Венера преминава в Близнаци на 23 май - разкриваме талантите си

Какво ни носи този транзит
23 май 2024 10:36, Михаела Лазарова
3
Венера преминава в Близнаци на 23 май - разкриваме талантите си
Снимка: Istock

На 23 май планетата на красотата, любовта и парите Венера преминава в знака на зодия Близнаци. Тук тя ще се задържи до 17 юни. С Венера в Близнаци любопитството ще ни мотивира на романтично и социално ниво. Нашето мото ще бъде „разнообразието е подправката на живота“. Ставаме по-общителни, комуникативни, чаровни и заинтересувани.

Въпреки всичко това е възможно да спазваме дистанция на емоционално ниво. Докато Венера е в този въздушен зодиакален знак, привличанията често започват с думи, тъй като сме склонни да се свързваме по-лесно на ментално ниво.

Венера в Близнаци е флиртуваща, завладяваща и адаптивна. Ние задаваме въпроси и искаме да поддържаме нещата леки и живи. Късмет в комуникацията няма да ни липсва.

Понякога нашето любопитство ни води във връзки, които иначе не бихме могли да създадем. Сенчестата страна на Близнаци е непостоянство или незаинтересуваност към дълбочината.

Когато Венера е в Телец, ние сме по-присъстващи, забавяме темпото, отдадени сме на това да се свържем с приятели и любими хора по по-съзнателен начин.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от ЕС
Къде сме в ЕС? Липсва сериозна информационна кампания
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
От плажа преди 3 седмици
Долу на пясъка какви таланки има...
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Талант за копане с мотиката на село :)))