Джамбазки ще обединява евродепутатите ни за "Мобилност"

Трябват общи действия, твърди зам.-председателят на ВМРО
Обновена: 30 май 2019 13:36 | 30 май 2019 13:35,
28
Джамбазки ще обединява евродепутатите ни за "Мобилност"
Снимка: БулФото

Малко след като ЦИК обяви официалните резултати от проведените на 26 май избори за Европейски парламент, се появиха и първите призиви за съвместна работа на бъдещите български евродепутати, независимо от това към коя партия принадлежат. Ангел Джамбазки, лидер на листата на ВМРО, отправи днес покана за среща към избраните българи, на която да се вземат решения за общи действия относно т.нар. Пакет "Макрон", който, според него, цели да "унищожи българския транспортен бизнес."

Предложението на Джамбазки е срещата да се проведе на 17 юни, а на нея ще бъдат поканени и представители на целия транспортен бранш.

"Няма време за губене, защото въпросът за защита на интересите на родния ни бизнес в сектора на транспорта е въпрос на национална сигурност.", категоричен е той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе тази мека китка,да каже от къде е откраднал пари за тризонет в Париж на стойност 9 000 000??!??!?
20
0
 
4
 
! Отговори
Ор село преди 4 години
Бихте ли обясненили как точно бг фирмите подбиват цените. Нищо подобно. Всички превозвачи вземат товари от едни и същи сайтове, така че, печалбите са едни и същи и за бг фирмите и за останалите фирми. Но заплатите са различни. Така че, да затварят ... 40249в Европа има търсене. Работата е една и съща.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДЖАМБАЗКИ *** ПИЦАРСКИ,ВНИМАВАЙ В КАРТИНКАТА ,ЧЕ ЩЕ ТЕ ОТНЕСЕ ВЯТЪРА НА ДРУГИЯ СВЯТ
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Български ген е, че всеки гледа да отмъкне нещо за себе си. От Чингис Хан насам е така.
17
0
 
10
 
! Отговори
До кафяв преди 4 години
Ами колко пъти да ви казваме че едните и другите са маскари.
16
0
 
12
 
! Отговори
Cvetko преди 4 години
До PetkoНали в тия фирми работят шофьорите бе Петко. Те без работа няма да останат и семействата им също. Кво да ми дреме за някакъв транспортен сектор. Работодателите да плащат всички необходими средства и готово, те ти го пакета мобилност. Що не почнат да плащат нормално, а не като командировка??? Така ще има и за хазната и за работещите, а не само за "Патрона" "Газдата" "Чорбаджията". Досега беден превозвач не съм видял, а бедни "тираджии" дал господ! Спят като животни в кабините и ядат х*я
15
1
 
18
 
! Отговори
Ами така е.. преди 4 години
Къв бизнесмен си след като не можеш да осигури на работника си, европейска заплата и нормален начин на живот в рамките на ЕС..??!Ако не можеш----фалирай и бегай.ИМА ВЕЧЕ И ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ!!!!
14
0
 
21
 
! Отговори
До Petko преди 4 години
Който не може да плаща поне 5000 лева заплата на тези шофьори, да фалира и колкото по-бързо, толкова по-добре за България. Шофьорите няма да останат без работа. Същото важи и за всички в България, но не 5000 лева, а обикновено поне 3000 лева заплата.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхме ви как се обединихте с подсъдими генерали и с прости артисти като получихте изцяло вота на простаците.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
време нямало, е питайте как гласуваха предните хрантулници взели по 1.2 милиона пари от заплати в евро парламента, примерно баречката, който вече може да стане учител и да преподава английски език.
11
0
 
12
 
! Отговори
Кафяв преди 4 години
Да, цяло Столипиново гласувахме ,а тоя
10
14
 
1
 
! Отговори
Petko преди 4 години
До 8 Грудю: според теб по добре ли е да се закрият транспортните фирми и да останат и без тези 1500, как мислиш? поддържа се сектора в Бг единствено защото е конкурентноспособен от към цени иначе и това закриваме
9
4
 
21
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Тоя е патриотар. ***.
8
1
 
31
 
! Отговори
Грудю преди 4 години
Да ги обединява и шофьорите да продължават да получават 1500 лева, без осигуровки и други екстриТова е да си патриот без грам ум
7
0
 
30
 
! Отговори
Перо преди 4 години
Действай патриоте, не трябва да се допуска шофьорите да спят в мотел (аа не по кабините), да се хранят в заведение (а не край камионите), да бъдат осигурявани на реални доходи (а не на минимална заплата) да получават в Европа български (а не европейски) командировъчни, да виждат семействата поне веднъж месечно (а не на три месеца) и главното - да престанат да бъдат безплатни охранители на камиона и стоката. Тъй де, не шофьорите, а собствениците дават пари за предизборни кампании.
6
0
 
18
 
! Отговори
bolbov преди 4 години
Наистина нашите роми гласуваха за ВМРО защото мислеха,че Слабаков е от техните хора,иначе и Каракачанката и Думайки щяха да са в старата компания на Волен и Симеонов.
5
2
 
28
 
! Отговори
Православен преди 4 години
За вмро масово са гласували роми! 85% от техни резултат е ромски вот!
4
1
 
32
 
! Отговори
??? преди 4 години
Интересът на бизнеса е един, а на шофьорите е точно обратния. Кой е българския интерес в случая? Според Джамбазки това е интереса на бизнеса, но дали е така наистина.
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
патриотичното джудже пак залъгва балъците... Спри се ве, изборите минаха, успяхте да излъжете 7%. Пактът е необходим и трябва да се приеме. Не ми друме за транспортните босове, чиито интереси защитавате. Това не е "въпрос на националната сигурност" , а въпрос за това колко пълен да техния джоб
2
3
 
25
 
! Отговори
патриотин преди 4 години
Този върл националист и яростен патриот беше подписал Истанбулската конвенция!Така и не разбрах защо гласуваха за него!?