пишат друго? Информацията за своите ще им е по точна - алкохолици но и наркомани!
102
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не напишат че през България ще премине натовско оръжие тежко въоръжение в посока Румъния уж че там щяло да има учение на НатоАз това го чух по радиото .
101
6
 
8
 
! Отговори
Ха,ха,ха,ха.... преди 1 година
Тия руски въшкари са бедни, бе....пръснете малКо копюри на руски рубли и кашони с алкохол и ше се кротнат оорките.
100
5
 
7
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
Дайте на руските оорки пиьенье и нещо за плюскане, бе .ПРИМИТИВИТЕ ТОЧНО ОТ ТОВА ИМАТ НУЖДА!
99
5
 
4
 
! Отговори
български журналист= преди 1 година
американски памперс/размер XXL употребяван/американците ви пускат новините .това е безспорно,но хайде да помислим малко!Тези двете пияндета са типични украинци!И не са войници,а са военопленници
98
2
 
8
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Леле, при нас сега е пълно с украински тираджии. Докато чакат да товарят и разтоварват горива такъв запой става, чак не могат да стоят на краката си.п Присмял се Хърбел на Щърбел. Щото пък украинските убежища не бяха пълни с празни бутилки алкохол, нали :)
97
9
 
19
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
Двамата на снимката са военнопленници,не виждате ли че ръцете им са вързани отзад.Защо слагате снимка на военнопленници?Украинските войници да не са случайно трезвеници ?
96
7
 
11
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Господи, Боже, мили, помилуй. Що за пап'лач сте? Нали половината са чеченци и мюсюлмански главорези? Какво пиене? Мислите ли, че един командир ще им даде да къркат ей така? Абе, какво въобще ни цитирате тая с'*** на'ц'истка?