Кошмар на Роналдо преподписа с Лудогорец

Владислав Стоянов остава в Разград
Обновена: 21 май 2020 15:33 | 21 май 2020 15:33, Веселин Коларов
8
Кошмар на Роналдо преподписа с Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

Владислав Стоянов стана поредният футболист на Лудогорец, който продължи своя договор, обявиха от Разград. След кратки преговори вратарят прие предложението на ръководството на шампионите и парафира новия контракт.

"Щастлив съм, че ще имам възможността да продължа кариерата си в Лудогорец. Екипът ни е страхотен. По-мотивирани сме от всякога да печелим нови трофеи и да радваме нашите фенове", заяви Стоянов, който може да се похвали, че е спасил две дузпи на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо.
 

Роналдо има и една вкарана дузпа срещу Владо Стоянов. Единствено Диего Алвес е с по-добри показатели от българския вратар при наказателни изстрели срещу петкратния носител на Златната топка. Той е спасявал три опита на Кристиано от бялата точка и има един допуснат гол от нея. 
 
Владислав Стоянов е в Лудогорец от 2013 г. За седем години той изигра над 150 мача за тима във всички турнири. Кариерата на вратаря бе белязана от тежка контузия, която го извади от терените за две години и половина. С много воля и професионализъм Стоянов се възстанови на сто процента и се върна в игра за първия отбор през есента на миналата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Баа Маааму.... преди 3 години
Кошмар . Роналдо преподписа с Лудогорец .....
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Кошмар на Роналдо" - Това е шега нали?
2
6
 
1
 
! Отговори
До 1, 2, и 3 преди 3 години
Роналдо много добре знае за съществуването му, ама за вашето съществуване със сигурност никой не знае
1
2
 
16
 
! Отговори
+ преди 3 години
Роналдо всяка вечер не моел да спи от Владко....така си мисли кухата лейка дет се чудила какво да скове за пършивото сайтче ..а истината е много по-прозаична ...Роналдо никога не е знаел кой е тоя камо да го е запомнил камо ли пък да сънува кошмари зарад него....