Трима селекционери отказали да поведат националния отбор

Това са Николай Киров, Александър Димитров и Илиан Илиев
17 яну 2021 10:25, Екип на Dnes.bg
12
Трима селекционери отказали да поведат националния отбор
Снимка: БГНЕС

Трима специалисти са отказали да водят националния отбор преди избора на Ясен Петров. Това са Николай Киров, Александър Димитров и Илиан Илиев.

Те били поканени последователно за селекционер от вицепрезидента на БФС и отговорник за националните отбори Емил Костадинов. И тримата обаче са отклонили предложенията, пише „България Днес“.

Киров и Илиев предпочели да продължат с клубните си отбори Арда и Черно море, вместо да поемат националния отбор.

Александър Димитров бе смятан за фаворит за овакантения от Георги Дерменджиев пост. Както стана ясно обаче младият специалист сам се отказал. Той е изтъкнал лични причини за решението си. Вместо това ще продължи да води младежкия национален отбор.

В крайна сметка на Изпълкома били обсъждани три кандидатури за нов селекционер на националния отбор – Ясен Петров, Георги Донков и Георги Дерменджиев, който бе начело на представителния тим до декември.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: футболотбор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
Нормално да откажат. Хората си имат работа. Ясен е безработен.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не сложат някой от вечно знаещите по много Лечков, Костадинов, Венци Стефанов. А може и тримцата като треньорско трио. Те вечно много знаят как се играе футбол пък как били играли националите и за това падали.
9
0
 
5
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
АМИ , НИКОЙ НЕ ОТИВА НА ГИЛОТИНАТА .."ПО ЖЕЛАНИЕ"!
8
1
 
4
 
! Отговори
Обичайния Заподозрян преди 3 години
Откакто националния ни отбор достигна на такова престижно място през 1994г. и футболистите спечелиха пари и слава ОТТОГАВА националния отбор на България се превърна в притегателно място за всякакви мамини/таткови момченца,чалгари, манекени,третополови и различни търсачи на слава и лесни пари а българския футбол стана място са "трупане на пачка" тарикати -мениджъри,черно тото,машинации,съмнителни транцфери,схеми за точене на пари от държавата НО пък от Д.Пенев насам ВСЕКИ треньор е ВИНОВЕН.
7
0
 
21
 
! Отговори
Юнаци преди 3 години
Арсен Венгер, Моуриньо и Гуардиола, също са отказали.
6
1
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
е кой ще седне самоволно на електрическият стол
5
0
 
15
 
! Отговори
От Каталуния преди 3 години
Я наемете женският отбор на ,,Барселона" по футбол с треньорът им. Ще скрият топката на нашите мъже.
4
10
 
5
 
! Отговори
Меси преди 3 години
" Българинът" Сесиньо докато играе футбол, България няма да има национален отбор ! Всички Сесиньо-вци да се натоварят на един вагон и да ходят в пустинята да носят вода на камилите ! Само за това стават !
3
0
 
20
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
Че има ли още хора в България, които мислят, че имаме футбол ??? Имаме чалга, плеймейтки , дупетати, олигарси, но футбол - тц !
2
1
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Да внесат 10 африканци и 10 бразилци и да се приключва с тая мъка нац. отбор.поне като падат ще си отдъхнем на псуване на расова основа :)))))))))))))))))))))))))))
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно.Закривайте поетапно националният.Левски,ЦСКА,Локо,Ботев,Лудогорец и тн.Да ходят в чужбина да играят там.Футболът в България се *** в мутро-селяндурски спорт с клошари и престъпници.