Беглика Фест 2016: Ключове към приключението

Фестивалът е от 25 до 29 август
0
Беглика Фест 2016: Ключове към приключението
Беглишки нинджа. Снимка: Беглика фест

И тази година Беглика фест готви приятни изненади за всички, които ще се съберат на беглишките поляни между 25 и 29 август.

На феста се очакват Markandeya, Man of No Ego и Gene Keys Bulgaria, а организаторите тепърва ще обявяват нови имена.

Беглика Фест 2016 и Iplay.Ninja представят втората част на играта Беглишки нинджи – приключенската отборна игра, която връща в спомените от книгите игри, отключва фантазията и изпитва тялото. Отборите ще се потопят в сюжет, включващ четирите стихийни елемента – Огън, Вода, Въздух, Земя, и, разбира се, петият елемент – Човекът.

"Островът на тишинавтите" е интерактивен спектакъл в природна среда, който съдържа в себе си елементи на ленд арт, пърформанс, музика и театър на сетивния лабиринт. Създадва се за втора година като коопродукция на Театъра на сетивата София и Беглика Фест. За повече информция и записване за участие следете страницата на фестивала.

Между Земята и Небето... На тази сцена няма невъзможно.

И тази година тя ще бъде отворена за всички, които носят талант за споделяне. В четвъртък вечер тя ще бъде отворена за артисти - всеки артист може да стане част от нея след кандидатсване. В петък – Сцена за беглишки таланти, специално пространство за вдъхновени и смели бегликъри. В събота вечер – артистите от Нибрай ще смаят публиката със своите изпълнения. Отново ще има среща и с куклен театър "Мале, мале" и още огнени, циркови, весели души от близо и далеч. 
           
Магията отново ще се случва с Playback театър "Тук и Сега".

За да откриете съкровище, не е нужно да ходите през девет планини в десета. Достатъчно е да изслушате историята, на който и да е Човек. Театър "Тук и Сега" е една среща – между актьорите и публиката, между откровенията и преживяванията по между им. Зрителят не е зрител, а участник, режисьор, създател.

Част от устрема ни към колективно начало е и crowdfunding кампанията на фестивала, която се организира за първи път. Остават броени дни до стратирането й на ulule.com.

Билети за фестивала можете да закупите от Ticketlogic, a до 8 април е активна опцията Билет на изплащане в Easy Pay.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Беглика фест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари