Арестуваха Райън Гигс за домашно насилие

Селекционерът на Уелс заподозрян в побой над приятелката си
5
Арестуваха Райън Гигс за домашно насилие
Снимка: БГНЕС

Легендата на Уелс и Манчестър Юнайтед Райън Гигс е бил арестуван в неделя вечерта по подозрение в побой над приятелката си Кейт Гревил.

Полицията е била повикана в имението на бившия футболист в Уорсли след 22:00 часа след сигнал за скандал и нарушаване на обществения ред.

Гигс е бил тикнат в ареста, но напълно отрича обвиненията в побой: "Той съдейства на полицията и ще продължи да го прави при разследването" заяви агентът на Гигс.

Според информацията Кейт Гревил има леки наранявания, които обаче не са сериозни. Впоследствие Гигс е освободен срещу парична гаранция. От 2017-а двамата ту се събират, ту се разделят.

Случилото се наложи отмяната на насрочената за вчера вечерта пресконференция, на която националният селекционер трябваше да обяви състава да мачовете срещу САЩ, Финландия и Република Ирландия.

Гигс и друг път се забърквал в неприятности. Той се раздели с бившата си жена Стейси, след като бе хванат да й изневерява с модела Иможен Томас, както и със съпругата на брат си – Наташа.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги му е лично,че е комплексарот село. Естествено с парите комплекса се засилва. Общо взето такива хора трябва да бъдат махнати от спорта. Все пак дава пример
2
2
 
18
 
! Отговори
Къцката преди 3 години
Англия - Малък остров, скапан генетичен материал.
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда, че тоя не струва като човек. При толкова пари и жени около него, да почнеш да се занимаваш с жената на брат си е доста извратено. Сега пък бие друга..