Джейк Пол каза, че ще прати Тайсън на небето и го удари мълния

Двамата ще се бият през юли в Тексас
21 май 2024 15:00, Петър Бойчев
11
Джейк Пол каза, че ще прати Тайсън на небето и го удари мълния
Снимка ММА

Понякога съдбата ти дава красноречиви знаци, а в това се убеди ютюбърът Джейк Пол, който ще се качи на ринга срещу легендата Майк Тайсън, пише MMA.bg.

Битката им ще е през юли в Тексас. Пол обикаля САЩ на рекламно турне преди двубоя, като навсякъде сипе люти закани по Железния.

"Искам да знаеш, че няма да те пощадя. Главата ти ще удари земята най-късно във втория рунд! Обещавам на хората, че на 20 юли ще приспя Майк и той ще почувства силата ми. Завинаги ще бъда запомнен като човекът, който изпрати Майк Тайсън във вечните ловни полета", закани се Пол.

А след като обеща да прати Тайсън към небето, получи знак именно от там. По време на прибирането с частния си самолет машината Dassault Falcon 900B е претърпяла инцидент, след като е ударена от мълния.

Новината бе потвърдена от самия Пол, който обаче увери, че всички са се разминали само със сериозна уплаха. Веднага след кацането си самолетът е бил пратен за обстойна проверка, а опонетът на Тайсън обяви, че временно спира с обиколките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мълниятайсънджейк пол
Още от ЕС
Европейска кралска особа изчезна в Калифорния
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То, че всичко е шоу и е парите е ясно. Но само на 30 процента от върховата си форма да е Тайсън и този ще приключи с нокаут. Но да видим.
9
0
 
3
 
! Отговори
кво да кажеш преди 1 седмица
Печелят си хората както могат!
8
0
 
5
 
! Отговори
Стария Джо преди 1 седмица
Само дето в договора на мача пише че Пол може да носи каска на ринга, което е много женско и смешно. Да излезе като мъж срещу мъж
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Майки само му гледа сеира на тоз ютубър. На 20.07. ще му спре и тока.
6
2
 
14
 
! Отговори
Борба за живот преди 1 седмица
Боксът е спорт за корави типове, а коравите типове се създават в тежки условия на живот. Затова през 20-ти век боксът е доминиран от итало-американци и чернокожи. Или успяваш като боксьор, или свършваш в затвора или в гроба. Така е било тогава. Сега предпочитат да цоцат социални и да лежат на дивана пред това да се бият. Последните 20 години боксът и изобщо бойните спортове са доминирани от източноевропейците. Войната между Русия и Украйна ще роди следващото поколение велики бойци.
5
0
 
11
 
! Отговори
DA преди 1 седмица
Пак за пари, имат разлика 30 години, за какъв бокс да става дума ... 80 000 души ще има на стадиона ,билетите са продадени, очаква се Тайсън да прибере 20 милиона долара.
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бачо Усик ще ги бие и двамата наведнъж.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
пак некви люти закани кой кого ще убие от бой. накрая се оказва че 150 килограмовата грамада от мускули е напълнил гащите щото самолетът му за няколко секунди е загубил управление .майк тайсън пък изнасилил неква дебела и грозна на някакъв паркинг после рева пред камерите колко съжалявал. много странни хора. уж големи мъже а всъщност-слаби и страхливи
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те американците се разпадат. Черните са ги завзели от всякъде. Как ще го нокаутира във 2-рия рунд е доста недомислено.
1
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
по скоро ще го прати в ада щото е черен като дявол :)))