Високи токчета за оргазъм

Високите токчета не само изглеждат сексуално и елегантно, но и помагат на... женския оргазъм
5 фев 2008 09:28,
26
Високи токчета за оргазъм
Снимка: nt-ene.gov.tm

Високите токчета не само изглеждат сексуално и елегантно, но и помагат на... женския оргазъм.

Стана ясно, че високите токчета оказват положително въздействие на мускулите на диафрагмата на таза, така наречените "мускули на удоволствието", които участват в механизма на оргазма, пише италианският вестник "La Repubblica".

Доктор Мария Черуто от университета във Верона е провела изследване с участието на 66 жени на възраст под 50 години.

С помощта на специални електронни устройства тя е измервала активността на тези мускули в зависимост от наклона на стъпалото и изяснила, че при онези, на които стъпалата са под ъгъл от 15 градуса спрямо пода, което отговаря на токче от 7 сантиметра, активността на мускулите се намалява с 15%.

Всъщност това означава, че високите токчета напрягат мускулите, като по този начин увеличават силата им и възможността им за свиване. А добре тренираните мускули помагат за засилване на половата възбуда и в резултат на това - за получаване на по-силно удоволствие.

"Жените често се затрудняват при изпълнението на упражнения за мускулите на диафрагма на таза, а носенето на обувки на високи токчета може да стане решение на този проблем", казва доктор Черуто.

Според стилистите обаче токче с височина над 11,5 сантиметра пречи на красивата стойка при ходене и изглежда неелегантно.

С това твърдение са съгласни и спортистите. Например Марк Робъртс, личният треньор на Мадона, Наоми Кембъл и други шоузвезди, е убеден, че високите токчета, които поставят под напрежение коленете и глезените, с течение на времето могат да навредят на здравето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
rokeriata преди 16 години
Ами като са незадоволени нормално да търсят други начини...явно си нямат друга работа.
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Голями сладури. Да напишат и колко проблеми създават. Много малко жени могат да ходят елегантно на високи токчета. Обикновенно набиват като войници, а както знаем трябва да е котешка походката, грациозна и лека. Тия като зачаткат по улиците и ти продънват мозъка. Най-добре е природата да си ти е дала едни хубави дълги крака и хич да не трябват токчета.
3
0
 
1
 
! Отговори
Ники емигрантката преди 16 години
Тези италианци, също като гърците само за секс мислят. Нямат ли друга работа тези италиански доктори, че все на теми около секс и оргазъм правят своите изследнания ??? Извратени нации !!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Ploskostapna преди 16 години
Niamam dumi
1
0
 
1
 
! Отговори
ha-ha преди 16 години
разсмяхте ме за закуска:-))