С 3:0 България победи аматьорите от Гибралтар

Това е едва първи успех за "лъвовете" в календарната 2020 г.
11 ное 2020 21:30, Нели Христова
64
С 3:0 България победи аматьорите от Гибралтар
Снимка: БГНЕС

България удари с 3:0 Гибралтар в контрола и записа първа победа за календарната 2020 година. Попаденията за националите ни забиха  Александър Цветков (5), Георги Йомов (14) и Димитър Илиев (45), съобщават от Gol.bg.

Така "лъвовете" ще вдигнат леко самочувствието си преди срещата с Финландия от Лига на нациите. Мачът е тази неделя от 19.00 часа на стадион "Васил Левски".

Като цяло срещата не предложи особени футболни достойнства. Момчетата на Георги Дерменджиев изцяло контролираха събитията на терена и заслужено си взеха победата срещу аматьорите от Гибралтар.

Трябва да се отбележи, че България в последните си 20 официални мача има само два успеха. Срещу 6 равенства и цели 12 поражения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна скръб е футболния отбор на България и БФС. Те са достойно отражение на състонието на държавата ни и манталитета ни. СРАМ......
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам следващия път, когато трябва да си понапомпат самочувствието, да се организира среща с представителния отбор на Куртово Конаре!
53
0
 
3
 
! Отговори
Прав си преди 3 години
До АнонименПрав си,загубата от Таити ще е тактическа, за да не попаднем в групата с Косово и Люксембург, а да влезем в групата с Германия, Бразилия и Аржентина-тряскаме ги още в групите и излизаме на финал ! И после-награди индивидуални-голмайстор-Боинката, най-добър врата-Михайлов, най-добър съдия-пак някой наш,най-красив автогол-пак някой наш! Абе ша оберем всички награди! Но само трябва да сметнем загубата от Таити колко ще е-да не ни развали много головата разлика!
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бием наред бе. Да се готвят Фиджи, Лагос, Барбадос и Островите Зелени нос и Танганайка и се класираме за световното, но със загуба от Таити.
51
0
 
11
 
! Отговори
18+18+ преди 3 години
Уф, добре,че има такъв отбор-Гиблартар,че да бием! Сега ще се надяваме да попаднем в една група с отбора по кърлинг жени на Боствана, фехтовка -от Индия, спускане шейни-ЮАР и най-вече- спортна стрелба- Патагония! Тогава ще имаме 50 на 50 шанс да се класираме! От тук до края следва--чревена точка,18+18+,18+18,18+18+,червена точка ...и ***нещастни!
50
0
 
13
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Национали срещу аматьори, смятайщо за падение е !!!Ако обаче нашие кючекчии бехя играли с аматьорите на Исландия, резултатът пак можеше да е 3:0, ама в полза на амтьорите !!!
49
0
 
4
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 3 години
Баце , я се бееме събрале пичовете от маалата , на три ракии със зе'ье ..., *** Баце , щееме да ги мандръсаамье тия пустинаце Баце поне с 10 на нула Баце !!!За тия бе , за националете , тия Баце , че ги мъндръсаме с едно 3,4 на нула Баце ...... Ай са , че ме чака Викито , Викито бе , на Бекъма жена му ....
48
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най на краят намериха някой по слаб отбор от тях.След толкова години търсене даде резултат.
47
0
 
14
 
! Отговори
Сахар преди 3 години
Нашите имат шанс при участие във фенкупа Ариана.
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е къде сте поети музиканти певци защо спите сега е момента да създадете нещо за прослава на нашите футболни легенди тази победа трябва да се помни защото няма да имате втори шанс в живота
45
0
 
14
 
! Отговори
the end преди 3 години
Гледах само първото полувреме. Пълна трагедия. Мъка. Драма. Криза. Безидейност. Май това са думите които въпреки 3те гола го описват. Отбор който има амбиции, който дори само си помисля за класиране на някакъв значим футболен форум, трябва да излезе от този мач попедител с двуцифрен резултат...
44
0
 
3
 
! Отговори
хаха преди 3 години
До Колю ДжамбазаОт островитяните ще паднем. По-добре да не се срещаме с тях.
43
1
 
10
 
! Отговори
... преди 3 години
То остана и национален отбор, да падне от аматьори...
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътят не е лесен!!!
41
0
 
21
 
! Отговори
КОВИД двайспет преди 3 години
Браво лъвове, браво тигри, браво великани!!! Гибралтар са аматьори, но безкрайно опасен противник. Който ги "удари" е световен шампион!!!
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Историческа победа!Ще се помни години наред.
39
0
 
22
 
! Отговори
Колю Джамбаза преди 3 години
Изстрадана победа за българските лъвове! Браво! Чувството е почти същото като през далечната 1994-та година! Хайде догодина ако на хаирлия - още една победа и над Фарьорските острови!
38
2
 
30
 
! Отговори
Ястребител преди 3 години
Поздравявам всички българи за тази победа над великана Гибралтар! Някои хора омаловажават тази победа, но Гибралтар не е за подценяване. Има население от почти 34,000 души и площ от 7 кв/км.
37
0
 
3
 
! Отговори
хммм преди 3 години
Това 18 вдясно Тор от Отмъстителите ли е?
36
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако играят срещу пингвините от южния полюс може да победят с повече!До къде стигна тази държава, която преди много време имаше световни и олимпийски награди?