Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването ни
445
Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген
Снимка: БГНЕС

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването на България и Румъния към Шенген, след като, както се очакваше, Австрия гласува против двете страни, а Нидерландия се обяви срещу нас. 

Още по темата


Хърватия, също очаквано, е получила зелена светлина, предаде БНР. 

По-рано се разбра, че Нидерландия поискала България да им представи доклад по Механизма за сътрудничество и проверка - практика, която беше преустановена от Европейската комисия за страната ни в края на 2019 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
5
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 319: в центъра на София посред бял ден, заснето от камери стана убийство на публична личност и вече 2 години се дъвчи, връща за преразглеждане, обжалване и какво ли не още и все още няма окончателна присъда. Та там проблема Австрия, Холандия или Хърватия е? Миналата седмица багер разора могила с мегалитни паметници на 8000 години и какво предприе държавата? Нищо, сигурно пак трите държави са виновни. Инфраструктурата ни в отвратително зле и сигурно пак 3-те са виновни.
286
4
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 319: ако си способен да мислиш, щеше да дадеш смислен довод, че проблема не е в нашата държава, а в чуждите. Когато си типичният абориген все ще крещиш и ще обвиняваш другите. Хайде драго аборигентче, кажи сега защо си мислиш, че проблема е в другите, а не в нашата страна която вече 2 години неможе да издаде крайна присъда за убиеца на Милен Цветков? Или вече 10 години се мъчи да стигне до окончателна присъда за убиеца от Борисова градина? А колко депутата имаме осъдени?
285
2
 
12
 
! Отговори
Ключът за палатката преди 1 година
Ключът за палатката е другаде. Ако България бъде приета в Шенген тооо... товарооборотът на холандския Ротердам ще се свие на половината. Солун,Петрохан,Лом е най-късото разстояние от близкия изток и Азия до Централна и Югоизточна Европа. През Ротердам освен законен е и най-големият трафик на незаконни стоки,наркотици и жива плът. Респективно ще се срути и бизнесът на Червените фенери. Холандците са евреите на немскоезичните народи.
284
2
 
5
 
! Отговори
Хикса преди 1 година
Абе умниците,що се връзвате на това с границите.КВО требваше да правят граничарите,да застрелват бежанци по граничната межда.Та това ако беше станало,то това и чакаха евроГейците за да ни накажат.
283
11
 
7
 
! Отговори
Митко USA преди 1 година
Ама вие какво очаквате бе ? Не видяхте ли как си пазим границата с Турция ?Хммм !Доста обидно е Австрия да ни казва , че повечето нелегални мигранти при тях идват от България и Румъния !Отговорност за границите ни си остава на България и на никой друг !Ако политиците се правят на заспали / глупави / мързеливи - е сега вече ще се размърдат !А не да лъват народа , че видите ли лошите европейци пак ни прекакаха !Ама то и Румъния прецакаха - какво ли пишат медиите там ?! Хм !:(
282
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българи не пълнете хазната на държавите, които казаха НЕ на България. Никакво пазаруване в техните търговски вериги и бензиностанции. Не плащат данъци в България и изнасят цялата печалба.
281
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Австрия и Нидерландия работят за руснаците за да се разпадне ЕС.
280
6
 
7
 
! Отговори
До Трола преди 1 година
"Боко", ГЕРБ..., вече две години не са на власт! 2019 година е премахнат мониторинга за проверка от ЕК, при "Боко"! Нидерландия сега иска да го връща! Какъв ГЕРБ тормози ТроЛлските глави?
279
3
 
7
 
! Отговори
Брюксел преди 1 година
А сега взимайте еврото и си изпразнете джобовете
278
4
 
5
 
! Отговори
Тапанар преди 1 година
До Анонимен 328 Беше преди 2 години, преди да дойде "промяната" и да разкаже играта на всичко.
277
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато ученик получи слаб 2 в училище (за шенген) сяда, пише си домашното и се явява на поправителен, а не се вайка и плаче като нашите политици
276
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 311 - четери пъти по четери хиляди минуса да набиеш, все тая.
275
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 318 Сега на въпреки Щом Унгария може да налага вето, значи и ние можем да го правим. . . . Е ДА НО ТРЯБВАТ ПОЛИТИЦИ С ТОПКИ! ВИЖДАМ САМО ЕДИН, НО ТЪЛПАТА НЕ ГО ИСКА! ТЪЙ, ЧЕ ДО СЛЕДВАЩИЯ ШАМАР, А МОЖЕ БИ ДВА!
274
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже България не трябваше да се присъедини в ЕС през 2007 г.
273
2
 
2
 
! Отговори
Брей, тоз Радослав преди 1 година
много активен бе! Дали е никнейм на хърватския министър на вътрешните работи, или е евроатлантик по вътрешно убеждение? Щото като пристраснен шенгенец все вижда сламката в нашите очи, а не вижда гредата в собствените си...
272
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 316 - Тоест никаква разлика сорамо това, което правим в момента?
271
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 317 - Селски реваншизъм. Не сме в позиция, нито политически, нито икономически, нито военно, да се дървим така.
270
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За в бъдеще, видите ли напушен холандец бийте му 2 шамара да се събуди.
269
2
 
14
 
! Отговори
Сега на въпреки преди 1 година
Щом Унгария може да налага вето, значи и ние можем да го правим. Щом те ЕК са наопаки, ние ще сме на търсене.
268
10
 
15
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Трябва да се отговори адекватно на тези държави, които гласуват против влизането ни е Шенген. Ген. Янев коментира, че трябва НС да възложи на премиера (който и да е той) да гласува в ЕС против всяко предложение на Нидерландия. Това е добра идея.