Еминем заведе дъщеря си до олтара, но не се усмихна на сватбата

Наскоро рапърът отбеляза 16 г. без наркотици и алкохол
21 май 2024 22:00, Петър Бойчев
1

Рапърът Еминем бе част от вълшебния сватбен празник на дъщеря си Хейли Джейд Скот, която се омъжи за дългогодишния си приятел Евън МакКлинток. Двамата обявиха годежа си през февруари миналата година, а през изминалия уикенд се състоя и сватбата им.

На официалните снимки от тържеството, публикувани в Instagram профила на Хейли, баща ѝ не се вижда, но изданието TMZ качи кадри, на които Еминем все пак не просто се вижда, но и изпълнява важната си роля - да бъде до дъщеря си в най-важния момент и да я предаде в ръцете на следващия важен мъж в живота ѝ.

На двете снимки се виждат моменти от сватбата: как рапърът стои под сватбената арка заедно с младоженците и как танцува с дъщеря си. И на двата кадъра Еминем не показва дори наченки на усмивка.

Подобно поведение от една страна е малко объркващо, тъй като сватбата на дъщеря му би трябвало да носи щастие и радост, но от друга - рап легендата продължава да поддържа сериозния си имидж, който е затвърдил през годините.

Наскоро Еминем отпразнува 16 години трезвеност и доказа, че дори представителите на рап жанра в музиката могат да се откъснат от наркотиците и алкохола, за да са пример за огромната си фенска аудитория.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от ЕС
Европейска кралска особа изчезна в Калифорния
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вчера видях снимките.Като цяло Маршъл в последните години е по-сериозен отколкото преди години когато беше на наркотици.