Караянчева доволна: България стана лидер на Балканите

Шефката на НС против очернянето в предизборната кампания
Обновена: 4 май 2019 21:24 | 4 май 2019 16:30, Красимир Ангелов
238
Караянчева доволна: България стана лидер на Балканите
Снимка: БТА

За тези две години наистина България стана лидер на Балканите, заяви в Златоград председателят на НС Цвета Караянчева.

По думите й на фона на лидерската позиция на България на Балканите и успешното ни европредседателство през 2018 г., според Караянчева звучат неубедително опитите за очерняне и омаскаряване по време на предизборната кампания.

Още по темата
"Загледани в собствените си разправии, в тези избори може би ще изпуснем възможността да заявим по-категорично позицията си", смята председателят на парламента, цитирана от БТА. Според нея българските евродепутати трябва да бъдат заедно в ЕП и да пазят националните интереси.

Цвета Караянчева изрази надежда, че в оставащите седмици от предизборната кампания ще се смекчи тонът и ще се говори в конкретика, без да се използват лъжи, заплахи и всякакви способи на очерняне и омаскаряване. Черният пиар не носи дивиденти и това е доказано в годините, допълни шефката на парламента.

По нейна оценка кампанията досега не върви в посока на политики и на плюсове, които България може да получи от европейското семейство и евроинтеграцията. Вървят лъжи, личностни нападки, а когато започнем да говорим небивалици, сами хвърляме кал върху себе си, смята тя.

Според Караянчева дори опозицията трябва да подчертава нашето успешно европредседателство, за което "всички ни поздравяват".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
1
 
! Отговори
доктор преди 4 години
таа страда от раздвоение на личноста нивата и не се оре редовно и я гони ранен климактериум на прага е на алцхаймер
174
0
 
3
 
! Отговори
тарантула преди 4 години
Ха-ха-ха! И какви са резултатите от успешното европредседателство??? Вдигнаха пенсиите, подобриха здравеопазването, ограмотиха неграмотните и полуграмотни и т.н и т.н.? Хем проста,хем нагла и нахална...Извадиха им кирливите *** ризи и те вкупом заквичаха как са оклеветени, ама фактите са други,чак не ми се коментира.....
173
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАБРАВИ ДА СЕ ПОХВАЛИ ,ЧЕ СМЕ ЛИДЕРИ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ .
172
14
 
2
 
! Отговори
Любов преди 4 години
Колкото и да плюете по форумите осъзнавате ли че освен че сте смешни и жалки нищо няма да промените.
171
3
 
25
 
! Отговори
а познайте преди 4 години
ЛИДЕРИ ПО ПРИКАЗВАНЕ ХВАЛЕНЕ ОБЕЩАВАНЕ ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИТЕ И ПО УГОЛЕМЯВАНЕ НА Г.ЗОВЕТЕ СИ А ? ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ А НЕ ДЕЛА-ТАКА ЛИ БЕШЕ ИЛИ ОБРАТНОТО АПОСТОЛЕ ???????????????
170
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скрийте я тая пекинска патица
169
2
 
29
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
""Караянчева доволна: България стана лидер на Балканите""-Голодной курице просо снится.Любопитно ми е в какво сме лидер.Може би по цени,по ниски доходи ,по мизерия,по радруха,по кражби на политиците,по намаляване на населението,по безнаказаност на корумпираните,по опростачване,по сервилност на така нареченото правителство пред чужди заповеди.
168
1
 
26
 
! Отговори
прити уомън! преди 4 години
Цветето е атрактивна като Барцелонска вила и загадъчна като гръцки остров
167
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ са комунисти, както и БСП и ДПС.
166
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ококорената Пекинска патица прие ли вече католицизма ?
165
32
 
6
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Само някой и друг млад-еж дето още пикае на шумка да му тропа може да хули гнусно управляващите,а също и някой и друг склерозиран старец и червена бабичка.Първите още нищо не са видяли,а вторите са забравили след 9ти септември хилядите убийства на интелектуалци свещеници набедени хора,лагерите на смъртта,гоненията на хора несъгласни с тоталитаризма ,а след 10ти ноември ограбването на народа с гнусната приватизация и фалита на банките. Забравихте ли как ставахме в 4 сутрин за кисело мляко.Мислете
164
3
 
31
 
! Отговори
1 преди 4 години
До САМО ГЕРБ,какви нови самолети те гонят бе ганчооо,ф-16са спрени от производство,още през 1978година,Румъния вече имат 10броя ф-35,тези пък които искаш да победиш,имат 320бр. ф-35,и само да прелетят над България,ще се наакаш,само от шума на двигателите им.
163
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Лидер по демогравски срив и изчезващ народ! За справка, от 89та година ТУРЦИЯ си увеличи населението с 26 МИЛИОНА! Ние намаляхме с 3 милиона или ЕДНА ТРЕТА.2. Лидер по бедност с един милион човека под чертата на пари за оцеляване! Хора умират от глад и студ всяка зима изгорили вече дограми и мебели.3. Лидер по срив в свободата на словото! 99 процента от медиите собственост на държавната мафия.4. Лидер по битова престъпност.И още много "лидерски" успехи.Честито да ни е на всички
162
1
 
28
 
! Отговори
САМИ НАквадратКРЕВАт преди 4 години
Борисоф въведе пълната автоматизация в реализирането на транспортните проекти: шосета, мостове, лотове, метрв.Патентът на д-р Борисов е САМИ НА КВАДРАТТе САМИ се развалят, ние САМИ си ги оправяме
161
2
 
17
 
! Отговори
Еволуция на НК преди 4 години
са ако някой се провикне ча Цвета е бъркала със среден пръст на тиквата в Дъто, Няма как да повярвам. Че е бъркано, е!Но никой не видял Цвета да рови в ГъНяма да повярвам, че Цвета е изнасилена от виетнамски наемен шивач на тигел зиг-заг! Казват Чекмеджет Кутиева краде. Нямам причина да повярвам.Не сме видяли. По резулта не може да се осъжда човек.Кражбата е открадната.Търси не КРАЖБЕЦА, а КРАДЕЦА. Това ГЕРБоидната еволуцията на НК.Последния не се смее а най-много, а най много плаща.
160
36
 
3
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 4 години
Борисов направи България най-модерната държава на Балканите, а с новите самолети които ще купим ще станем и най-силнитевъв военно отношение. С тези самолети ще може да победим турция за има няма няколко часа. Вече турция я е страх от нас.
159
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Абсурдвинаги на бунището!!!!
158
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щяла да ходи в Пиза да види Айфеловата кула.
157
0
 
33
 
! Отговори
Митко преди 4 години
Надявам се да знае разликата между София и Скопие, макар и двете да започват със "С"...
156
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До агитпропИ праха не можем да дишаме нито на Виетнам, нито на Пекин...