Въпреки финансовата криза: "Левски" с глоба от 2000 лева

ЦСКА също отнесе наказание
18 фев 2020 18:25, Нели Христова
9
Въпреки финансовата криза: "Левски" с глоба от 2000 лева
Снимка: БГНЕС

Отборите на Левски и ЦСКА бяха глобени от Дисциплинарната комисия към БФС след дербито между двата тима в събота на Националния стадион “Васил Левски”, съобщават от БГНЕС.

“Сините” фенове дариха всички събрани средства за хореография на клуба, във връзка с финансовите затруднения на отбора, като по време на двубоя не използваха забранените от правилника факли, димки и бомби, но въпреки това тимът ще трябва да заплати глоба. От ДК са постановили 2000 лева санкция за хвърлени множество предмети без последствия, както и още хиляда лева за обидни и нецензурни скандирания.

Глобата за ЦСКА е още по-голяма – общо 5300 лева за нерегламентирано използване на димки и бомбичка, хвърлени димки на пистата и обидни и нецензурни скандирания, като “червените” ще трябва и да възстановят нанесените от феновете щети по Националния стадион “Васил Левски”.

Наказание има и за помощник-треньорът на ЦСКА Добромир Митов, който бе изгонен от рефера по време на двубоя, като той е със спрени права за един мач и ще трябва да плати 2000 лева глоба. Още по-солена е глобата за капитана на “армейците” Петър Занев, който бе изгонен след края на мача, като той няма да играе в два мача и ще трябва да плати 5000 лева. Защитникът на Левски Нуно Рейш пропуска един мач и е глобен с 300 лева за червения си картон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подуяне под карантина.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЛЕД КАТО ВИДЯХА ,ЧЕ С НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ДА УНИЩОЖАТ "ЛЕВСКИ",МИНИСТЪР КРАСЕН КРАДЛЕВ Е НАРЕДИЛ НА БФС ДА ПОЧВАТ С ГЛОБИТЕ . БОЙКО ,И С ГЛОБИ НЯМА ДА УНИЩОЖИТЕ КЛУБЪТ НИ!!!И ДРУГО,НАЙ-ИЗРЯДНИТЕ ФИНАНСОВО СОБСТВЕНИЦИ НА ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ-ВЕНЦИ(ТОРБА) СТЕФАНОВ И ГРИША(КРАДЕЦ) ГАНЧЕВ КОГА ?
5
2
 
1
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 4 години
Кого са обидили? Оранжевите *** ли, които пускаха оранжев пушек? Мамка им на БФС!
4
3
 
4
 
! Отговори
Пак ги преди 4 години
Погалиха.Тоя път по бедност.
3
5
 
3
 
! Отговори
Святата Истина е: преди 4 години
ГОВЕДАТА са ВОЕННИ и то ЧЕРВЕНИ като онова австралийско червено *** Джок ПолфриймънКорида,Испания и военният офицер БИК тръгнал на войнаПо тихо да не чуят военните ква говра си правят още испанците с тяхЧОВЕКЪТ и *** реагират ПО ЕДИН И СЪЩИ начин на ЦВЕТОВЕТЕЧЕРВЕНОТО е КРЪВОПРОЛИТИЯ,УБИЙСТВА,МАРС,ВОЙНИ че даже и АДЪТ на Сатаната,Луцифер и Велзевул е червенПублична тайна е как цветовете влияят на ХОРАТАСИНИЯТ цвят е Вселената като "Една одисея 2001" на Артър Кларк
2
5
 
11
 
! Отговори
ХАХА преди 4 години
Какво общо има финансовото състояние с нарушаването на правилата важащи за публиката?
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да се научат на ред тез го-ве-да.