Унгария с призив към Европа за Русия

Петер Сиярто настоява за връщане към разума
12 окт 2022 17:37, Росен Стойчев
22
Унгария с призив към Европа за Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Решенията на Европа за Русия водят до енергиен срив.

Още по темата
Това обяви външният министър на Унгария Петер Сиярто, съобщи РТЛ.

Днес ще се проведе среща в ЕС. Тя трябва да реши следващите действия на групата.

На нея ще присъстват енергийните министри на страните в нея. 

Сиярто се надява, ЕС да не излезе с още "страхотни" идеи в сферата. Предложенията за решаване на ситуацията са много далеч от реалността, смята той.

Според него ограниченията спрямо Русия са неправомерни и се предлагат решения, които са далеч от реалността в момента.

Сиярто призова за връщане към здравия разум в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
0
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Не знаех че унгарците обичат да се "навеждат" ниско!
14
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа работи за бъдещето. Целта е да се елиминира една мутра рекетъор в съседство. А Унгария? опит за бозаене от две овце се превръща в седене на два стола. Ако сте забелязали, преди 10 дена, има молба от Орбан да се отложи плащането на енергийните доставки за Унгария с една година. Поняли? След една година Путин вероятно няма да го има и Орбан няма да плати НИЩО. Нещо да кажете по въпроса за приятелството? ВСИЧКО Е БИЗНЕС и ДАЛАВЕРА
13
8
 
2
 
! Отговори
Кабаева преди 1 година
Ха-ха...Орбане, неможе някой здтаво да е настъпил лай.но.то а ти да му ближеш подметките !
12
6
 
7
 
! Отговори
Jimmy преди 1 година
След като матряла обеси американските слуги и сатнисти по стълбовете с краката нагоре и пълнят од тручане ще има връщаме към здравия разум:)
11
1
 
8
 
! Отговори
Слабка Україна преди 1 година
Явно само поляците имат мислещи политици и глави на раменете. А тия в Брюксел носят на раменете си тикви.
10
19
 
12
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
За украинците днешната война е както за унгарците през 1956г. Но умножено по 100. Явно късата памет не е присъща само за нас ! Добре ще е оРбАН и компания да си прелистят учебника по история !
9
21
 
33
 
! Отговори
Гогич преди 1 година
Евала, браво на унгарците! Май са единствените здравомислещи в европата....А че тези санкции са и незаконни, за това отдавана говорят експерти по междунартодно право, ама кой ти слуша...То и затова ООН си мълчи, щото точно по техните правила и и т.нар. наднационални харти не може да има едностранни санкции...
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"след 10 век и разпадането на Хазарския хаганат" -------------------------------------------------- Я виж ти. Той се бил разпаднал? От старост ли? Или престава да съществува, защото във втората половина на 10-ти век, руският княз Светослав го подпуква и го пръска на хиляди парчета?
7
28
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ограниченията на Европа за Русия доведоха до това че Русия умря.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През 10 век настъпва промяна в отношението към евреите в Европа. Появяват се нови евреи в Европа, наречени ашкенази, с което европейците ги разграничават от сефарадите. Терминът "сефарад" е употребен в Библията и обозначава Иберийския полуостров, т.е. за евреите, които са дошли от юг. Ашкенази е името, което носят евреите, заселили Централна и Източна Европа, основно Германия, Полша, Франция, Украйна и Русия. Това са наследници на Хазарите, но след 10 век и разпадането на Хазарския хаганат те се разселват в Европа. Те развиват собствени обичаи и закони, което ги разграничава в определени теми
5
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ограниченията спрямо Русия са неправомерни. Еесовците редлагат иди0тcки решения. Сиярто призова за връщане към здравия разум, но Европа непомни какво е това.
4
2
 
8
 
! Отговори
ХАХАХА преди 1 година
Потребител: kalin Дата: 2016-02-27 17:57:14 с две думи хазарите(ешкенази) не са семити!Тоест не са евреи.За разлика от сефарадите(истинските ционисти).Но Рокфелер,Родшилд,Рузвелт,Сорос,Морган,Варбург-скритите собственици на федералния резерв на САЩ са ХАЗАРИ!Та в момента светът е в техни ръце!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евреите в Покрайна не са автентични, защото са наследници на приелия юдаизма Хазарски хаганат, с който цар Симеон Велики, хан Крум Страшни и други български владетели са имали тежки войни. Византия е използвала хазарите а после и унгарците за да удря българите в гръб. Но ние, българите добре сме трошили носа на византийците, а хазарите сме смазали напълно, пък унгарците така сме ги разбили, че останките им сме прогонили от днешна Украйна в днешна унгария. ГОЛЕМО БЕГАНЬЕ Е БИЛО...ХАХАХАХ БЪЛГАРИПрочети още на: https://dnes.bg/index/2022/10/12/zelenski-iska-pomosht-za-vyzdushen-shtit-sre
2
10
 
10
 
! Отговори
999 преди 1 година
ПРЕДЛАГА НИЩО!
1
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тея са по-голям троянски кон от България