Красен Кралев: Няма как премиер да стане собственик на Левски

Според спортния министър цялата сага с акциите е несериозна
Обновена: 13 май 2020 10:22 | 13 май 2020 09:46, Александър Попов
351

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 
Предаването на акциите на Левски на премиера Бойко Борисов завърши очаквано с неуспех. В ролята на куриер се изяви журналистът Сашо Диков, но ценните книжа не бяха приети от Севдалина Арнаудова, PR на премиера.
 
Тя заяви, че Бойко Борисов няма да приеме акциите на футболния клуб и определеи безпрецедентната ситуация като обидна.
Още по темата
Спортният министър Красен Кралев обяви, че случващото се не е нормално, но то не е предизвикано от държавата, а от собственика на клуба Васил Божков.
 
"Премиерът няма моралното право да притежава акциите, на който и да е спортен клуб в България. Те се прехвърлят, когато и двете страни са дали съгласие. Върнете акциите там, откъдето сте ги взели".
 
Красен Кралев заяви още, че е редно сега акциите да бъдат предоставени на феновете на "Левски" и напомни, че клубът има много рекламодатели и винаги бизнесът е искал да помогне на клуба.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
316
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до к.393Акциите са поименни, адресирани ди ББ. Изходът е той да ги приеме и веднага да ги джироса на ветераните на Левски, които във facebook ги поискаха от В.Б. Вместо да се връщат при него, елегантният ход е чрез премиера да отидат при Н.Сираков, П.Петров, Михайлов, Ивков, Жечев, Пл.Николов, Телкийски, Г.Иванов и много други. Би следвало ББ да не държи на своето его и да покаже, че е склонен на компромис. Другото е проява на инат.
315
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подхвърлиха Левски и сега следва свободно падане .. ало левскарите!
314
3
 
1
 
! Отговори
Левскар ,до 220 преди 3 години
Бойко Борисов никога не е ставал собственик на акциите на ЛЕВСКИ Така че правилно отказа ,Може да ми слагате минуси колкото си искате
313
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До специалистиЗатова пък, здравният министър не е медик
312
2
 
1
 
! Отговори
специалисти преди 3 години
А завършил МЕДИЦИНА може ли да стане министър на спорта? Питаме, защото снощи по телевизия се появи състудент лекар на въпросния министър.... и настана страшен смях! Вероятно Б.Б. смята, че за спорта у нас е необходим лекар? Ама май по - скоро РЕАНИМАТОР! А на тая снимка този мяза на погребален агент..
311
2
 
2
 
! Отговори
гдгдффг преди 3 години
Берлускони как беше собственик на Милан и премиер? Ама може да си обясни парите
310
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи може един министър председател да има тайна къща в Барселона, а не може да притежава явно акции, които по закон са вече негови?П.П. А дали най-накрая мутрьо се научи как да си слага маската правилно?
309
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Темата се преекспонира, защото отбора не може да,, попадне в точните ръце,,. Съжалявам за този отбор много жалко, да го развяват, като,, мръсен пар*ал,, от властта и Олигархията със съмнитлни доходи и от един леко не зрял човек, който винаги е до фалиралите лица. Гледала съм го този филм, беше сага,, КТБ,,. Жалко за хора
308
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може като Берлускони , боко е джудже сравнение с него!!!!
307
2
 
8
 
! Отговори
умни хора преди 3 години
Има ли поне един нормален човек, който да не знае,че в дъното на всичко гнусно, лошо, корупционно в тази държава е Тиквата? Идват избори, нека пак да гласуваме за Тиквата.ОРУЕЛ---Народ,който гласува за своите мъчители, не е жертва, а съучастник.
306
5
 
6
 
! Отговори
само Левски преди 3 години
Това е възмутително! Управници и богатши да си играят с Левски! Отборът е с национално значение! Той е повече от футбол, той е символ! Бойко, Кралев, правосъдният министър да ми отговорят какво ще стане с ФК Левски! Понеже ще си спомня отговора или мълчанието по време на изборите! Искаме си отбора, славата му, гордостта, която ни носи!
305
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Бoко му трябват само гласовете на левскарите, а не фк Левски
304
2
 
10
 
! Отговори
До Чегевара преди 3 години
Той, за малко и футболист на годината да стане, ама пуста му скромност...
303
3
 
10
 
! Отговори
Чегевара преди 3 години
Абе Кралев, как да не може! Ами Берлускони?
302
4
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Конституцията ни не спазвата демонстративно ...та аре моля,сега си ги мерите меките,ама сметката ще я платят необразованите и безработните...както винаги...а сега и гладни скоро,никои не му пука за Левски...ЦСКА..отклонява се внимание от неСправедливият живот в държавата ни и в ЕС,разделихте хората и променяте ценностите им,не спазвате Конституцията и Законите..вие си ги гласувахте...скоро ще сърбате плодовете...гладен човек и силна вода не се спират...скоро и във вашите домове и замъци
301
5
 
8
 
! Отговори
Прост преди 3 години
Тоя дето си пусна брада лъже най-долно. Има как - подава си оставката като премиер и става собственик да им слуша възгласите от шествията. Ама не - 2 метра разстояние и да си мият ръцете.
300
7
 
8
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Този "индивид" какво се прави на "интересен"........в България всичко е възможно----това е истината
299
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се връзвате на тия нескопосани ПР акции, да не сте на нивото на Тити? Само мафиоти могат да искат да вземат нещо което е на загуба, сетете се сами защо.
298
5
 
9
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
А как бе Кралев го извъртяхте с ЦСКА-София? А с Левски не можете, явно няма как да се облажете, Божков не си дава парите.
297
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бочко ти ли ще го вземаш У'евски или ще го джиросаш на Дебелян Пеевски?