Руските войници в Украйна се отдават на пиене

Те активно търгуват с техника в замяна на алкохол
7 юли 2022 20:30, Йоана Цонева
145
Руските войници в Украйна се отдават на пиене
Снимка: Министерство на отбраната на Украйна

В подразделенията на руските войски, действащи на територията на Украйна, цари тотално пиянство. Това се казва във вечерната сводка на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, предаде агенция УНИАН.

„В руските части, действащи на територията на Украйна, се регистрира тотално пиянство“, се казва в доклада. Освен това, както беше отбелязано, принудителната мобилизация, която продължава във временно окупираните райони на Донецка и Луганска област, значително деморализира личния състав на руските окупационни войски.

По-рано беше съобщено, че руските окупатори активно търгуват с резервни части, откраднати от военната им техника, за да купуват алкохол. Освен това войници от руската армия давали срещу пари на чужди разузнавателни агенции информация за местоположението на части на руската армия в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алексито и останалите русофоби няма да ви карам да четете руска литература, но влезте в Уикипедия и разгледайте панорамните снимки на руските градове особено историческите да видите каква чудесна архитектура имат, колко златни църкви манастири и дворци да не сте ги построили русофоби те. Руснаците са си ги построили. Имат към двайсе милионни града с нова и най модерна архитектура. В Русия учат повече от 3000 бг студенти в руските университети. Бъдете по честни в оценки и мненията които пишете.
94
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на черния пазар в Европа можете да си купите всичко. Украинските военни ще ви предложат всякакви оръжия. Така че Европа чака забавни времена. А обикновените украински войници няма с какво да се бият. Всички пари, които Западът отделя, са откраднати от украинския елит. Бъдещите поколения ще трябва да плащат за всичко в продължение на много десетилетия
93
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алексито знае ли че в много руски градове има архитектурни комплекси от замъци тип Кремъл. Кой ги е построил тия дворци. Даже например и в Прага има т.н. пражки Кремъл. Кой ако не руските архитекти, инженери и строители. Не си видял нищо в живота ти но пишеш мнения а ако е за пари нямам думи. Ай си.
92
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката войниците не са руски
91
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха Украйна купи френски гаубици за 7 милиона евро. Украинските военни ги продадоха на руснаците за 300 000 долара
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпаднали германци са германеца...
89
5
 
5
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Като ги гледам тия на снимката с едната вежда, разбирам защо си мислите, че са ви братушки. Пpoтопитeци като вас...
88
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти ходил ли си в Русия. Знаеш ли че много техни градове имат страхотна архитектура и е доста чисто. Хората в градския транспорт не се блъскат като тука. Знаеш ли че имат проспериращо земеделие и освен зимна пшеница например са водещ износител на маслодайни и етерично маслени култури. Кой ги е отгледал тия милиони хектари с култури, кой е построил хилядите църкви със златни кубета. Защо клеветиш незаслужено Русия мизеррника си ти клеветник и лъжец.
87
16
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Руснаците са мързеливи и пияници.Затова Русия е бедна и мизерна държава.
86
3
 
16
 
! Отговори
Бай тоз преди 1 година
Страшни простотии, за днес.бг- несериозна журналистическа работа и запълване на пространството с празни приказки. А на всички трезви земляци НАЗДРАВЕ!
85
7
 
15
 
! Отговори
тцтцтц преди 1 година
Какви православни християни са сложили на снимката само.Тия двамат на снимката едва ли могат да броят и до десет.Ей това е съветската армия.Пропадлъци.
84
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е сметай, едно време победиха Германия с пияни войници, сега пък Украйна (НАТО). Те май ако не са пияни не могат да воюват. Та какъв е извода... Наложили сте им неправилните санкции. Спрете им спирта и ще загубят
83
1
 
7
 
! Отговори
От 96 преди 1 година
Изтрихте името и постът стана анонимен, но пак: ДНЕС.БГ, отдавна сте се отдали на пиене!
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сте се отдали на пиене. Личи си по публикациите ви. Смисъл няма, но правописни, граматически и стилистични грашки - бол.
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смейте се на руснаците, но не поглеждайте курса дорар/евро, че направо ще се върнете 2002ра, хахаха. Кво беше "по-добре колония на САЩ от коркото приятел на Русия." Хаха.
80
9
 
7
 
! Отговори
До Абе вие побликува преди 1 година
Това не са хора. Това са ***, полуживотни.
79
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето защо Русия губи в Украйна! Нищо не става от рамките!
78
0
 
3
 
! Отговори
Хахах преди 1 година
Хахаха и как разбрахте :)
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Защо ли има видео в телеграм с тези двамата ... говорят руски ДА, с със специфичния хойхлянски диалект" - кой канал братиня, че не съм ги гледал от 2 дни. Малко да наваксам :)
76
4
 
7
 
! Отговори
Xxx преди 1 година
AXMAT/сила Ви е умници големи дето разбирате от всичко 12 000 чеченски наемници превзеха източна Украйна за каква руска армия пишете,руската армия тепърва ще влезе в Украйна....И още нещо да сте чули или видяли мюсюлманин да пие алкохол аз не само в България ще видите такива мюсюлманин.....Z Z Z