Роналдо за най-важния си трофей: Плаках, смях се, напих се!

Не се шегувам за пиенето, подчерта футболната звезда
Обновена: 27 дек 2019 22:11 | 27 дек 2019 09:28, Веселин Коларов
14
Роналдо за най-важния си трофей: Плаках, смях се, напих се!
Снимка: Reuters

Петкратният носител на Златната топка – Кристиано Роналдо, разкри кой е най-важният трофей в бляскавата му кариера.

Едва ли е изненада, че става въпрос за европейската титла с Португалия през 2016 г. "Това беше велик момент. В онази невероятна, незабравима вечер плаках, смях се, страдах (б.р. - Роналдо беше сменен през първото полувреме заради контузия). Крещях, напих се".
 
"Не се шегувам! По време на финала плаках толкова много, че се обезводних. След мача, по време на тържествата, изпих чаша шампанско и веднага се напих. Всъщност не пия, но този ден беше толкова специален. За мен това е най-важният трофей", заяви Кристиано.
 
На финала в Париж Португалия се наложи с 1:0 след продължения с гол на Едер и спечели първия си голям трофей в историята. Впоследствие Роналдо изведе родината си и до триумф в новия турнир на УЕФА – Лигата на нациите, а в момента се е прицелил в рекорда на иранеца Али Даеи (109) за най-много голове за национален отбор.
 
Роналдо се нуждае от 11 попадения, за да излезе на върха в класацията. На Евро 2020 Португалия е в кошмарна група с последните два световни шампиона – Франция и Германия. Четвъртият отбор ще е някого измежду България, Унгария, Исландия и Румъния. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велик Роналдо, истински патриот. А не като стоичкофф да вика, че България нищо не му е дала. Forca Portugal & Vive Ronaldo!
12
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
До АнонименИ затова най-много да се класират на европейско на маса. Много са добри в "ганкеното". Мамини сладки... Те толкова си могат, ама нали от малки ги бутат да стват футболисти. А Роналдо ще го гледат по телевизията, като обикновени пийняци.
11
0
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Верно е, че Стоичков си остана *** селянин... Но 4тото място на световното в САЩ ще остане в историята... А ти ще си идеш като теле без такава
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 9 Муахахах...евахта у левскарската отрпетия....Ако не бил САЩ 94 Стоичков щял да бъде като Бербатов??? Бербатов спечели ли ШЛ? Не!Бербатов спечели ли 5 шампионата на Англия като Стоичков с Барса? Не- само 2. Бербатов взе ли златната обувка на Европа като Стоичков? НеБербатов взе ли Златната Топка????Аре у лево бе, син ***!
9
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стоичков е лилипут пред Меси,Роналдо,Марадона ,Зидан ...Една случайност го направи голмайстор със Саленско в САЩ ,а самото пътуване в САЩ си беше чист късмет .То се видя и в мачовете с Нигерия,Швеция и Италия .Кажи речи в половината се орезелихме.Без САщ 94 Стоичков щеше да е точно като Бербо.Играл някъде в голям клуб и *** изритано от тоя дето взе ...Йохан.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 Ти си бил много спрял, бе! Все едно да кажеш че мадридските фенове мразят Меси. Ми много ясно! Двата отбора и феновете им се ненавиждат.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Завистливия Стоичков мрази Роналдо .
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много слаба алкохолна подготовка, нашите са доста по-напред с материала.
5
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кога най- много плака от мъка, г-н Роналдо? Изглежда тази година, когато най-великият взе 6-та рекордна Златна топка и те остави да му дишаш прахта. Плака здраво, защото знаеш, че вече не можеш да го догониш по брой Златни топки. Свиквай, това е реалността!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 Е ти не знаеш ли че по-самовлюбен човек от Гелосаната булка на бат Хари едва ли има на тази земя.Нарцис на 1000%.
3
4
 
9
 
! Отговори
Див Петел преди 4 години
Щом почна със спомените за най-най...., значи е приключил за големия футбол, което е добре, предвид меко казано неприятния му характер и самочувствие. А за чашата шампанско от която се напил мога да повярвам, като го гледам какъв е префинен.
2
4
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Дано не се класираме, че другите отбори ще си оправят головата разлика срещу нас...
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде айде....от една чаша шампанско се напил. Сигурно е издрънкал цяла бутилка подарък от бат Хари, ама се прави на две и половина.