Рафтинг и каяк в Кресненското дефиле

Outdoor & White Water Fest за втора поредна година
27 фев 2018 14:23, Петя Славова
3
Рафтинг и каяк в Кресненското дефиле
Снимка: Център за приключения и рафтинг кемп Адвенчър Нет

Рафтинг и каяк сезона в Кресненското дефиле ще бъде открит на Outdoor & White Water Fest на 31 март и 1 април. Събитието ще се проведе за втора поредна година.

Първото такова бе посетено от 800 души, а тази година организаторите са подготвили неспиращи и разнообразни спортни активности сред природата (рафтинг, колела, катерене, летене с парапланер, пейнтбол), музика на живо, DJ парти и прожекции на тематични филми.

За тези, които предпочитат да научат и как стават нещата на теория, ще има дискусии с личности от света на екстремните спортове и планината.

Сред специалните гости на феста ще е и алпинистът Боян Петров, който в компанията на местните ще разкажат за съдбата на българската природи и как се развива туризма в региона.

Уютен палатков лагер, сгушен сред иглолистните дървета и край реката, ще подслони  почитателите на къмпингуването, които искат напълно да се потопят в атмосферата на планината, като същевременно не остават далеч от фестивалното парти настроение на музикалната сцена. 

Предпочитащите удобствата на дома пък ще могат да изберат да нощуват в къщи за гости в непосредствена близост в Симитли, Кресна и региона.

Първото издание на Outdoor & White Water Fest през 2017 г. утвърди дългогодишната традиция в последната седмица на март пролетното пълноводие да бъде отбелязвано  с  DJ парти, специални гости, демонстрационни спускания и придружаващи активности.

Как да стигнем до Център за приключения  и рафтинг кемп Адвенчър Нет: на 120км. от София по магистралата  Е79 за Гърция, непосредствено след втория тунел от Благоевград, отбивката вдясно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Дали не е седмица по рано. Антон сезона закрит ли е. Яко име фест по стар български обичай сигурно ще има и хепънинг, тревякинг, дринкинг факинг и други важни спортни дейности.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
симитлийският кмет изтрезнел ли е