Беглика фест ще ни слее с природата през август

До 15 януари се продават промо билети
12 яну 2015 10:36, Александър Попов
3
Беглика фест ще ни слее с природата през август
Снимка: Беглика фест

Фестивалът Беглика ще очаква своите почитатели и тази година през август месец, за да потопи хиляди в хармонията с природата. Седмото издание на феста обещава да предложи на съмишлениците си още повече музикални предизвикателства, форуми и уъркшопи.

Със самото си създаване през 2008 г. Беглика Фест се превърна в изявлението на едно цяло поколение на нуждата от нови ценности - отговорно отношение към природата, нов подход към образованието и гражданското участие.

Беглика 2015 ще продължи тази традиция и е посветена на един нов свят, който преосмисля, надгражда и включва всички в своето сътворяване - облак от граждански, творчески и визионерски потенциал, способен да роди нови вселени.

В края на август той ще оживее на брега на язовир Голям Беглик в местността Батлъбоаз, Западните Родопи, заедно с добре познатото си музикално влечение към необикновените културни и жанрови комбинации, за които често се говори като за джипси пънк, болкън бийтс, уърлд етно фюжън и др.

Отличителна черта на феста е и обединението на множество философски движения и каузи, както и творчески и спортни дейности, включително улични артисти и цирково изкуство, йога и медитация, психодрама и плейбек театър, акробатичен театър, разходки по въжена градина, както и слаклайн, конна езда, каякинг, айлякинг и много др.

До 15 януари са в продажба и промоционални билети за всички дни на Беглика 2015 на цена от 30 лева, които могат да бъдат закупен през мрежата на TicketLogic.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Беглика фест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
8
 
! Отговори
Йорданова преди 9 години
Coco и как по-точно сме съсипали язовира?Ако бяхте там, щяхте да сте наясно, че това е най- съобразеня с природата фестивал в Бг.Рибките са живи. Дръвчетата са намясто. Няма боглуци.... спете спокойно и ако решите заповядайте тази година, за да се убедите в думите ми. Хубав ден :)
2
5
 
5
 
! Отговори
Coco преди 9 години
Съсипаха хубавия язовир с тия тъпотии!
1
1
 
2
 
! Отговори
Мира преди 9 години
Хахахахаха шоуто продължави