Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването ни
445
Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген
Снимка: БГНЕС

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването на България и Румъния към Шенген, след като, както се очакваше, Австрия гласува против двете страни, а Нидерландия се обяви срещу нас. 

Още по темата


Хърватия, също очаквано, е получила зелена светлина, предаде БНР. 

По-рано се разбра, че Нидерландия поискала България да им представи доклад по Механизма за сътрудничество и проверка - практика, която беше преустановена от Европейската комисия за страната ни в края на 2019 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
7
 
14
 
! Отговори
Номер2 преди 1 година
В Европа трябва да са луди да ни приемат в Шенген, при положение че Борисов, Гешев, Пеевски са на свобода!
266
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народ който пие ракия яде шкембе с чесън, пр,ъц,ка и псува Европа не заслужава шенген
265
6
 
13
 
! Отговори
Ответни мерки преди 1 година
Забрана за София Прайд. И пълен бойкот на ШЕЛ. Т. Ра.верси.те не са фактор в България, за разлика от Холандия. А горивата на ШЕЛ и без това са скапани. Автомонтьор съм и знам какво говоря.
264
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хрватска е католическа и винаги е била част от Австроунгария и Западния свят! За тях критериите са други" - Доказателства? Звучиш като някое, дето завършва срока с 3.00 и се чуди, що братчедчето дето е с 5.89 успех, получава Нинтендо, а то не.
263
3
 
8
 
! Отговори
До 289 Радослав преди 1 година
"никой не ни е виновен, че нашите политици приемат закони които пазят нарушителите на закона и връзват ръцете на граничарите ни." ----- Драги Радославе, незаконното преминаване на държавна граница е престъпление по НК. Не ми е известно в България да са приети закони, които пазят нарушителите на държавната ни граница, на всичко отгоре хора без документи, проявяващи агресия и заплашващи живота на граничарите. Но ми е известно, че The Times попита дали българските граничари дали спазват правата им?
262
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кънчо - какво са ти направили обикновенните граждани?
261
3
 
9
 
! Отговори
За неразбрали преди 1 година
Хрватска е католическа и винаги е била част от Австроунгария и Западния свят! За тях критериите са други - ние с Румъния трябва да сме два пъти по-добри, за да се отървем от Русия и имаме шанс да станем част от развита Европа!
260
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз мога да ви кажа като лично сблъскал се с хърватската полиция че са на светлинни години от раздърпаните, окъсани шкембелии (и мега гърчави) които по грешка се наличат българска полиция. Тука тия дето пишат против шенген са много далеч от реалния живот, и от европа анадолски ***, руски и обикновени тарикати. Даже не знаят защо в еврозоната може (Копейкин), ами може защото ЕЦБ не се отчита на холандския премиер и австрийския канцлер, а е независима. Ама тука цари такова ужасно невежество.
259
3
 
17
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Както каза един приятел: пускайте всички емигранти и им взимайте по 50 евро, за да е доволен Рюте. Като стигнат до шенгенска Австрия, ще е много забавно да гледаме те какво ще направят. Нека и ние малко да се посмеем :)
258
3
 
7
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
12 години Винету и накрая шуут в гоза за индианците на Винету. Явно с Винету начело няма да стане Шенгена. Трябва друг вожд да издигнем.
257
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хърватска свърши за 5 г неща, които ние за 15 г не може да свършим. Ако ни бяха приели в ЕС след извършване на всички реформи нямаше да го има нито управлението на Тиквата, Каскета или ,Чорапа
256
4
 
7
 
! Отговори
Европа разбра за Иво преди 1 година
След две години управление на Промяната на кръга Капитал на Иво Прокопиев - толкова !
255
4
 
7
 
! Отговори
П. на Наркотика преди 1 година
Ало, Нидерландия. Колко дрога минава през вашата държава?
254
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай *** никой го неще.
253
5
 
19
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
Всеки австриец и холандец идващ да се вее байряка лятото в тази "несигурна" територия България да бъде щателно проверяван и то отвсякъде. акто по летищата да им се бърка навсякъде и да им покаже колко сме надеждни..
252
7
 
9
 
! Отговори
Пълни джобове с евро преди 1 година
Бойко ви виновен. А колко хрантутници имаме в ЕС? Те какво направиха за България?Карто започнем от Станишев , че стигнем до оня Слабаков,където се кълнеше в какви ли не простотии, че ще се опълчва на ЕС.
251
6
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 296: ама в Хърватия няма 3 РПУ-та да прикриват наркоман и дилър. Няма да търчат да му търсят стълба след като е направил ПТП и да се чудят как да го скрият в тях след като е катастрофирал докато тяхна колежка му е свирила на тромбона. В Хърватия няма полиция да се обърне и да избяга от ПТП защото е взела подкуп за да ескортира пиян и дрогиран до тях. И това са само 2 от примерите само в последната половин година. Затова не покриваме изискванията, защото МВР е разпрано от корупция.
250
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Справедливо решение! Бг е една от вратите за вход на инженери, архитекти и юристи от чукарра към ЕС. Тая врата е разкована като на вехт външен нужнник.
249
3
 
4
 
! Отговори
В ШОС преди 1 година
И БРИКС, ще ни отворят ли вратите?
248
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нурмално ... Ний сме по-изустанаала страна.