Унгария договаря голямо споразумение с Русия

Това обяви Виктор Орбан
29 юли 2022 22:00, Росен Стойчев
95
Унгария договаря голямо споразумение с Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгария ще обяви ново споразумение с Русия това лято.

Още по темата
Това обяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от Политико.

Новото споразумение ще допълни дългогодишния договор за доставки. През миналата седмица унгарският външен министър Петер Сиярто беше на посещение в Русия.

Там договори и споразумението. То ще гарантира допълнителни доставки газ за страната.

Русия обяви, че молбата на унгарското правителство ще бъде незабавно разгледана. Ясно е, че вече е одобрена.

"Преговаряме и ще имаме споразумение до лятото. Страната ни ще си гарантира доставки", заяви Орбан.

Унгария продължава да поддържа партньорство с руското правителство, догваряйки различни обши действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
1
 
! Отговори
Антонии преди 1 година
Ех, Валери невежо човече. Става на въпрос за премиера на Унгария Орбан, а не за президента. Орбан обичащ да върти далавери с руския режим. Орбан е разследван от Ес за това как са харчени евросредствата идващи от Еврофондовете за Унгария за унгарския народ, а не за правителството на Орбан. По всяка вероятност Орбан ще се оттегли богат като Крез.Явно на Орбан му дреме за унгарците и кървавите събития през 1956г когато руснаците ги избиха непокорните унгарци. Много е изгодно да *** от руските.
70
4
 
1
 
! Отговори
Антонии преди 1 година
Ех, Валери невежо човече. Става на въпрос за премиера на Унгария Орбан, а не за президента. Орбан обичащ да върти далавери с руския режим. Орбан е разследван от Ес за това как са харчени евросредствата идващи от Еврофондовете за Унгария за унгарския народ, а не за правителството на Орбан. По всяка вероятност Орбан ще се оттегли богат като Крез.
69
4
 
16
 
! Отговори
Валери преди 1 година
Кои сте вие че някой...още по малко унгарския президент да се съобразява с вас а не с народа си...охлюви т.е.***
68
20
 
5
 
! Отговори
Бьлгарин преди 1 година
Инак, си папка от европейските субсидии милиардите евра които в стотици пьти са в повече отколкото ще получи газ от рашките орбош. Всички *** вьн от европейския сьюз.
67
4
 
10
 
! Отговори
Ученика преди 1 година
Унгария ще препродава руска газ.Голяма договорка, голямо нещо...
66
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А като е договарял нас питал ли ни е?
65
2
 
8
 
! Отговори
Бузпартиен преди 1 година
С 300лв 150 л олио а сега с 420 -70литра. Повече бившите бяха по телевизиите кога и какво работеха - резултатите ги видяхме.
64
5
 
8
 
! Отговори
Безпартиен преди 1 година
Когато Б. Борисов премахна посредниците доставящи газ нямаше еуфория, прие е се като нещо , нормално и обикновено. А сега в пъти увеличен газа и телевизиите ни прослушва ушите едва ли не че това е закономерно и трябва да сме ,,благодарни щастливи и доволни,,. Прослушва ни ушите ,,мерките,, и пуснеш ли телевизора : Кирчо и юкокорчо , ДБ и Нинова която непрекъснато повтаря с колко увеличили пенсиите- съпоставя се покупателната стойности!!!! Обясни ми бе Нинова как с 300 лв. пенсия се вземала 1
63
7
 
12
 
! Отговори
Хард преди 1 година
Зимата и празните хладилници ще ги отрезвят Както каза проф. Константинов побеждава ,,хладилника ,, а не ,,телевизора,,
62
3
 
10
 
! Отговори
Чърчил преди 1 година
е казал ,,няма вече приятели няма вечни врагове ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ,, Умен и твърд държавник и оценен от народа си който го подкрепи на изборите. Наивните и мързеливи повярваха на Раде.ф и неговите протежето-колко много ще сме добре,ще пътеката реки от блажени и от небето ще падат пари. Дано на следващите избори има повече трезви ,,мислещи глави,,
61
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Унгарците са умни. Ние трябваше да направим абсолютно същото. Дано след изборите на власт дойдат русофили и да подновят старите ни, изгодни, търговски отношения с РФ. Тези Киро и Асен хвърлиха народа в мизерия и инфлация
60
8
 
12
 
! Отговори
ооооо преди 1 година
Ооооо! Ето така се действа според обстоятелствата! Засега най-добро е количеството на газ за държави допуснали ваксината Спутник 5! Унгария бе сред малкото държави допуснали я! Не като нас или пък Румъния, Полша и Чехия!
59
2
 
0
 
! Отговори
НА ФРОНТА преди 1 година
До ЕСТи от коя част на ГЕРМАНИЯ СИ??? :DDD
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 70 ти ходил ли си скоро в българско село? Мизерия и циgani.присмял се хърбел на щърбел. А да и ние сме в ЕС,а е по-зле и от Анадола
57
23
 
10
 
! Отговори
258 преди 1 година
Орбан да си обуе ботуши и да отиде в руско село, без избор. Върха на мизерията. Жал ми е за руснаците с моите възможности.
56
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Орбан е единственият с акъла си достоен,национално отговорен,мислещ за народа и държавата си лидер в пропадналия европейски съюз! Всички останали са гробокопачите на държавите и народите си начело с убийствената клика на българомразците Киро-Кокоро и сие!!! Дано на изборите този път народът ни гласува с ума си и избере хора,които милеят за РОДИНАТА ни,а не такива,които ще я доубият! Не на Кокори,Ристювци и Ниновци и подобни на тях краварски мекерета!!! Никога повече антибългарки управленци!!!
55
14
 
32
 
! Отговори
Тт преди 1 година
Хората си имат Орбан, а не 4некадърници4 от Харварт.
54
20
 
25
 
! Отговори
Ти преди 1 година
Този газ ще минава през България, и като нищо може да се спре, още повече, че в ЕС яко са набрали на Унгария. Доста интересно ще бъде тази зима. А ние, тази инвестиция за тръбата няма да я избием никога, освен да я продадем за старо желязо, като братята от махалата и както направиха любимите комунистически, "умни", олигарси. Те също не знаеха какво да правят с подарените им заводи и ги нарязаха и продадоха за старо желязо.
53
18
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Унгария договаря голямо споразумение с Русия" - хак им е, като си нямат Про стото Кире ще си имат газ, хак им е
52
34
 
10
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Национални предатели