Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа

Ще помогнем на нашите братя, шегува се президентът на Беларус
15 сеп 2022 07:33, Нели Христова
144
Лукашенко цепи дърва, за да "не замръзне до смърт" Европа
Снимка: БГНЕС

Беларуският президент цепи дърва и се подигра на Европа за настъпващата студена зима. Първи канал на официалната държавна телевизия в Беларус пусна видеото.

Лукашенко, който е приятел и съюзник на Русия, цепи дървата със свой приятел "за Европа, за да й помогна да не замръзне до смърт тази зима". „Няма да ги оставим да умрат от студ в Европа. Ще помогнем на нашите братя. Може би те ще ни помогнат един ден“, са репликите на държавният глава, докато размахва брадва и разцепва голям дънер.

"Елхи или брези, важното е да топлят. И главното е, че в Полша Дуда и Моравецки не трябва да замръзват. Те са наши съседи“, продължава Лукашенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луди ги прави! Гладните еврогеейци, с по 3 кредита и навряни цяло семейство на 50 кв.м.Русия ще събарят тия цъървулани!
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Края на Лукашенко ще като на всеки едни диктатор през последните 400 години - гротески, безмилостен, мъчителен и неизбежен. А робите вцепенени и пленени от диктаторската жестокост - ще продължат да са роби. А диктатори бол - ама то и роби бол.Дано при децата им да има развитие
21
2
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Аз продължавам да мисля, че цялата работа е изключително полезна за Европа. Най-после европейските бюрократи започнаха да мислят в правилната посока. Няма как години наред да правиш бизнес със съмнителни цени с очевидно диктаторски държави, да си затваряш очите за престъпленията на същите тези, и в един момент да се възмутиш как були нападнали друга държава. Ами нали ние всички го спонсорираме чичо ви Путин?! Сега по трудния начин ще се научим, малко ще ни е трудно и студено, но е крайно време.
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 17 За да живееш в Беларус в момента общо взето единствения ти вариант е да се ожениш/омъжиш за да получиш гражданство. Имам такъв познат. Имат си и плюсове и минуси но като цяло хората живеят нормално и спокойно.
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лукашенко в Ковидно отделение влезе без маска, само с бяла престилка. Ако ме разбирате, какво искам да ви кажа. И дърва ще им нацепи!
18
6
 
19
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Ааа, сега разбирам. Значи цялата работа е за отмъщение, реваншизъм - "Хайде сега и вие да видите какво е, хак да ви е!". Значи Европа и САЩ за виновни за некаддърността и тъъпотията на дктаторските държави като Беларус и Русия? Всички са виновни, че 80% от руснаците (оптимистично) живеят в 19 век? Все някой друг е виновен, не и те - капитализмът, чичо Сам, световното положение. Все някой друг, но не и родните диктатори и олигарски. И най-важното - народът никога не е виновен!
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бамбуковите си мебели ще горят, бамбук ще внасят от Китай, хартиени чашки ще горят, но няма да си признаят, че лъжат!
16
10
 
24
 
! Отговори
ХИЧ0 преди 1 година
Добре е че този неугледен ceляк е решил да покаже на западняците как са се отоплявали хората в пещерната епоха...Тука някои мозъци тръгнаха да сравняват пътищата в Беларус с магистралите в Германия...Чак се зачудих защо всичките бежанци ,идващи в Европа,се запътват към Германия,а не отиват в Беларус?
15
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** ще изгори и тоя подир Путин
14
6
 
12
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
Страхотно клипче!!!
13
23
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Показвате това, за да предизвикате лавина от насмешливи коментари. Защо не покаже беларуските градове , села и пътища, както и препълнените със стока магазини. Беларусите имат най-вкусните екологично чисти продукти местно производство. Пътищата им са по-добри от европейските. Градовете им са образец. Почти няма престъпност. Покажете това и "коментаторите" ще им приседне смеха в гърлото.
12
32
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лукашенко и Орбан са единствените останали нормално в загиваща Европа.
11
35
 
28
 
! Отговори
Александър Попов преди 1 година
На България и трябва велик лидер като Александър Лукашенко!
10
21
 
34
 
! Отговори
Куц и кьорав русофоб преди 1 година
Отворете снимки в гугл от Беларусь и разгледайте градовете им..Чистота и красота, а не като тук - клуакъ!!
9
22
 
31
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Лукчооо лукчо, лесно ти е да се правиш на клоун сега ама кога се гътне жужето ше гризнеш дървото отведнъж. Никой не е вечен. Наближава видовден!
8
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Cepceмин
7
5
 
16
 
! Отговори
Ей, идвай насам преди 1 година
Я, този мустакат умник да идва в ловешко. Че бразилците все ме лъжат и не идват. Имам едни съкливи много. Не са като тези от клипчето, с които се мъчи и пъчи. Та, да си вземе и клин. Давам и шише ракия.
6
17
 
38
 
! Отговори
ХИЧ0 преди 1 година
Присмял се москвича на мерцедеса
5
15
 
27
 
! Отговори
Popо преди 1 година
Чобанин!
4
37
 
23
 
! Отговори
Минск преди 1 година
Велик президент! С чувство за хумор, за разлика от западните диктатори. Беларусь е една прекрасна страна. Бил съм там и когато мога пак ще отида. Живи Беларусь, живи вечно!!!